Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

sanırım hamılesın...inşallah ıstedıgın gıbı olur hersey...

Merhabalar... Benim Sat 29.09.2009 ve b-hcg 5813 çıktı... dr ultrasonda bişeyler gördü ama haftaya gel kesin görürüz dediii... Ama ben tedirginim neden bilmiyorum... Sizce normalmiii???

Merhabalar... Benim Sat 29.09.2009 ve b-hcg 5813 çıktı... dr ultrasonda bişeyler gördü ama haftaya gel kesin görürüz dediii... Ama ben tedirginim neden bilmiyorum... Sizce normalmiii???

bişiler gördü derken kesemi bebek mi ?? bhcg değern oldkça yüksek... sadece 1 keremi yaptn blmiorm ama allah inş sağlıklı bi bebiş nasb eder..

aynı durmum bende vardı adetım 10 gun gectı evdekıtum ıdrar testlerı pozıtıftı kan testım 0,4 cıktı dr 1 hafta sonra tekrarla dedı ben 4 gun sonra tekrarladım bugun 382 cıktı galıba lablarda sorun var testı tekrarla ıstersen

merhaba hanımlar bugün sabah dr gittim hamileyim keseyi gördük ama çok küçük
23 ekim de kan testim 3.6 idi dr gebelik yok demişti 2 kasımda kan testi tekrar yaptırdım 1217 çıktı
çok şaşırdım tek bir sorunum var şimdi hafif kanamam var onun içinde pregestan kullanıyorum benim yaşadığım sizlere örnek olsun kimse umudunu yitirmesin ALLAH ıSTEDıKTEN SONRA HER ŞEY OLUR

merhaba arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım.ben cuma günü beta hcg yaptırıdm sonuc 1017 yazıodu.sizce sonuç nedir_?

verdiğiniz cvp için teşekkür ederim.10.17 olabilirmi?karşısındaki 0.2-2 haftalık var.anlamadığım için stres oluyorum.ultrasonda nezaman görülür.bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

canım eger vırgulle ayırma yoksa 1017 dır ve hamılesındır ama vırgulle varsa deger pozıtıflık gostersede cok duşuktur takıp gerektırır kesınlık ıcın

benim normalde adet tarihim 27 si idi ama ben adet düzensizliği yaşadığım için doktora gittim.14 ekimde fartural die bi ialç kullanmaya başladım 6 gün.daha sonra 10 gün içerisinde adet olup test yaptırmam gerekiodu.ama adet olmadım 27 ekimde test yaptı kendim idrar testi ve pozizif çıktı.doktora sordum 2 gün bekle gel dedi.30 da gittiğimde 1017 yazıodu doktor %100 hamilesin bu hap hamile kalmayı kolaylaştırır dedi.ama ne kadrlık sölemedi.ya yeni die galiba çünkü bir çok şeyi yasakladı bir hafta sonra ultrasonda görülür dedi.ya ben anne olmak istiyorum.dış gebelik felan deildir dimi.herkes bişi diyor.kafam allak pullak oldu.piskolojimde bozuldu.allah ım bi akislik çıkmadan anne olmayı nasip etsin bana başka bişi istemiorum.

kızlar ben aşolama oldum 11 günde kan tahlili yaptırdım hcg 1.20 çıktı .5 gün sonra yine yaptırcam sizce hala umutlanmalımıyım

Tebrikler cerencik, hamilesin ne güzel darısı isteyen herkese.Dış gebelik olup olmadığı anlaşılır zaten ultrasonda, kese görüldüğü an problem yoktur merak etme.Alalhın izni ile bebeğine kavuşacaksındır. 7. haftada kalp atışlarını ve bebeği görebilirsin net olarak. sen sanırım 5. haftada gidip test yaptırdın.

1 hafta daha bekle bence 7. haftada git çok güzle bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallahh

bend e10 haftalık hamişim :)

ama sen böle bebege zarar verırsın dua et ama bu kadar psıkolojını bozma allah tan hayırlısı de.

merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üyeyim.benim sat den 16gün sonra kan testi yaptırdım 11,41 çıktı.2 gün sonra tekrar yaptırdım 42,78 çıktı.dr 10 gün sonra gel dedi test yaptırdım 6577 çıktı muayene oldum kese vardı.doktor bana adet tarihine yakın hamile kalmışsın dedi oluyomu böyle kafam biraz karıştı.arkdşlr cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…