kızlar selam ebuşcum melikecim ve hayriyecim nasılsınız ben fena cumartesi hastanedeydim yorgunluga baglı karnım sertleşmiş erken dogumdan korktu doktorum yatırdı iki gün yattım şimdi ise 10 gün evde yatıcaksın dyor
ben bugün doktora gittim ve ultrosonla minicik bir kese görmüş geç döllenmede olabilir sağlıksız gebelikte olabilir dedii 10 gün bekle ve gel bakalım eğer büyük deilse farlutalla adetini görürsün dediiakannehir bu ne yaa değerler yükselmeden kese nerden çıktıı anaaaaaammmmmakannehir
tatlım sna hamilesin dedim gec döllnmedir inş takma birden katlamaya başlayacak görürsün bak arkadaşım cok sevindim kese göründügü için inş artacak bakalım
ayy sormaa yaa çookk tereddütteyimm ben ama yaa varmı yokmu varsa neden 2 gün önceki değer negatif çıktı bu arada 7 haftadan sonra kese görülür diyolarr ne yanii ben 7 haftalıkmı hamileyimmmkaydirigubbakcemile3fisfisfis
yok canımm ya kim dedi 7 haftalık görülür die ben 5 haftalık gittim gördüm keseyii
quzumm inşalahh hamişsin bakk
yaa cnm bi değrim katlansa emin olucam ama ultrosan kağıdıma bakıyom bakıyommm bu kesecik nerde göremiyorumm nokta kadr siyahlık var sadece minnacıcık odaaa (.)bu kadarcıkbilmiyorumkismile
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:lepi:canım ya Rabbim güsel gönlüne göre versin inşalahh bas bas bağıracan hamileyim diee
bende yarın dr gitcemm dr aradım ayrıntılıya yarın girecem inşallahh
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:lepi:
hadi bakalımm hayırlısı bebikine selam söle bizdennnŞeniz
sölerim tatlımn:))))))))ŞenizŞeniz
dualarınızı esirgemeyin nolurr yarın hayırlı haberler alıyıömm
slm kızlar bende bugün adet günüm test yaptırdım sonuç 13.78 çıktı dr 2 gün sonra tekrar bakacak acaba sonuç nasıl azmı yoksa yükselme olurmu
kızlar bugün kalp atışlarını da aldı doktor şükürler olsun :)))
Rabbim isteyen herkese nasib etsin.
büyüklüğüne göre de 7 haftalık dedi yani sat tarihime göre 10 haftalık olması lazımdı
mucizem geç gelmiş yani :))
kansızlık varmış demir hapı verdi
bide folik asit günde 3 kere.
idrar testlerinin hassasiyeti en az hcg değerinin 10 olması durumudur. senin hcg değerin ertesi gün yani adet gününde 3,66 çıktıysa ya hormonun düştü adet geliyor demektir. ya da idrar testi doğruyu söylüyor 3 gibi bir değeri silik bile olsa gösterebiliyor demektir :uhm: benim kandaki hormon değerim 7,6 çıktığı günün yani adet gecikmesinin 1.gününün ertesi günü kanamam geldi tutmadı yani.bu değerle yaptığım idrar testinde ikinci çizgi silik bile çıkmamıştı bilmiyorumkismile
idrar testlerinin hassasiyeti en az hcg değerinin 10 olması durumudur. senin hcg değerin ertesi gün yani adet gününde 3,66 çıktıysa ya hormonun düştü adet geliyor demektir. ya da idrar testi doğruyu söylüyor 3 gibi bir değeri silik bile olsa gösterebiliyor demektir :uhm: benim kandaki hormon değerim 7,6 çıktığı günün yani adet gecikmesinin 1.gününün ertesi günü kanamam geldi tutmadı yani.bu değerle yaptığım idrar testinde ikinci çizgi silik bile çıkmamıştı bilmiyorumkismile
Herkese günaydııınnnnnnnnnnn...uzun zaman olmuştu girmeyeli aramıza yenii katılan bebişlere şimdiden hoşgeldiniz diyorum annelerimize de allah sağlıklı sıhatli hayırlısıyla güzel doğumlar diliyorumm..
şöyle bir özet geçersem 3.5 yıllık evliyim bebek isteyeli 9-10 ay oldu ama hala bişe yok dün kan verdim her zamanki gibi 0.1 çıktı ama adetime 5 gün kala verdim..aklıma takılan su oldu ben 15 yıldır adet gören biriyim her ay adetime 10 gün kala göğüslerimde şiddetli bir ağrı olırdu el değdiremezdim ilk kez bu ay hiç ama hiç bişey yok arada belim bazende ince ince kasık batmam oluyor ama rahtsız edici boyutta değil..beni ümitlendiren tek şey göğüs ağrısı olmaması...
acaba ümitlerimi devam ettirim mi ki*? 5 gün var diye çıkmama ihtimali var mı kanda ??yorumlarınız bekliyorum