- 7 Mart 2009
- 1.331
- 4
slm kızlar size bi sorum olacak bnm son adet tarihim 26 eylül. bgn beta hcg yaptırdım 14 cıktı. cok düşük diil mi.? daha ncede bi düşük yaptıgım için çok korkuyorum .. bnm gbı olan var mıydı yardım edın ne olur
canım bende aşılamamın 12. günü test yaptıordım benim sonucumda 14 çıktı ve şimdi 21. günüm ve sonucum 261 oldu yani hamileyiz seni tebrik ediyorum :teytey:
benımde goğüslerım çok sıs...ama deger 0.100
yanı hamılelık yok...bu nedır onu merak edıyorum..göguslerım hem şiş hemde dokununca agrıyor...
boyle durum yasayan varmı..
merhaba arkadaşlar kafam çok karışık geçen ay kist tedavisinden sonra 16 ekim de adet olmam gerekiyodu olmadı doktora gittim ultrasonla baktı gebelik yok dedi hormon tahlili verdi ayrıca benim isteğim üzerine kanda gebelik testide yaptı fakat hastanedeki makina arızalıymış sonuçları 27 ekimde alacaktım 2 gün sonra beklemeyemedim evde idrar testi yaptım pozitif çıktı gözlerime inanamadımsağlık ocağına gittim oradada idrar testi yapıldı sonuçyine pozitifti fakat bu gün kan testim çıktı 3.56 doktorum gebelik yok dedi fakat idrarda çıktı doktorum çok şaşırdı 1 hafta bekliyelim dedi benimdurumumda olanlar lütfen fikirlerini yazı:teselli:n
canım bende aşılamamın 12. günü test yaptıordım benim sonucumda 14 çıktı ve şimdi 21. günüm ve sonucum 261 oldu yani hamileyiz seni tebrik ediyorum :teytey:
canım hayırlı olsun oncelıkle... benım 3 gun gectıgınde bıle 40 cıkmıstı degerım... senın yıne ıyı cıkmıs hem 2 gunde bırde ıkıye katlanmıs daha nolsun :ecrin_bebek:
ben degerım 5000 ın uzerıne cıkınca vajınal ultrasonla gormustum bebegımı. az daha bekle bıraz daha artsın degerın sende gorursun tatlım...
canım benimde dün kan değerim 1490 lardaydı benimde kese görünmedi sanırım bu normalmiş..
Merhaba hanımlarrr, son değerlerim 3368. Sonunda doktoruma değerlerimi beğendirebildimmm, ultrasonda da emin olmamakla birlikte mincik bi şey göründü, ultraona göre 3-4 haftalıkmışşş. Sanırım sağlıcakla kucağıma alana kadar sevinmek hep erken olacak ama olsun ben artık patlatıyorum fişekleri :lepi: Allahım tüm dileyenleri bu nutlulukla en kısa zamanda tanıştırır inşallahhhh :Saruboceq:
hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim...