anladım aplacımmmçok şükür walla çok sevindim adına aplacımm şükür
aplamm benim de 10 mart dediler sağlık ocağında dr bişi demedii aplamm walla kafam karıştıı şimdi bebeğin nerde olması gerekiyor
inşallah aplacımm tamam aplacım haber veririmmcıkacak senle aynıyız gerci bir kaç gün fark var seninde haftaya beya bu gün yarın cıkar inş merak etme yaz cıkınca bana tamam mı
ewett öylee oldu ama allah onların yanına koymazz allah korusunn çocuğuna bişi felan olmasın ama er geççç yaptığı hata tokat gibi çarpılır yüzünee:mymeka:
benimki 400 gr olmuş bide göbek deligin var ya hemen onun üstünde oraya cıkmş orada oynuyor yukarı cıkması lazım öncesi hemen vajina üstünde oynuyordu dr cıkması gerek demişti şükür cıktı senind ecıkar bana da 2 mart demişlerdi ama sezeryan oldugum için 9 ay ın üstüne 7 gün koyuyolar ya bana o 7 günü koymayacak sezeryan kesin oldugu için senin normal dogum bekleyeceksin sen
maşalahh aplammmm quzuyaa
inşalahh çıksın aplamm yoksa telaş olurumm yaaa
aplam inşalahh sağlıllı sıhhatli alacazz
cıkar dert etme arada hafta oynar belki ama artık cıkar yani
sağol canım benim strest yok beklemeye devam öyleyse a.s:1rolleyes:
lütfen dinle beni sadece stres yok yapma stres olacak lütfen sakin ol olurmu arada gir bırakma bizi
inş. teşekkürler ...... olur arada bakarım mirmirmirmir iyi akşamlar hepinizeopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tamam aplacımm belerim biraz daha olmazsaa giderim kontrolee
hatce emosh kızlar iyiyim ben ya
pazar günü biraz temizlik yaptım,
yapmaz olaydım karnıma kramp girdi belim tutuldu çok korktum
bebişe bişe olacak diye
yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah duyarım .
bu arada son 1 haftadır bende beyaz akıntı olmaya başladı çok diğil ama,
afedersiniz sümüksü gibi yarın da doktora soracama ama
neden acaba sizde böle bişeler oldu mu hamilelğin ilk aylarında???