Çok teşekkürederimm, siz ne alemdesiniz, herşey yolundadır umarımm?
bişiler gördü derken kesemi bebek mi ?? bhcg değern oldkça yüksek... sadece 1 keremi yaptn blmiorm ama allah inş sağlıklı bi bebiş nasb eder..
merhaba hanımlar ben 1 hafta içinde 3 kez tahlil yaptırdım sonuç pozitif çıktı[1.test evde diğer 2test sağık ocağında ]ama hastanede yaptırdığım kan tahlili 3.6 çıktı doktorum çok şaşırdı haftaya 5 kasımda tekrar ultrasonla bakacaksizce umutlanabilirmiyim sağlık ocağına göre 100%hamileyim ama kan testi düşündürüyorpazartesi sağlık ocağında tekrar kan testi yaptıracam bu arada adetim 15 gün gecikti sonucu yazarım benim durumuda olan varsa lütfen yazsın kafam çok karışık
verdiğiniz cvp için teşekkür ederim.10.17 olabilirmi?karşısındaki 0.2-2 haftalık var.anlamadığım için stres oluyorum.ultrasonda nezaman görülür.bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
benim normalde adet tarihim 27 si idi ama ben adet düzensizliği yaşadığım için doktora gittim.14 ekimde fartural die bi ialç kullanmaya başladım 6 gün.daha sonra 10 gün içerisinde adet olup test yaptırmam gerekiodu.ama adet olmadım 27 ekimde test yaptı kendim idrar testi ve pozizif çıktı.doktora sordum 2 gün bekle gel dedi.30 da gittiğimde 1017 yazıodu doktor %100 hamilesin bu hap hamile kalmayı kolaylaştırır dedi.ama ne kadrlık sölemedi.ya yeni die galiba çünkü bir çok şeyi yasakladı bir hafta sonra ultrasonda görülür dedi.ya ben anne olmak istiyorum.dış gebelik felan deildir dimi.herkes bişi diyor.kafam allak pullak oldu.piskolojimde bozuldu.allah ım bi akislik çıkmadan anne olmayı nasip etsin bana başka bişi istemiorum.
benim normalde adet tarihim 27 si idi ama ben adet düzensizliği yaşadığım için doktora gittim.14 ekimde fartural die bi ialç kullanmaya başladım 6 gün.daha sonra 10 gün içerisinde adet olup test yaptırmam gerekiodu.ama adet olmadım 27 ekimde test yaptı kendim idrar testi ve pozizif çıktı.doktora sordum 2 gün bekle gel dedi.30 da gittiğimde 1017 yazıodu doktor %100 hamilesin bu hap hamile kalmayı kolaylaştırır dedi.ama ne kadrlık sölemedi.ya yeni die galiba çünkü bir çok şeyi yasakladı bir hafta sonra ultrasonda görülür dedi.ya ben anne olmak istiyorum.dış gebelik felan deildir dimi.herkes bişi diyor.kafam allak pullak oldu.piskolojimde bozuldu.allah ım bi akislik çıkmadan anne olmayı nasip etsin bana başka bişi istemiorum.