hiç sorma tatlım ya bende aynı şu iki ayı hayırlısıyla bi atlatalımda benim ilk çocugum olacak bende çok heyecanlıyım ama beni korkutan şey normal dogum ne kadarlık oldun tam olarak hayatım benimde karnım baya oldu çatlaklar başladı fena derecede kaşınıyor birde sendede var mı kaşıntı
arkadaşlar bilgisi olanlar bana cvp yazarmı ağlamaktan gözlerim şişti...yumurtlamadan sonraki 19. günde hcg 540 çıktı yani bu pazartesi..bugün cuma 4 gün geçti bugün keseye bakmak içinde erken dedi doktor..bayram sonuna usg günü verdi..hcg çok düşük değilmi sizce acaba bebişim yavaşmı gelişiyor..SAT 6 ekim
merhaba bayanlarrr,
bende bu ay başladım bebek çalışmalarına son adet gunum 15 ekım 3. gunu kolamene başladım 5 gun ıctım vee bu ovulasyon (yumurtlma) testlerındede tyaptım hemen hemen her gün hep cıft cızgı cıktı ve gun asırı ılıskımız oldu bazen gunlerde farklılık oldu ma neyse adetime 8 gun kala ıdrarda test yaptım evde cok ahfıf cıft cızgı cıktı ama 5 dk ıcınde degıl sanırım 1 saat sonra cıktı daha sonra daynamadım 5 gun kala adet oncesı yapılan testlerden yaptım evde malesef tek cızgı cıktı..ama ne bılım umudumu yıtırmek ıstemıyorum ablam dedıkı kan testı yaptırsaydın ama korktum yaptırmadım normalde 14 veya en gec 15 ınde adet olucam kan testınde eger bebşimm varsa cıkarmı gosterırmı kendını veya beklıyımmı bıraz daha son duruma bakılacak olursam kasıklarımda ara ara sancı oluyor ozellıkle sol tarafım ve bacagım kasılıyor belım agrıyor yıne ara ara yardım edın ve dua edın ne olurrr Allahım inş bebek isyeyen herkese nasi eder sağlıklı şekilde içinde bana da ( bu arada 30 veya en gec 31 gunde bır oluyorum adet) şimdiden tşkler
canımsın ya akşam işten geliyom ilk senin haberlerini alcam die bakıyorum habersiz bırakma bizi inş müjdelerini yazacaksın tansiyonum düştü bu gün küçügü 5 olmuştu allah seni inandırsın dedim ölüyorum kalbim bogazıma geldi cok şükür 20 dak sürdü tuzlu ayran iş arkadaşlarım hepsi koştu allah razı olsun ama ölecem sandım ya belim o kadar kötü degil ama var dr olacak son 3 ay ne bekliyorsun dedi agrı kesici verdi ama içmeyecem ölsemde korkuyorum bebegime bi şey olmasın ya bu annelerin heykeli d,ikilmeli valla bak ne mücadelerlle n cilelerle cocuk peşinden koşan aglayan zorluklarla karnında taşıyan rabbim bu mutlulugu sanada yaşatsın inş canım benim
düşük değil ki canım değerin
daha beş haftalık olmuyor mu bebeğin ne biliim bana normal geldi
sen üzülme yine normaldir
canım bıtanem gelmiş geçmiş olsun kıyamam sana doktorunu degıştırme ımkanın varsa degıstır canım ne bıcım doktor bu ınsan degıl mı allah korumuş bıtanem dualarımdasın kalbın kadar güzel dıleklerın ıcın allah razı olsun canım durumundan bızı haberdar et canımcanımsın ya akşam işten geliyom ilk senin haberlerini alcam die bakıyorum habersiz bırakma bizi inş müjdelerini yazacaksın tansiyonum düştü bu gün küçügü 5 olmuştu allah seni inandırsın dedim ölüyorum kalbim bogazıma geldi cok şükür 20 dak sürdü tuzlu ayran iş arkadaşlarım hepsi koştu allah razı olsun ama ölecem sandım ya belim o kadar kötü degil ama var dr olacak son 3 ay ne bekliyorsun dedi agrı kesici verdi ama içmeyecem ölsemde korkuyorum bebegime bi şey olmasın ya bu annelerin heykeli d,ikilmeli valla bak ne mücadelerlle n cilelerle cocuk peşinden koşan aglayan zorluklarla karnında taşıyan rabbim bu mutlulugu sanada yaşatsın inş canım benim
aplacım geçmişi olsunnn çok şükürr atlatmışsın aman dikkat et kendineee hayırlısyla Rabbimm tamammına erdirecek inşalahh
benim belim çok zğrıyor yaa hapşurdukçaa acıyoo
kızlarr adetten sonraki gün kan değerim 118.16 normalmi..
canım normal endişe etme allah kucagına almayı nasip etsın canım
aminn canım allah razı olsunn..allahım bütün isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin...AMİNNNNNNNN..
kızlar beklenen adet günümde kan testi 150. sizce normal mi bu değer hamile miyim
canımsın ya akşam işten geliyom ilk senin haberlerini alcam die bakıyorum habersiz bırakma bizi inş müjdelerini yazacaksın tansiyonum düştü bu gün küçügü 5 olmuştu allah seni inandırsın dedim ölüyorum kalbim bogazıma geldi cok şükür 20 dak sürdü tuzlu ayran iş arkadaşlarım hepsi koştu allah razı olsun ama ölecem sandım ya belim o kadar kötü degil ama var dr olacak son 3 ay ne bekliyorsun dedi agrı kesici verdi ama içmeyecem ölsemde korkuyorum bebegime bi şey olmasın ya bu annelerin heykeli d,ikilmeli valla bak ne mücadelerlle n cilelerle cocuk peşinden koşan aglayan zorluklarla karnında taşıyan rabbim bu mutlulugu sanada yaşatsın inş canım benim