Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar yardım edin lütfen meraktan çatlıyorum doktorum izne çıktı onada soramadım bugün bhgc değerim 19 çıktı atemimin 43. günü ben hamilemiyim şimdiii

ben kafayımı yiyorum yoksa yada pisikolejik hamilemiyim anlamadım pofffffffffffffffffffff artık baş dönmesinden mide bulantısından bi hal oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

onlara ek bide bende ateş basması var kafayı yiyoruz yavaştan. nerdeyse karnımla konuşacam sanki içinde bebek var

onlara ek bide bende ateş basması var kafayı yiyoruz yavaştan. nerdeyse karnımla konuşacam sanki içinde bebek var
hahayyyy artık deliye bağlandım eşim iseee hergün nesin kızım sen seviniyim mi üzeleyim diee isyanlarda offfffffffffffffffffffffffffff:84:

36 37 günde bir oluyorum en geçte 39 günde bir oldum bir ay bu kadar geçiktiği ilk oluyo vee değer çok düşük geldi normal mii

normal bende benim arkdaşın 6 ile başladı ama keseyi görmeden kimseye hamilyeim deme canım benim ağustos ayında 22 çıktı kimyasal gebelikmiş hatta 90 a kadar yükselmişti am asonr aadet oldum

senin kanamn yok ise korkma artacak allhın izni ile değelerin

canım aynı durum bendede var iki gün önce gittim 1.20 çıktı hcg ve adetimi lekelenme şeklinde yaşadım bugunlerde bende öle neolduğunu bilmiyorum amaa hep negatif diyorlar:84:

canım aynı durum bendede var iki gün önce gittim 1.20 çıktı hcg ve adetimi lekelenme şeklinde yaşadım bugunlerde bende öle neolduğunu bilmiyorum amaa hep negatif diyorlar:84:

insallah canım benım inşaallah sen nsıl oldun belının agrısı gectı mı

canımsın ya akşam işten geliyom ilk senin haberlerini alcam die bakıyorum habersiz bırakma bizi inş müjdelerini yazacaksın tansiyonum düştü bu gün küçügü 5 olmuştu allah seni inandırsın dedim ölüyorum kalbim bogazıma geldi cok şükür 20 dak sürdü tuzlu ayran iş arkadaşlarım hepsi koştu allah razı olsun ama ölecem sandım ya belim o kadar kötü degil ama var dr olacak son 3 ay ne bekliyorsun dedi agrı kesici verdi ama içmeyecem ölsemde korkuyorum bebegime bi şey olmasın ya bu annelerin heykeli d,ikilmeli valla bak ne mücadelerlle n cilelerle cocuk peşinden koşan aglayan zorluklarla karnında taşıyan rabbim bu mutlulugu sanada yaşatsın inş canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…