hatce canım nasılsın neler yapıyorsun doktora gttin mi tekrar
hatce hadi tatlım bu ay müjdeyi vercen inş takma olurmu illa olacak alahın izniyle
canım gıtmedım aıle hekımındekı bayan gebelik kesınleşmeden gelme dedı o yüzden adetımın gecmesını bekliyorum canım allahın ıznıyle bebişini kolaylıkla alcaksınız abrel arkadaşımla beraber
canım inşaallah strest yapmamaya çalış yumruk yumruk ellerıyle elını sıktıgında boncuk gözlerıyle sana baktıgında tuüm sıkıntıların allahın izniyle gidecem allahın iznıyle kolay dgum ypacan duallarımız senle canım
amin canım benim korkum normal dogum ama sezeryanda istemiyorum
canım sezryan dogm rahatmış sanırım abımın hanımı yaptı ben başında 4 gun kalmıştım ilk gün sıkıntı oldu onada banada senın hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım korkma biz senın yanındayız dualarımızla
canım kaynanalar hep böyle ınan bana torunu olunca da anca sever gözükürler canm bir işe yaramazlar anne gıbı yar olmaz canım benım doğmamış bebegıme görümcenın cocuklarının eskılerını hazırlıyor
canım sinir olma yerı gelınce lafını esırgeme
Geçmiş olsun canım
canım çeşitli nedenlerle yumurtlamının bozulması ve aşırı erkeklik hormonu salgılanması gibi birşeymiş yani ablam öyle söylemişti onda da vardı
tedavi oldu şuan hiçbir şeyi yok çocuk sahibi oldu canım
sıkma canını sakın
canım benım derler kı alsaydın annen nıye yapmadı bır sürü laf söylemeler laf sokmalar canım hiç o güzel canını sıkma ınan degmıyor 5 aylık evlıyım ne kısırlıgım ne çürükğüm kalmadı sende ınan takma lafını da esırrgeme sen sınır oldukca daha çok üstüne gelınır canım beraber yapalım dedııgı seyıde ben annemle yaparım de geç ne kadar kötü gelınım ::)
canım biz kaçarak evlendik haberleride vardı eşimin beni kaçıracagından 14 aylık evliyim bundan bi ay önce hastanede yattım yanımda bi gün kaldı ertesi gün çıktıgımda koşarak evine gtti ki doktor bana kumandanın dügmesine bile basmıyacaksın dedi onun yanında o beni eve bıraktı gtti neymiş doktor abartıyormuş çocuga bişey olsaydı sen yaptın sen ettin olur du
canım biz kaçarak evlendik haberleride vardı eşimin beni kaçıracagından 14 aylık evliyim bundan bi ay önce hastanede yattım yanımda bi gün kaldı ertesi gün çıktıgımda koşarak evine gtti ki doktor bana kumandanın dügmesine bile basmıyacaksın dedi onun yanında o beni eve bıraktı gtti neymiş doktor abartıyormuş çocuga bişey olsaydı sen yaptın sen ettin olur du
nursevim arkadaşım geçmiş olsun canını sıkma allahın iznyle bebek sahibi olacaz inşaallah buna ınan canım