Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bugün ben kendim test yaptım yeni hem de iki tane ardarda ikisi de hemen anında 2 dkk bile beklemeden çift çizgi gösterdi, kan testinde durumumu belirtmiştim önce 5,4 sonra 0,06 gibi çıkmıştı. arkadaşa sordum kesin hamilesin dedi doktora gitcem ama vaktim yok sizce nedir?

arkadaşlar, bir arkadaşımız 80 lirayı kıyıp beta hcg yaptırdım demiş.....Bilginiz olsun diye söylüyorum İl merkezlerindeki hıfsısıhha laboratuvarlarında sigortasız 6,5 liraya yapıyorlar....

doktora gittim sonunda, kese göründü, 15 gün sonra gidip bebeği de görcem inş. tabi önemli dönem benim için, inş. birşey olmaz ..

canım doktor bugün kan testi yaptımı sana tekrar?nasıl yani ben anlamadım idrarda pozitif çıktı kanda çıkmadımı?kan daha güvenilir deilmi?

canım doktor bugün kan testi yaptımı sana tekrar?nasıl yani ben anlamadım idrarda pozitif çıktı kanda çıkmadımı?kan daha güvenilir deilmi?

kanda karışıklık oldu herhalde bilmiyorum, ben test yaptım sonuç pozitif diye gittim ultrasyona soktu orda keseyi gördü canım kan testi yapmadı, folic asit verdi, bir de ilaç verdi, düşük önleyiciymiş, ben dün bayağı bir kendimi yormuştum değilim diye onu anladı herhalde ..

canım sormamın nedeni.bendede idrarda pozitif çıktı ama iki kere kan testi yaptırdım negatf çıktı.ama ben adetim 1 ay geçince yaptırdım.olsaydı ozamana kadar kanda çıkardı deilmi?bir bilgin varmı?

doktora gittim sonunda, kese göründü, 15 gün sonra gidip bebeği de görcem inş. tabi önemli dönem benim için, inş. birşey olmaz ..

Allahım ya ne güzel bir haber verdin... Çok şükür yarabbim.... hayırlısıyla gelir aramıza inşallah bebeğin maşallah maşallah diyeyim nazar değmesin

ben daha adet olmadım heryerim şişti... yarın yedinci gün oluyor. bugün idrar testi yaptım bişey çıkmadı iki gün sonra yani çarşamba günü bir daha yapacağım adet olmazsam

canım sormamın nedeni.bendede idrarda pozitif çıktı ama iki kere kan testi yaptırdım negatf çıktı.ama ben adetim 1 ay geçince yaptırdım.olsaydı ozamana kadar kanda çıkardı deilmi?bir bilgin varmı?

adet 7 gün geçince idrar testinde belli olurmuş, kan testinde daha erken belli olurmuş, onun dışında bir bilgim yok canım :S

teşekkürler amin setup, inş. hepimizin hayırlısıyla sağlıklı bebişleri olur...

sağol canım ozaman benim negatif demekki yok hamilelikbir dahakine artık

senin de en yakın zamanda olur inş bebeğin canım.. benim de düşündüğüm şartlar şuan tüek duam bebeğin canlanması bişi olmadan :S

Merhab hanımlar, ben bugün test yaptırdım ve sonuç, 45.9. Doktorum çıktıktan sonra geç çıktığı için sonucu teyit edemedi ama sıralamaya göre negatiften yüksek bir oranda. Biraz buradaki değerleri okudum, 300 ler 5000 ler var, galiba benim sevinmem için çok erken :uhm:

Canım benim de ilk 53 çıkmıştı....Adetime 3 gün kala bakılmıştı ilk...Doktorum değerin gayet iyi önemli olan 2'ye katlayarak gitmesi demişti....2 gün sonra 120, 6 gün sonra 940 oldu...Umarım senin de katlayarak gider....Moralini bozacak bi durum yok bence...

İlginiz için çok teşekkürler, bende aynen dediğiniz gibi cuma bir daha test yaptıracağım ama dayanamadığımdan bugün yine bir idrar testi yaptım ve sonuç şimdiönümde bayağı bayağı net bir ikinci çizgi varrrr. Umarım bundan sonrasıda hep olumlu geçer, herkezin :Saruboceq:

bencede hormon değerleri değil arkadaşım değerlerin normal artması adetin kaç gün geçmişti kan tahlilini yaptırdığında ???

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. Aslında forumları bir iki aydır sürekli takip ediyordum. Ama ilk mesajım olacak. Aranızdaki deneyimli ve bilgili arkadaşlar bana yardımcı olabilirse sevinirim. Yukaraıda okuduğum mesajların birinde önemli olan hormonun degeri değil düzenli bir şekilde 2 katı yükselmesi demiş. Benim adetime 1 hafta kalan kan tahlilimde .0.1 den küçük çıkmıştı başlarda üzüldüm ama içimde yinede bir ümit vardı. belki daha erkendir diye. Arada predctör alıp idrar testi yaptım hafif silik çizgi çıktı. Böyle oluncada bugün tekrar kan testi yaptırdım 3.45 çıktı acaba düzenli olarak 2 ye katlamış olması halada hamile olmam için bir şansın olduğu anlamına gelirmi. Ayrıca bazı belirtiler var hissettiğim ama bebğimi çok istediğim içinde etkileniyormuyum diyede endişe ediyorum. Şimdiden cevaplarnız için teşekkürler.

bencede hormon değerleri değil arkadaşım değerlerin normal artması adetin kaç gün geçmişti kan tahlilini yaptırdığında ???

sanırım işin en net cevabını bu akşam alacağım çünkü bugün ikinci kan testini de yaptırdım ve hala da hasta olmadım ve dün yaptığım idrar testinde de bayağı bayağı net görünüyordu ikinci çizgi. Akşam değeri öğrendiğimde ilk işim buraya dönmek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…