Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

trabzon canım sana bırsey soracam hakkınızı helal edın benımde ılk gebelıgım kımyasaldı kürtaj oldum düşük ve kürtajdan sonra ılk adetım 8 eylüldü ben bunu baz aldım sanırım senınde kımyasal gebelikmiş canım bu konuda bılgılendırırsen sevınırım

emoş arkadasım allah büyük sana bak doktor ne güzel bır hafta sonra gel dedı bana hamıle degılsın deyıp sorularıma bıle cevap vermeye tenezzül etmeden bulmaca çözmeye devam etti hayırlı haberlerini alırız inşaallah aminn

canım senin kimyasal gebeliğine mi kürtaj yaptı doktor
yoksa ayrı ayrı
1 kimyasal gebelik
1 düşük sonucu kürtaj mı geçirdin.

ben haziranda kimyasal gebelik geçirdim
temmuz 1 de smear ve kürtaj yapıldım kanamam durmadığı için
1 ay ilişkiye girmedik ve ağustos 11 de en son adet oldum
ağustos sonu eylül başı hamile kaldım.
benim böyle oldu süreç

canım benım 42,60 degerle 1 ağustos günü kimyasal gebeliğe kürtaj yapıldı doktorun dedıgı benım için ilerde sıkıntı olmasın dıye yapmış ilaçlar biteseye kadar ilişki yasaklandı 8 eylül günü adet oldum ekim 15 oldu hala adet olmadım gebelik testı de dün yapıldı 1,9 çıktı doktora dün sordum sarı akıntım var adte olmadım neden dıye ne bır ılac verdı ne de ılgılendı hamıle degılsın dedı dünden berı moralım bozuk ılk gebeliktede doktor idrar testı yaptı cıkmadı bende aılemı ziyarete gıttıgımde yaptırdım adetım 14 gün gecmiştı 42,60 cıktı 2 gün sonra kanama sonunda kürtajla gebeliğe son verıldı tekrar aynı seylerı yasamak istemiyorum allahta kimseye yaşatmasın

canım benım 42,60 degerle 1 ağustos günü kimyasal gebeliğe kürtaj yapıldı doktorun dedıgı benım için ilerde sıkıntı olmasın dıye yapmış ilaçlar biteseye kadar ilişki yasaklandı 8 eylül günü adet oldum ekim 15 oldu hala adet olmadım gebelik testı de dün yapıldı 1,9 çıktı doktora dün sordum sarı akıntım var adte olmadım neden dıye ne bır ılac verdı ne de ılgılendı hamıle degılsın dedı dünden berı moralım bozuk ılk gebeliktede doktor idrar testı yaptı cıkmadı bende aılemı ziyarete gıttıgımde yaptırdım adetım 14 gün gecmiştı 42,60 cıktı 2 gün sonra kanama sonunda kürtajla gebeliğe son verıldı tekrar aynı seylerı yasamak istemiyorum allahta kimseye yaşatmasın

cnm ben bu gün yine doktora ama başka doktora gittim ama test için deil test sonucum hakkında danışmak için ve bana bebk tutunmaya çalışıyo olabilir ama olmayabilirde dedi 1 hafta sonra tekrar yaptır dedi regl olmazsan dedi sende ilaç felan içme bekle inşallahh bebiklerimiz gelmiştir göbüşümüze bu arada bi arkadaşında gecikmesinin 5 günü yaptırmış 1,9 muş deeğeri ve doktor hamilelik yok demiş ve göndermi adet olursun bekle demiş ama 10 felan adeti gelmemiş ve bulantı şikayetiyle tekarr yaptırmışş ve değerii çok güzel seviyede çıkmışş hamileymiş ve doğum yapmış sağlı bi şekilde allahım bizimde yüzümüze güler inşallahhh bu topikte yazmış bahseddiğim arkadaş ve 3. sayfada olsa gerek kendin oku istersen cnmm ama sakın ilaç içmee dikkat ett kendine ümidini kaybetme bende ümidimi kaybetmedimm inşallahh gelmiştir meleklerimizz bizeee:Saruboceq:

inşaallah canım cümle ile saglıklı bır sekılde bebeklerimizi alırız kuacağımıza yazdıklarını okuyunca acaba mı demeye başladım inşaallah bebişler annelerini daha fazla üzmez canım

