slm kızlar bende yeniyim desem yeri var uzun zamandır takip ediyorum..neyse kızlar szie bir sorum olacak.şimdi ben yaklaşık 45 günde adet olan biriyim 35 gün kan testi yaptırdım 0,6 çıktı ama idrardada silik çizgi olarak kendini belli etti.ben pcos hastasıyım acaba değer o yüzden mi böyle...yoksa hamilelik başlamış olabilir mii
geçen aya göre hesağpladım benim 27 ekimde adet olmam lazımdı(
byn kutluay emos trabzon arkadaşlarım verdıgınız destek ve sıkılmadan sorularımı cvpladıgınız ıcın cok tesekkür ederım hakkınız helal edın allah güzel kalbınıze göre versın inşaallah
slm kızlar bende yeniyim desem yeri var uzun zamandır takip ediyorum..neyse kızlar szie bir sorum olacak.şimdi ben yaklaşık 45 günde adet olan biriyim 35 gün kan testi yaptırdım 0,6 çıktı ama idrardada silik çizgi olarak kendini belli etti.ben pcos hastasıyım acaba değer o yüzden mi böyle...yoksa hamilelik başlamış olabilir mii
kızlar benimm gecikmemin 6 . günü ama hala tık yok göğüs damarlarım belirginleşti iyice arada kasıklarımda batıyoo bide ilk defa sebepsiz bu gün bulantı olduuu adetim 1 gün geçtiğinde 1,20 idi şimdi 6 gün geçti yarın tekarar etcem inşallahh hayırlı sonuç çıkar kociş baya heves yaptıı yaa allahım inşallah yüzümüzü kara çıkarmazz herkeste duyduu kocişimin sayesindeeeyvahedigeldismiledua ediin lütfenn yarın hayırlı haberler vereyim herkese ve sizlereeeeeopuyorumnanaktan
off üzüldüm tatlım yaaaaa allahım öbür aya göndersin minişinii :Saruboceq:emos canım hadi insaallah hayırlı haberlerini alırız canım benim ben regl oldum sanırım ilk defa ilk tüm gün boyu kahverengi oldu bugün de kırmızılar geldi canım insaaalah hamileyim diye insaallah ilan edersin yarını sabırsızlıkla bekliyoruz canım
inşallahh cnm yaaaaaaa hayırlısı allahtann cnmm çookk isitiyoruzzz çokkk 5 senedir bu mucizenin hayaliyle yaşıyorummmm:gitme:tatlım bi şeyler var gibi bendede ilk böle başladı ve hcg 1.00 olmuştu 2 günde 21.47 oldu hadi inş olcak bakalım
selam ben yeni üyeyim bana yardımcı olursanız sevinirim.cuma günü beta-hcg testi yaptırdım 204.36 çıktı progesteronum 7.79 hafta sonu olduğu için gösteremedim doktora henüz ama ben meraktan çatlıcam geçen ay da böyle ümitlendim ama olmadı:Saruboceq:
geçen ay idrar testi yaptım pozitif çıktı beta-hcg 91.75 çıkmıştı doktor değerlerin düşük riskli gebelik dedi sonra kanamam oldu tekrar test yaptırdım 9.88 düşmüş o yüzden yine aynı şey olurmu acaba diye korkuyorum
kızlar benimm gecikmemin 6 . günü ama hala tık yok göğüs damarlarım belirginleşti iyice arada kasıklarımda batıyoo bide ilk defa sebepsiz bu gün bulantı olduuu adetim 1 gün geçtiğinde 1,20 idi şimdi 6 gün geçti yarın tekarar etcem inşallahh hayırlı sonuç çıkar kociş baya heves yaptıı yaa allahım inşallah yüzümüzü kara çıkarmazz herkeste duyduu kocişimin sayesindeeeyvahedigeldismiledua ediin lütfenn yarın hayırlı haberler vereyim herkese ve sizlereeeeeopuyorumnanaktan
canımm dualarım seninlee inşalahh meleğin seninledir Rabbim yüzünü güldürsün mutlaka haber verr bak bende heves yaptımm
merhabalar
ben 17 eylülde farlutal içerek adet oldum klomen kullandım
sanırım yumurtlamam 19. günde oldu yani 5ekimde
14.ekimde bhcg yaptırdım 0,27 çıktı.çokmu erken yaptırmısım sizce?
tsh ye bakıldı 5,72 ug/dl–0,40-4.00ug/ml
acaba gebe olabilirmiyim testi tekrarlasam ne zaman çıkar[ ıyı aksamlar canım bende bu ay klomen kullanıpp asılama yaptırıdm dr um 15 gun gebelık testı yaptır dedıı senın sımdı kac gun olduuukıı...
canım benim ben im bi arkadaşım tüp bebek tedavisi gördü test günü gelmeden test yaptıı kullandığı ilaçlardan dolayı hormonlar değişiyorya o yüzden idrarda pozitif çıktı ama malesefmutlaka haber vericem cnmm merak etmeee allahım seninde bebişini sana bağışlasın cnmm hayırlısıyla al kollarınaa bebğinii çek içine o cennet kokusunuuuuuuuuuuu darısı banaaa yaa bu arada bu hcg başka hangi sebeple bu değeri verebilirkiii yanii sadece bitki kullandım şifa için hiç ilaç felan kullanmadımmmbilmiyorumkismile
hakkında hayırlısı olsun canımmslm bayanlar.
bizimde 3. denememiz daha ama çok umutsuzum nedense
adetime 1 hafta kala kan beta hcg değerim 0,1 geldimafoldumben
umutlarım başka bahara kaldııı
malesef canım bi bilgim ykk Allah gönlüne göre versinnmerhabalar
ben 17 eylülde farlutal içerek adet oldum klomen kullandım
sanırım yumurtlamam 19. günde oldu yani 5ekimde
14.ekimde bhcg yaptırdım 0,27 çıktı.çokmu erken yaptırmısım sizce?
tsh ye bakıldı 5,72 ug/dl–0,40-4.00ug/ml
acaba gebe olabilirmiyim testi tekrarlasam ne zaman çıkar
slm bayanlar.
bizimde 3. denememiz daha ama çok umutsuzum nedense
adetime 1 hafta kala kan beta hcg değerim 0,1 geldimafoldumben
umutlarım başka bahara kaldııı