Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ben bugün 12,30 da kan verdim sonuç sanırım 1 saat içerisinde çıkar, merakla bekliyorum.

kıalar benimde günüm 5 gün geçti kanda baktırdım bugün 684.81 çıktı nasıl sizce iyimi?

kıalar benimde günüm 5 gün geçti kanda baktırdım bugün 684.81 çıktı nasıl sizce iyimi?

tebrik ederim sizi, bu müthiş bir değer benim iki gün sonraki değerim 136,5, 45,9 dan 136 çıkmış durumda, ben moralimi iyi tutuyorum, artık sen karar ver seninkinin ne kadar iyi olduğuna... Ya benim anlamak istediğim ne zaman sevinebileceğiz ben hala neden olmadığını bilmediğim bi şekilde doktorum tarafından tebrik edilmedimmm, bilen varsa çekinmesin söylesin lütfen, hani önemli olan artışdı, eee artış da var, erkense erken ne var şunun adını koysakkk

canım benim eşimin amcasının eşi kadın doğum doktoru eşim bu sonucu öğrenir öğrenmez hemen yengesini aradı o tebriğimiz yaptı yani sende kafana takma bebişin seninle bazı doktorlar çok duyarsız oluyor boşverrr keyfine bak ve bebişinede...alkisalkisalkis

canım senin değerin iki katına katlamamışki.yani 0.1 den 3.45 yükselmesi 2 katı olmuyorki.acaba yazdığın değerde bir yanlışlıkmı var ?345 mi demek istedin.ben anlamadımda o yüzden soruyorum.inş hamişsindir.zaten bu predictor olayını bende yaşamıştım.aldım yaptım pozitif çıktı.hemen kanda yaptırdım negatifti.yani test bozukmuş.inş sende öyle birşey olmamıtır.ama birde anlamadığım şey kanda çıkmayan nasıl idrarda silik çıkmış...

hayırlı olsun canım.sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş.bu arada gebelik varsa kanda kesin çıkıyor erken dönemde olsa deilmi?

Arkadaşım 2 katından da fazla olmuş ne güzel....Doktor tekrar kan tahlili istedi mi? Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı stresi ben de yaşamıştım...Bizim değerlerimiz çok yüksek değerler değil...(120-130) ama düşük de değil ortalama....Netleştirmek istiyorlar sanırım kafalarında..Çünkü bazen 3.de de değerlerde artış olmama ya da gerileme olduğu görülebiliyor.....3. testten sonra tebrik edecektir doktorun seni hiç merak etme..Moralini de bozma....Herşey güzel olacaktır..

Ben şöyle düşünmüştüm aslında . ilk ölçüm yapıldığında 0.1 di. 4 gün sonra 3.45 gün gün 2 katı yükselmişse 3.2 olur biliyorum normalde 5 den küçük olan değerler hamilelik değil ama bir umut işte hani hergün 2 katına yükselmiş acaba cumartesiye 2 katı olursa 7 olur ve 5i geçer (( galiba sadece hamile olmak istediğim için gerçekleri kabul edemiyorum kızlar

İlginiz için çok teşekkürler, dün öyle bir demeorilize olmuş durumdaydım ki şekil bir a da görüldüğü gibi dağılmışım adeta, ama yok öyle daha çok başındayız di mi ama, dün akşam eşimin ve buradaki sziler gibi değerli diğer arkadaşlarımın desteğiyle silkindim ve kendime geldim. Allah korusun önümüzde çok güzel ama bir o kadar da zorlu bir süreç var ve ben bu sürece daha en başından sinir ataklarıyla başlamayacağım. Kabul ettim ve aldım, şimdi şuan bebişim benimle yarını Allah bilir, herkesler için en hayırlısı ... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

işte bu yaaaalkisalkisalkissenin sıkı takipcin olacağım hele bir umutsuzluğa kapıl bakalım ...delikafaduldendelikafadulden

hayırlı olsun canım.sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş.bu arada gebelik varsa kanda kesin çıkıyor erken dönemde olsa deilmi?

teşekkür ederim canım evet kanda kesin çıkıyor benim bu değer 5 gün sonraki değer normalmiş bi 5 gün sonra bir daha kan vereceğim o zaman dahada yükelmesi lazım. inş allah isteyen herlkese bebiş verir..:Saruboceq:

anladım canım inş hamişşsindir.Sıkıntı yapma hayırlısı olsun.Sonucu paylaş bizimle merak ettim

arkadaşlar yeni konu nasıl açabilirim bi bilgisi olan var mı çok kötü durumdayım hcg değerlerim 2 günde bir 3 kat artıyo doktor mol gebelikten bahsetti ne yapmam gerekiyor

4.haftada 941...sizce çoğul gebelik olabilirmi kızlar???

sanmıyorum benım 3+6 iken 848 çıkmıştı aslında alakası yok bence

meraba bende 2 kere test yaptırdım ilk sonucum 14.64 ikinci sonucum 54.74 çıktı ve yarında üçüncü testimi yaptırıcam bakalım değerim kaça katlanmış dr. çok iyi değerler olduğunu söyledi

meraba bende 2 kere test yaptırdım ilk sonucum 14.64 ikinci sonucum 54.74 çıktı ve yarında üçüncü testimi yaptırıcam bakalım değerim kaça katlanmış dr. çok iyi değerler olduğunu söyledi

tebrik ederim sizi, sizde erkencilerdensiniz, doktor konusunda da çok şanslı olduğunuzu belirtmeliyim sakın bırakmayın kendisini, zira beimde ilk değerim 45, ikinci değerim 136 olmasına rağmen hala hanımın ağzından tebrikler hamilesiniz lafını duyamadım, sadece kanamam olursa hastaneye gitmemi salık verdi.... bilmem anlatabildim mi

boşver canım sen kafana takma .....opuyorumnanaktan bir daha ne zaman kan vereceksin ben salı günü sen??

boşver canım sen kafana takma .....opuyorumnanaktan bir daha ne zaman kan vereceksin ben salı günü sen??

Valla benim oda mulak, doktor hanım haftaya bi daha bakalım dedi, bende cuma olursa cuma geleyim dedim, o da olur dedi. Yani kısaca sevkim bu hastanede hala geçerli olduğundan son kez buraya gideceğim ve sonra değerler iyiyse (inşallahhh) kendime adam gibi bir doktor bulacağım kesinnn.

Bu arada gittiğim yer Anakara'da Özkaya Tıp Merkezi, aslında genel olarak ben buradan memnunumdur özellikle dahiliye doktorları iyidir, sekreterleri, laboratuardakiler, kan alma merkezindeki hanımlar güler yüzlü ve anlayışlıdır ama açıkçası kadın doğum uzmanı Dr. Eda Hanımı beğenmedim ve tavsiye etmiyorum, amaç sadece muayene olmaksa beklemeksizin işiniz çabuk bitiyor ama durumunuz özelse ve ilgi bekliyorsanız kendisine gitmeyin. Hoş bende sadece muayene amaçlı gitmiştim ama kesin olmamakla birlikte hamile olabilirim ihtimalini söylediğimde başlayan kan tahlili maceramız umarım bu cuma son bulacak.

Umarım ikimizinde değer gidişatı normaldir de şöyle bir ohhh çekeriz :Saruboceq:

Pardon ya herkesin herkesinn iyi olsun inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…