inşallah cnm Allahtan ümit kesilmezzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız :)
evet doktor kürtaj yapınca rahim içinde temizlenmiş oluyor
ben de kimyasal gebelikten kürtaj oldum normalde etmiyolar kimyasal gebelikte
sonra 1 kere adet geçirdim sonra da hamile kaldım işte
inşallah senin de aynne öle olur :)

biraz sabırlı ol inşallah adet olmazsın inş. hamilesindir
beni de haberdar et sonuçtan unutmaolumunekankayizsmile

adetim 1 gün geçince yaptırdım ben ve sonuç 1,20 çıkıtı doktor negatif ama değer yükselebilide dedi 1 hafta sonra bakalım yükselirse gözün aydın dedi ama dün yaptım evde test maalesef negatifff pazartesi gitcem bakalım adet olmazsam bu günle tam 4 gün geçti

allahımm inşallahh benimde öledir rabbim kimssenin kucağını boş bırakmasın çok zorr çokkk

inşallahh rabbimm kucağına almanı nasip etsinn cnmm ne mutlu sana ben 5 senedir bekliyorumm inşallahhh bu ay mucizemin haberini alırımm inşallahhh:Saruboceq:

canım sen hamile gözüküyorsun 33 haftalık kafam karıştı hamile misin degilmi anlamadım yaa

canım sen hamile gözüküyorsun 33 haftalık kafam karıştı hamile misin degilmi anlamadım yaa

kaydirigubbakcemile3 yok kısss keşkee öle olsam:CüvCüv: ama o yumurtlama çizelgesii reglim gelmeyince oda şaşırdı ne yapceğinii kendi kendinee başa geçti karibimmmkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yok kısss keşkee öle olsam:CüvCüv: ama o yumurtlama çizelgesii reglim gelmeyince oda şaşırdı ne yapceğinii kendi kendinee başa geçti karibimmmkaydirigubbakcemile3

inş bi zmaanlar sen gibiydim çok istedim ovulasyon bilmem ne bunların peşinde delirdim her adetimde aglıyordum deli gibi olacak inş dua m seninle canım allahın izniyle burada yazacan verecen bize müjdeyi kız

inş bi zmaanlar sen gibiydim çok istedim ovulasyon bilmem ne bunların peşinde delirdim her adetimde aglıyordum deli gibi olacak inş dua m seninle canım allahın izniyle burada yazacan verecen bize müjdeyi kız

inşallahh cnm yaaaa bu sefer heves yaptıkk inşallaahhh allhım güldürsünn tüm isteyenlerin yüzünüüüüüüüüüüüüü:Saruboceq:

seninkisi degişmiş kız e güzel ogluşlarımız aynıydı neden kıydın onlara
ay aplacımm hiç sorma quzumm ya elime yüzüme bulaştırdım önden gidiyordu b,r gün onu düzeltiyim dedim elimdekinide kaybettimm bende benimle aynı bi hamilenin çizelgesini çaldımm:))
ney tatlım ben pek anlamam

yumurtlama çizelgesii aplacım benimde vardı 2 sene 21 gün sürdü sonra çok şükürr hamilelik çizelgesi oldu

canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız :)
evet doktor kürtaj yapınca rahim içinde temizlenmiş oluyor
ben de kimyasal gebelikten kürtaj oldum normalde etmiyolar kimyasal gebelikte
sonra 1 kere adet geçirdim sonra da hamile kaldım işte
inşallah senin de aynne öle olur :)

biraz sabırlı ol inşallah adet olmazsın inş. hamilesindir
beni de haberdar et sonuçtan unutmaolumunekankayizsmile

canım ınsallah tum gun ara ara kahverengıye benzeyen akıntı oldu her an kırmızıları görebılırım dıye pek de heveslenmıyorum ama hamıle ısem buyuk harflerle yazacam canım

byn kutluay emos trabzon arkadaşlarım verdıgınız destek ve sıkılmadan sorularımı cvpladıgınız ıcın cok tesekkür ederım hakkınız helal edın allah güzel kalbınıze göre versın inşaallah

slm kızlar bende yeniyim desem yeri var uzun zamandır takip ediyorum..neyse kızlar szie bir sorum olacak.şimdi ben yaklaşık 45 günde adet olan biriyim 35 gün kan testi yaptırdım 0,6 çıktı ama idrardada silik çizgi olarak kendini belli etti.ben pcos hastasıyım acaba değer o yüzden mi böyle...yoksa hamilelik başlamış olabilir mii

X