- 29 Haziran 2009
- 696
- 13
- 39
Herkese günaydııınnnnnnnnnnn...uzun zaman olmuştu girmeyeli aramıza yenii katılan bebişlere şimdiden hoşgeldiniz diyorum annelerimize de allah sağlıklı sıhatli hayırlısıyla güzel doğumlar diliyorumm..
şöyle bir özet geçersem 3.5 yıllık evliyim bebek isteyeli 9-10 ay oldu ama hala bişe yok dün kan verdim her zamanki gibi 0.1 çıktı ama adetime 5 gün kala verdim..aklıma takılan su oldu ben 15 yıldır adet gören biriyim her ay adetime 10 gün kala göğüslerimde şiddetli bir ağrı olırdu el değdiremezdim ilk kez bu ay hiç ama hiç bişey yok arada belim bazende ince ince kasık batmam oluyor ama rahtsız edici boyutta değil..beni ümitlendiren tek şey göğüs ağrısı olmaması...
acaba ümitlerimi devam ettirim mi ki*? 5 gün var diye çıkmama ihtimali var mı kanda ??yorumlarınız bekliyorum
kızlar bugün kalp atışlarını da aldı doktor şükürler olsun :)))
Rabbim isteyen herkese nasib etsin.
büyüklüğüne göre de 7 haftalık dedi yani sat tarihime göre 10 haftalık olması lazımdı
mucizem geç gelmiş yani :))
kansızlık varmış demir hapı verdi
bide folik asit günde 3 kere.
CANIM SEN HAMİLE MİSİN PEKİ? BEN ANLAMADIM BU İŞİ YA İKİ UCU MOKLU DEĞNEK GİBİ
İKİMİZİNDE ALAKASIZ kaydirigubbakcemile3
kızlar 6 gün önce değerim 0,6 iidi.bugun değerim 4,8 sizce hamilemiyim bu arada adetime 4-6 gün arası bişey var:))
kızlar 6 gün önce değerim 0,6 iidi.bugun değerim 4,8 sizce hamilemiyim bu arada adetime 4-6 gün arası bişey var:))
Canım öncelikle merhaba. Benimde adetim bugün itibari ile 1 gün falan geçti, aynı senin gibi göğüslerim hiç o eskisi gibi ağrımıyor, acaba hamile olduğun zaman göğüslerin ağrıyormu yoksa ağrımıyor mu bunu bilen varsa lütfen yazabilir mi. Bende test yapmıştım evde hafif silik 2 çizgi çıktı sonra ertesi günü hemen kan testi yaptırdım 3,66 çıktı gebelik yok gibi ama dr belli olmaz adetinden en az 1 hafta 10 gün geçmesi gerek dedi. 1 hafta sonra gel adet olmazsan eğer idrar yapalım dedi.
Kasıklarda batma falan olmazmış hamileyken bu bir belirti değilmiş. Daha çok mide kısmında yani üst kısımda ağrılar olurmuş bunlara dikkat et. Umarım hamileyizdir.Allah hayırlı hamilelikler nasip etsin canım isteyen herkese..turkbayragi[/QUOTE
kaçıncı gün kan verdin sen??
walla ben bu göğüs ağrımaması olayına takıldım hayır kış temizliği yapacam nolur nolmaz diye ağır kaldirmim diye öleee bekliyorum
inşallah geliyordur nazlılarımız...
canım benim emosum insaallah allah tamamına erdirsin bitanem benim allah sağlıklı sıhatli doğurmayı nasip etsin büyütmeyi de canım benim bol bol dinlen su iç kendine yorma takma kafaya bitanem biliyorum demesi kolay ama yapması zor ama dinlen canım benim bol bol su süt iç canım benim 10 günü iple çekiyorum canım benim
Arkadaşlar benim adetim 8 gün gecikti 2 kere idrar tahlili yaptım sonuç pozitif kan tahlilinde sonuç 430,3 çıktı ama sağlık ocağındaki doktor bu değeri çok düşük buldu adetim 8 gün geciktiğine göre bu değer çok daha fazla olmalıymış yarın veya diğer gün özel hastaneye gideceğim ama meraktan da duramıyorum sizce bu değer gerçekten çok düşük müüü yani dr.bana dedi ki vucut bunu atabilir dedi sizce de bu doğru mu
canım arkadaşım cok gecmiş olsun ,inş hiç bir şey olmayacak yat dinlen cok merak ettim seni girmeyince durumunu yaz olurmu öptüm kocaman
kızlar dün, adetime 2 gün kala, kan testi yaptırmıştım, sonuç 0,52 çıktı. doktor adet tarihin biraz geçsin tekrar ederiz dedi, eğer adet olmazsan. sizce bu değerin katlanma olasılığı varmı?
canım bence kuruntu etme, geç döllenme olduysa eğer değerler biraz düşük olur tabi. sen yarın özele git bide orda sor. ama içine dert etme bence. allah analı babalı büyütsün canım, darısı bizlerin başına:Saruboceq:
Canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibidir ve bir sorun yoktur ve Allah bütün isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah