Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kafayımı yiyorum yoksa yada pisikolejik hamilemiyim anlamadım pofffffffffffffffffffff artık baş dönmesinden mide bulantısından bi hal oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QU
selincim bence bi kan testi yap rahatla insan böyle durumda çok sıkıntı yaşıo..
kızlar yardım edin lütfen meraktan çatlıyorum doktorum izne çıktı onada soramadım bugün bhgc değerim 19 çıktı atemimin 43. günü ben hamilemiyim şimdiii
hayırlı olsun tatlımm hamişsinnnn bebiş geliyooooo adına çok sevindimmm
kızlar yardım edin lütfen meraktan çatlıyorum doktorum izne çıktı onada soramadım bugün bhgc değerim 19 çıktı atemimin 43. günü ben hamilemiyim şimdiii
ben kafayımı yiyorum yoksa yada pisikolejik hamilemiyim anlamadım pofffffffffffffffffffff artık baş dönmesinden mide bulantısından bi hal oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kafayımı yiyorum yoksa yada pisikolejik hamilemiyim anlamadım pofffffffffffffffffffff artık baş dönmesinden mide bulantısından bi hal oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QU
selincim bence bi kan testi yap rahatla insan böyle durumda çok sıkıntı yaşıo..
yaptırmaz olurmuyum nursevimcim ama şöle bi durum var belki bilgi verirsin geçen ay adetim 15 ekimdi bu ay bigün gecikmeli birgün gecikmeli 8kasımda oldum amaki öle bidurumki ben reglimi çok aşırı yaşarken birinci günü biraz olup ikinci üçüncü günü lekelenme yaşadım ve üçüncü günü Hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı dünde evde idrar testi yaptırdım ikinci çizgi çıkmadı akşama doğru ikinci çizgi sarı çıkmıştı ve çok değişik belirtiler mide bulantıları kusmalar v.s amaaa sorun neeee bilmiorummmmmmpoffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bana cvp yokmu kıslar 94.00 bu kaç haftalık oluyor kan tahlili
hahayyyy artık deliye bağlandım eşim iseee hergün nesin kızım sen seviniyim mi üzeleyim diee isyanlarda offfffffffffffffffffffffffffff:84:onlara ek bide bende ateş basması var kafayı yiyoruz yavaştan. nerdeyse karnımla konuşacam sanki içinde bebek var
yaptırmaz olurmuyum nursevimcim ama şöle bi durum var belki bilgi verirsin geçen ay adetim 15 ekimdi bu ay bigün gecikmeli birgün gecikmeli 8kasımda oldum amaki öle bidurumki ben reglimi çok aşırı yaşarken birinci günü biraz olup ikinci üçüncü günü lekelenme yaşadım ve üçüncü günü Hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı dünde evde idrar testi yaptırdım ikinci çizgi çıkmadı akşama doğru ikinci çizgi sarı çıkmıştı ve çok değişik belirtiler mide bulantıları kusmalar v.s amaaa sorun neeee bilmiorummmmmmpoffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bir daha yaptır kan tahliline canım ebnce sen üstüne gördün gerçi 5 den sornası için hamilelik diyorlar ama ben olsam bir kan testi daha yaptırıdım.
ciddimisin canım yaaa yaaa ben şoktayım hala
ne zaman adet oldun o tarihten hesapla canım
Kaç günde bir adet görüyorsun canım?
bir daha yaptır kan tahliline canım ebnce sen üstüne gördün gerçi 5 den sornası için hamilelik diyorlar ama ben olsam bir kan testi daha yaptırıdım.
bende öle düşünüyorum canımm bidaha kan testi ama biraz beklemek en iyisi diyorum net bi sonuca bağlanmak için napalım beklicemm
36 37 günde bir oluyorum en geçte 39 günde bir oldum bir ay bu kadar geçiktiği ilk oluyo vee değer çok düşük geldi normal mii
canım aynı durum bendede var iki gün önce gittim 1.20 çıktı hcg ve adetimi lekelenme şeklinde yaşadım bugunlerde bende öle neolduğunu bilmiyorum amaa hep negatif diyorlar:84::44::44:merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum foruma..
size bir konuda danışmak istiyorum..adetime 3-4 gün kala kan testi istedi doktorum ve kan değerim 1.20 çıktı.doktorum bana 5 gün daha bekle adet olmazsan bir daha kan testi yaptır dedi,değerin çok da düşük değil belki yükselebilir dedi,bende şimdi beklemedeyim,adet olmazsam ptesi kan testi yaptırıcam.
benim gibi adete yakın değeri düşük olupta sonradan yükselen varmı aranızda??
canım aynı durum bendede var iki gün önce gittim 1.20 çıktı hcg ve adetimi lekelenme şeklinde yaşadım bugunlerde bende öle neolduğunu bilmiyorum amaa hep negatif diyorlar:84::44::44:merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum foruma..
size bir konuda danışmak istiyorum..adetime 3-4 gün kala kan testi istedi doktorum ve kan değerim 1.20 çıktı.doktorum bana 5 gün daha bekle adet olmazsan bir daha kan testi yaptır dedi,değerin çok da düşük değil belki yükselebilir dedi,bende şimdi beklemedeyim,adet olmazsam ptesi kan testi yaptırıcam.
benim gibi adete yakın değeri düşük olupta sonradan yükselen varmı aranızda??
canım benım adet 5 gun gecıktı kan testı 1,9 cıktı ıkı gun sonra ilk gun kahverengı sonra damla damla kanama oldu dokra gıttım özele bebek yok ddı altan ultrasynla baktı ıcım rahat etmedı kan tstı yaptırdım 00,00 cıktı gebelık testlerım hıc böyle olmazdı adet 15 gunde kan degerlerımde farkı göruyorsun canım arkadas tavsıym b skılden sonrakı adet gelmzs ya da aynı olursa doktora gıdıp ıyı muayene olması ben adt olmazsam ve az gelırse gıdecem
insallah canım benım inşaallah sen nsıl oldun belının agrısı gectı mı