Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayırlı olsun hamilesinnn.. darısı tüm isteyenlerın basına ıcınde banada

Tüm arkadaşlarımınnn Kurban Bayramı Mübarek olsunnnnn....Allahım en yazkın zamnda biz kullarınaa sağlıklı bir bebek nasip etsinnn (amin)

Tüm arkadaşlarımınnn Kurban Bayramı Mübarek olsunnnnn....Allahım en yazkın zamnda biz kullarınaa sağlıklı bir bebek nasip etsinnn (amin)

seninde bayramın mübarek olsun minar :))aminnn inşallah Allahım isteyen herkese bebek nasip eder...

melikecim pınarcım hatce tüm arkadaşlarım bayramınız kutlar bir dahaki bayrama tüm dilek ve muradınızın olması temmelilerimle hepinizi cok öpüyorumm

normalde beklenen adet doneminden 3 gun once belli oluyor diyorlar ama ben bir daha hic yaptırmıycam.gecen ay dr hamilesin dedi kan tesinde cıktı adet gormeme 2 gun vardı bizde bir sevinc tabi biraz zaman gecti tekrar yaptırdım artıs degerleri normalmi diye bu seferde gebelik gozukmedi doktor boyle sonla cok sık karsılasıyoruz beta hcg adetten erken donemde kesin sonuc vermiyormus kesinlesmesi icin regl suresinin bir hafta gecmesi lazım biliyorum beklemek cok zor ama benim yasadıgım inanın beklemekten daha zor..hersey dilediginiz gibi olur umarımm

merhaba,ben de dün dayanamadm ve gittim kan tahlili yaptırdım hcg değeri 901 çıktı ve 2,5 haftalık hamile olduğumu sölediler..şimdi forumlardan bakıyorumda genlde 2 basamaklı sayılardan bahsediliyor yani 901 yüksek bir değer mi?

canım değerin gayet normal görünüyor
reglin gecikmişmiydi yada kaçıncı günündesin

arkadaşlar geçen ay adetimi gecikmeli yaşadım ve çok az yaşamıştım şimdi bu ay ayın 8inde adet oldum ve çalışmalara başladık 1 aralıkda regli olucam acaba nezaman hcg testi yaptırsam sonucu görmek için yardımmmmmmmmmmmmm lütfennnnnnnnnnnn:26::26:

arkadaşlar hadii kuvettttt bebek çalışlmaları başladı tekrardan... siz hamıle arkadaşlar bızlere tavsıy edecegınız tiyolar varmııı beklıyoruzzz

merhaba arkadaşlar. ben 12 kasımda bhcg baktırdım. 77.4 çıktı. bugün tekrar baktırdım. >1500 diye bi sonuç çıktı.(başka bi yerde baktırdım) ama gittiğim dr bana hergün iki katına çıkması lazım demişti. onun için bu değer düşük gibi geldi bana. siz ne dersiniz?

canım ben adetime iki gün varken kanda ögrendim dört gün varkende idrarda çıktı ama silikti hatırlamaz olurmuyum canım evet kız teyzesi yedinci ayı bitirdik bakalım az kaldı hayırlısıyla dogsunda sanırım sende hamilesin eger öyle ise çok sevindim tebrik ederim hayatım çok istiyordun

canım anladığım kadarıyla 1500den büyük çıkmış değerin
normal gibi görünüo şuan
ama tahlilleri aynı yerde yaptırmanı öneririm
laboratuar değişikliğiden de değişik sonuç çıkabilio

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de aşılama yaptım kısmetse yarın beli olacak çokkkkkk heycanlıyım ama ben jel kulandım 3 4 gün biraz kanamam oldu ama 2 gündur bir şey yok sizce tutmuş mudur benim ilk aşılamam..

canım iki günde ikiye katlanması lazım ki degerinde gayet ii çıkmış kalp atışlarını duyabilirsin

bu ayın 8 inde regl olduysan nasıl aralığın 1inde olucaksın 23 günde bir mi regl oluosun
bi yanlışlık var gibi ama eğer 1 aralık diosan idrarda 1 aralıktan sonra çıkar
kanda ise 1 aralıkta çıkar

birde burda bazı arkadaşar dayanamayıp 10 gün evvelinde yaptırıyolarmış ve sonuç alıyolarmış okudum bikaçkez öle bişe olma ihtimali varmıki:S birde adet tarihimi buay fazla anlayamadım çünkü geç olup ve regli ilk defa 8kasımda lekelenme tarzı yaşadım ve hcg testinde 1.20 çıkmıştı:/ buay ise neolcak bilmiyorum:S

8 kasımda mı yaptın hcg ozaman yaptıysan yarın yapsan kesin çikar cnm,inşallah hamilesın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…