Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

trabzon canım dikkat et kendine gelmiş geçmiş olsun canım benim eğer ağrı girerse ayaklarını havaya dik derler bebek icin hemde senin ağrıların için iyiymiş canım benim kıyamam sana

emos canım benim bitanem inan seni çok iyi anlıyorum o dengesizlere de bakma senin evladın o kadar mükemmel ve vefalı olacak ki o dengesiz yapanlar utanacak emin ol içini rahat tut hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim inan kaynanamda kaçtım kızlar ne yapıyor diye dualarım senle

bynkutluay canım bosver herkes söylediğinden utansın bitanem allah sana evlat nasip etti o diyenlerden daha vefalı mükemmel olacak canım

optimist balım arkadasım hadi hayırlısı insaallah hamilesindir allah kucağına almayıda nasip eder

kızlar selam ebuşcum melikecim ve hayriyecim nasılsınız ben fena cumartesi hastanedeydim yorgunluga baglı karnım sertleşmiş erken dogumdan korktu doktorum yatırdı iki gün yattım şimdi ise 10 gün evde yatıcaksın dyor

KIZLAR LÜTFEN BİLEN BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ. DÜN AKŞAM İDRAR TESTİ YAPTIM VE ÇOK SİLİK YANİ BELLİ BELİRSİZ 2. ÇİZGİ ÇIKTI. BUGÜN SABAHTA KAN TESTİ VE SONUCU 3,66 ÇIKTI , ADETİMİNDE BUGÜN EN GEÇ BAŞLAMASI GEREKİYORDU.
DOKTOR DAHA ERKEN DEDİ AMA EN AZINDAN BENİM GİBİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR VAR MI İDRAR TESTİ NİN YALAN OLMA İHTİMALİ VAR MI YA NOLUR YARDIM EDİN KIZLAR senağlama

canım bende ilk yaptıgımda çok silik çıkmıştı hatta ben yok dye atmıştım snra baktıgımda belli belirsizdi adetimin üstünden iki gün geçti ve kan testim 123 çıkmıştı belki geç döllenmedir canım bekle iki gün

idrar testlerinin hassasiyeti en az hcg değerinin 10 olması durumudur. senin hcg değerin ertesi gün yani adet gününde 3,66 çıktıysa ya hormonun düştü adet geliyor demektir. ya da idrar testi doğruyu söylüyor 3 gibi bir değeri silik bile olsa gösterebiliyor demektir :uhm: benim kandaki hormon değerim 7,6 çıktığı günün yani adet gecikmesinin 1.gününün ertesi günü kanamam geldi tutmadı yani.bu değerle yaptığım idrar testinde ikinci çizgi silik bile çıkmamıştı bilmiyorumkismile

ben bugün doktora gittim ve ultrosonla minicik bir kese görmüş geç döllenmede olabilir sağlıksız gebelikte olabilir dedii 10 gün bekle ve gel bakalım eğer büyük deilse farlutalla adetini görürsün dediiakannehir bu ne yaa değerler yükselmeden kese nerden çıktıı anaaaaaammmmmakannehir

kızlar lütfen biri beni bilgilendirsin
hiçbişey anlamadım bu kan testinden
523 çıktı benim 16-17 günlük dedi doktorum
ama burda biraz göz gezdirince kimisi 1000lerden bahsediyor kimisi 3lerden 2lerden
bunun anlamı nedir bu kadar fark olurmu
aklım çook karıştıdelikafadulden

fatosbrn cnm hamilesin sen takma yazılanları hayırlı olsun önemli olan katlanmasııı cnmmm

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın cnm. bendede küçük kese gibi bişey var demişti ama hcg 0,1 gelince normal endometrium değişikliğidir dedidoktor.yani gebeliğim yokmuş. senin hcg lerin yükselir inşallah.

çok şükür iyiyiz iz datlum aman canım benim geçmiş olsun dinlen bol boll yatt taam mı arABBİM ESİRGESİNN
KISS DATLUMM İÇİM KIPIR KIPIR OLDUU DAHİİİ İNŞALAHHHHHHHHHHH BEKLEE SABIRSIZLANIYOSUNDUR SEN ŞİMDİİ
bynkutluay canım bosver herkes söylediğinden utansın bitanem allah sana evlat nasip etti o diyenlerden daha vefalı mükemmel olacak canım
İNŞALAHH TATLIM YAAA ÇOK ŞÜKÜR RABBİM NASİB ETTİ ŞÜKÜRLER OLSU DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞALAHH

KISS DATLUMM İÇİM KIPIR KIPIR OLDUU DAHİİİ İNŞALAHHHHHHHHHHH BEKLEE SABIRSIZLANIYOSUNDUR SEN ŞİMDİİ

ayy sormaa yaa çookk tereddütteyimm ben ama yaa varmı yokmu varsa neden 2 gün önceki değer negatif çıktı bu arada 7 haftadan sonra kese görülür diyolarr ne yanii ben 7 haftalıkmı hamileyimmmkaydirigubbakcemile3fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…