- 4 Aralık 2007
- 11.950
- 7
byn kutluay canım nerelerdesın bebiş nasıl sen nasılsın
canım sende dıkkat et allahın izniyle abrel sen ve dıger tüm hamile arkadaşlar atlatacak dualarımız sızınle
benim adetime 2 gün kala 262 çıktı
adet günüm 570 çıktı
ikiz mi acaba
arife günü bir daha yaptıracağım
SAT kaç senin
kanda kesin çıkar
ben ilk kan testini adetime 2 gün kala yaptırdım ve yüksek çıktı değer
allah gönlüne göre versin arkadaşım
saol canım yaa aslında adet olucam gıbı ama bu sefer ara ra
var ağrım belımde agrıyor normalde adet sancım cok olur benımm bakalım beklıyecez akıntımda var bu arada ama ara ara yıne gogusum de de genıs yuvarlak kısmı bole ben benek benek sıs gıbı ustu normalde ole olurmuydu hatırlamıyorumm yaa beklemek cok zor sımdı bazende pisikolojık oalarak ta adet gecıyoryaa oleyse bır de adetım gecer aldanırda yaptırısam cıkmazsa cok kotu olurum bu arada klomen kullandım adetımın 3 gunu onun faydası olurmu
valla bugun oldum adet kısma artık diğer aya denıyecez allah yar ve yardımcımız olsun(amin)
canım hiç canını sıkma inşaallah adetin biter bitmez bu ay içinde hamile kalırsın diger aya 5 haftalık hamıleyım dıye cıkarsın
yaa bende adetıme 7 gun kala yaptım hafif 2. Cızgı cıktı daha sonra dayanamadım 5 gun kala bu adet ten oce varya days comfort ondan yaptım negatı cıktıAma ne bılım umudumu kaybetmedım ya yarın yada pazartesı olacam adet olursam eger:))(inş olmam) kan da baktırsam cıkarmıı acaba
benim adetime 1 gün varken 113'dü canım bence gayet normal
hayırlı olsun
kanda baktırırsan kesin sonuç alırsın gebelik varsa kesin çıkar hemde daha sağlıklı olur evde yapılan gebelik testlerinde genelde günün geçmesi gerekir bende adetten 3 gün önce bakmıştım bişey çıkmamıştı adettim 2 gün geçikti ozaman baktım pozitif çıktı aynı gün kan tahlili yaptırdım ordada hcg 322 çıkmıştı şimdi 7 haftalık gebeyim allah sanada nasip eder inşallah.