Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

byn kutluay canım nerelerdesın bebiş nasıl sen nasılsın

canım sende dıkkat et allahın izniyle abrel sen ve dıger tüm hamile arkadaşlar atlatacak dualarımız sızınle

canım benim Allah razı olsunnn ya canım ya belimin ağrısı coştuu iyicee bakalım bayramdan sonra gidecem inşalahh ağırlaşmaz iyicee bebek iyi çok şükürrr Allah razı olsunn canım dualarıı eksik etmediğin için bizde dua ediyoruz teyzesi size Rabbim size de nasib etsin en kısa zamnda sağlıklı sıhhatli evlatlar inşalahh

selam kızlar ya adet günü kan testi yaptırdım doksan üç cıktı normalmi

Son düzenleme:
benim adetime 2 gün kala 262 çıktı
adet günüm 570 çıktı
ikiz mi acaba
arife günü bir daha yaptıracağım
SAT kaç senin

benim adetime 2 gün kala 262 çıktı
adet günüm 570 çıktı
ikiz mi acaba
arife günü bir daha yaptıracağım
SAT kaç senin

YAA BENDE ADETIME 7 GUN KALA YAPTIM HAFİF 2. CIZGI CIKTI DAHA SONRA DAYANAMADIM 5 GUN KALA BU ADET TEN OCE VARYA DAYS COMFORT ONDAN YAPTIM NEGATI CIKTI:KK43: AMA NE BILIM UMUDUMU KAYBETMEDIM YA YARIN YADA PAZARTESI OLACAM ADET OLURSAM EGER:))(İNŞ OLMAM) KAN DA BAKTIRSAM CIKARMII ACABA:emir_bebek:

kanda kesin çıkar
ben ilk kan testini adetime 2 gün kala yaptırdım ve yüksek çıktı değer
allah gönlüne göre versin arkadaşım

kanda kesin çıkar
ben ilk kan testini adetime 2 gün kala yaptırdım ve yüksek çıktı değer
allah gönlüne göre versin arkadaşım

saol canım yaa aslında adet olucam gıbı ama bu sefer ara ra
var ağrım belımde agrıyor normalde adet sancım cok olur benımm bakalım beklıyecez akıntımda var bu arada ama ara ara yıne gogusum de de genıs yuvarlak kısmı bole ben benek benek sıs gıbı ustu normalde ole olurmuydu hatırlamıyorumm yaa beklemek cok zor sımdı bazende pisikolojık oalarak ta adet gecıyoryaa oleyse bır de adetım gecer aldanırda yaptırısam cıkmazsa cok kotu olurum bu arada klomen kullandım adetımın 3 gunu onun faydası olurmu

saol canım yaa aslında adet olucam gıbı ama bu sefer ara ra
var ağrım belımde agrıyor normalde adet sancım cok olur benımm bakalım beklıyecez akıntımda var bu arada ama ara ara yıne gogusum de de genıs yuvarlak kısmı bole ben benek benek sıs gıbı ustu normalde ole olurmuydu hatırlamıyorumm yaa beklemek cok zor sımdı bazende pisikolojık oalarak ta adet gecıyoryaa oleyse bır de adetım gecer aldanırda yaptırısam cıkmazsa cok kotu olurum bu arada klomen kullandım adetımın 3 gunu onun faydası olurmu

valla bugun oldum adet kısma artık diğer aya denıyecez allah yar ve yardımcımız olsun(amin):emir_bebek:

canım hiç canını sıkma inşaallah adetin biter bitmez bu ay içinde hamile kalırsın diger aya 5 haftalık hamıleyım dıye cıkarsın

Canım benım ağzından bal damlıyor saollasınn inşallah dediğin gibi olurrrr.. allah isteyen herkese nasip etsin:emir_bebek:

canım arkadaşlarım abrel bynkutluay kalb tavas trabzon emoş minar aklıma gelmeyen tüm ve sayamadıgım tüm arkadaşların kurban bayramını kutlar seneye bebişleriyle karsılamayı allah nasip etsin ve daha nice senelere ve bayramlara canlarım

yaa bende adetıme 7 gun kala yaptım hafif 2. Cızgı cıktı daha sonra dayanamadım 5 gun kala bu adet ten oce varya days comfort ondan yaptım negatı cıktı:KK43: Ama ne bılım umudumu kaybetmedım ya yarın yada pazartesı olacam adet olursam eger:))(inş olmam) kan da baktırsam cıkarmıı acaba:emir_bebek:

kanda baktırırsan kesin sonuç alırsın gebelik varsa kesin çıkar hemde daha sağlıklı olur evde yapılan gebelik testlerinde genelde günün geçmesi gerekir bende adetten 3 gün önce bakmıştım bişey çıkmamıştı adettim 2 gün geçikti ozaman baktım pozitif çıktı aynı gün kan tahlili yaptırdım ordada hcg 322 çıkmıştı şimdi 7 haftalık gebeyim allah sanada nasip eder inşallah.

arkadaşlar merhaba...adetime 4 gün var bu sabah bazı belirtiler nedeniyle idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik olmamakla birlikte silik çıktı. dayanamadım gittim kan testi yaptırdım kan testinde beta-hcg 118,2 çıktı. anlayamadım lütfen yardım edin hamilemiyim ???

merhaba bayanlar ben aranızda yeniyim 2 yıllık evliyiz ve artık çocuk istiyoruz ben genelde 26 veye 28 günde bir adet oluyorum en son adet tarihim 25 ekim ve biz ayın 3 ile 8 arası çalışmalar yaptık adetime 9 gün vardı çok grip oldum ilaç kullanmam lazım diye gidip kan testi yaptırdım ama maalesef 0.06 çıktı değerim yani negatif ilaç içtim ama içim rahat değil ya yanlış bir sonuçsa ve hamileysem:KK43: lütfen yorum kızlar

kanda baktırırsan kesin sonuç alırsın gebelik varsa kesin çıkar hemde daha sağlıklı olur evde yapılan gebelik testlerinde genelde günün geçmesi gerekir bende adetten 3 gün önce bakmıştım bişey çıkmamıştı adettim 2 gün geçikti ozaman baktım pozitif çıktı aynı gün kan tahlili yaptırdım ordada hcg 322 çıkmıştı şimdi 7 haftalık gebeyim allah sanada nasip eder inşallah.

canım benım allah sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah ben bu ay adetımı oldum artık kısmet bır dahakı ayaaa saol canım benım:KK54:

X