Selam;
Ben de aranıza yeni katılanlardanım. Benim iki ay önceki adet tarihim 24 temmuzdu; sonraki 18 ağustos,en son da 13 eylülde adet oldum. Yani 33 günde bir adet oluyorum. hesaba göre 15 eylülde adet olmam gerek. şimdi gebelik testi alsam acaba gebeysem belli olma şansı varmıdır ki?????? Çok istiyorum...
kckklbk;benim bugün idrar testim silik çıktı, kanda baktırdım hemen 0,90mış( 0,90 idrar testinde çıkmaz diy düşünüyorum nasıl oldu anlamadım. ben eylül 27de çatlatma iğnesi olmuştum
canım bişey sorcaktım senin adetin ne kadar gecikti?
benim de durumum aynen senin gibiydi bugün adet oldum.ilk defa 5 gün gecikti.birazdan doktora gitçem. yani kan testleri %99 doğru çıkıyor. (yani gebelik yok) ama hayırlısı allah gönlüne göre versin herkesin.
mrb dün kan tahlili yaptırdım adetim 5gün gecikmişti beta HCG değerim 1000 in üstünde çıktı doktor bir hata olabileceğini düşünüp yeniletti... sonuç aynı çıkınca hemşireler 4-5haftalık olabileceğini söylediler.çevreden de çoğul gebeliklerde böyle yüksek çıktığını duydum.benm de eşiminde ailesinde ikiz var hatta eşimin kardeşinin ikiz çocukları var yani bu ihtimalide taşıyoruz.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.doktordan aldığımız randevu günümüz henüz gelmedi 6haftadan önce zaten belli olmaz dediler....
merhaba
benim de adetim 5 gün gecikti son adet 10 eylüldü dün kan testi yaptık bhcg 2.93 çıktı bu değer hamile olduğumu gösterirmi? nette bütün siteler daha yüksek değerler gösteriyo ?ama sanırım senin de düşükmüş gebeliğin devam ettimi bilgi verebilirmisin
çok teşekkürler