slm kızlar idrar testi yaptım pozitif çıktı kan testini bekliyorum 12buçukta alıcam hayırlısı inş.
KIZLAR LÜTFEN BİLEN BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ. DÜN AKŞAM İDRAR TESTİ YAPTIM VE ÇOK SİLİK YANİ BELLİ BELİRSİZ 2. ÇİZGİ ÇIKTI. BUGÜN SABAHTA KAN TESTİ VE SONUCU 3,66 ÇIKTI , ADETİMİNDE BUGÜN EN GEÇ BAŞLAMASI GEREKİYORDU.
DOKTOR DAHA ERKEN DEDİ AMA EN AZINDAN BENİM GİBİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR VAR MI İDRAR TESTİ NİN YALAN OLMA İHTİMALİ VAR MI YA NOLUR YARDIM EDİN KIZLARsenağlama
KIZLAR LÜTFEN BİLEN BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ. DÜN AKŞAM İDRAR TESTİ YAPTIM VE ÇOK SİLİK YANİ BELLİ BELİRSİZ 2. ÇİZGİ ÇIKTI. BUGÜN SABAHTA KAN TESTİ VE SONUCU 3,66 ÇIKTI , ADETİMİNDE BUGÜN EN GEÇ BAŞLAMASI GEREKİYORDU.
DOKTOR DAHA ERKEN DEDİ AMA EN AZINDAN BENİM GİBİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR VAR MI İDRAR TESTİ NİN YALAN OLMA İHTİMALİ VAR MI YA NOLUR YARDIM EDİN KIZLARsenağlama
benimde 3 gün gecikmem oldu bugünki testte 1.20 çıktı değerimm ama hala gelmedi kırmızılar
ben bugün doktora gittim ve ultrosonla minicik bir kese görmüş geç döllenmede olabilir sağlıksız gebelikte olabilir dedii 10 gün bekle ve gel bakalım eğer büyük deilse farlutalla adetini görürsün dediiakannehir bu ne yaa değerler yükselmeden kese nerden çıktıı anaaaaaammmmmakannehir
fatosbrn cnm hamilesin sen takma yazılanları hayırlı olsun önemli olan katlanmasııı cnmmm
cnm bekle adet olmazsan tekrar yaptır umarım yükselirrrr değerinnn
çok şükür iyiyiz iz datlum aman canım benim geçmiş olsun dinlen bol boll yatt taam mı arABBİM ESİRGESİNNkızlar selam ebuşcum melikecim ve hayriyecim nasılsınız ben fena cumartesi hastanedeydim yorgunluga baglı karnım sertleşmiş erken dogumdan korktu doktorum yatırdı iki gün yattım şimdi ise 10 gün evde yatıcaksın dyor
KISS DATLUMM İÇİM KIPIR KIPIR OLDUU DAHİİİ İNŞALAHHHHHHHHHHH BEKLEE SABIRSIZLANIYOSUNDUR SEN ŞİMDİİben bugün doktora gittim ve ultrosonla minicik bir kese görmüş geç döllenmede olabilir sağlıksız gebelikte olabilir dedii 10 gün bekle ve gel bakalım eğer büyük deilse farlutalla adetini görürsün dediiakannehir bu ne yaa değerler yükselmeden kese nerden çıktıı anaaaaaammmmmakannehir
İNŞALAHH TATLIM YAAA ÇOK ŞÜKÜR RABBİM NASİB ETTİ ŞÜKÜRLER OLSU DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞALAHHbynkutluay canım bosver herkes söylediğinden utansın bitanem allah sana evlat nasip etti o diyenlerden daha vefalı mükemmel olacak canım
KISS DATLUMM İÇİM KIPIR KIPIR OLDUU DAHİİİ İNŞALAHHHHHHHHHHH BEKLEE SABIRSIZLANIYOSUNDUR SEN ŞİMDİİ