arkadaşlar merhaba...adetime 4 gün var bu sabah bazı belirtiler nedeniyle idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik olmamakla birlikte silik çıktı. dayanamadım gittim kan testi yaptırdım kan testinde beta-hcg 118,2 çıktı. anlayamadım lütfen yardım edin hamilemiyim ???
hepinizin bayramı mubarek olsun kızlarrr...
Tüm arkadaşlarımınnn Kurban Bayramı Mübarek olsunnnnn....Allahım en yazkın zamnda biz kullarınaa sağlıklı bir bebek nasip etsinnn(amin)
merhaba,ben de dün dayanamadm ve gittim kan tahlili yaptırdım hcg değeri 901 çıktı ve 2,5 haftalık hamile olduğumu sölediler..şimdi forumlardan bakıyorumda genlde 2 basamaklı sayılardan bahsediliyor yani 901 yüksek bir değer mi?
merhaba arkadaşlar. ben 12 kasımda bhcg baktırdım. 77.4 çıktı. bugün tekrar baktırdım. >1500 diye bi sonuç çıktı.(başka bi yerde baktırdım) ama gittiğim dr bana hergün iki katına çıkması lazım demişti. onun için bu değer düşük gibi geldi bana. siz ne dersiniz?
canım anladığım kadarıyla 1500den büyük çıkmış değerin
normal gibi görünüo şuan
ama tahlilleri aynı yerde yaptırmanı öneririm
laboratuar değişikliğiden de değişik sonuç çıkabilio
arkadaşlar geçen ay adetimi gecikmeli yaşadım ve çok az yaşamıştım şimdi bu ay ayın 8inde adet oldum ve çalışmalara başladık 1 aralıkda regli olucam acaba nezaman hcg testi yaptırsam sonucu görmek için yardımmmmmmmmmmmmm lütfennnnnnnnnnnn:26::26:
birde burda bazı arkadaşar dayanamayıp 10 gün evvelinde yaptırıyolarmış ve sonuç alıyolarmış okudum bikaçkez öle bişe olma ihtimali varmıki:S birde adet tarihimi buay fazla anlayamadım çünkü geç olup ve regli ilk defa 8kasımda lekelenme tarzı yaşadım ve hcg testinde 1.20 çıkmıştı:/ buay ise neolcak bilmiyorum:S