Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dygydn cnm benım 12 gün oldu
ben 11.günde yaptırdım testi
ıyı aksmlar canım benımde 2 denemem benımde 1 hafta var sonucu ogrenmeye sımdıden stres yapma pregesteron tahlılı yaaptırıdınmıı...
belkı yumurtanın catlaması gec olmustur kırmızılar gelmezse 15 gunu tekrar yaptır bence benımde bugun 10. gunuyduu bende gun sayıyorum..[/QUOTi
inşallah hamilesindir cnm
beklicez artık hayırlısı olsuneyvahedigeldismile
allah hepimize hayırlı evlatlar nasıp etsin
iyi akşamlar canım.progesteron bakmadı doktor. hem progesteron ne işe yarar ki? zaten adet siklusunda bi miktar artıyo, bu da yumurtlamayı gösteriyo diye biliyorum. gebelikle ekstra alakası var mı ki?
adetın 21 gunu kanda bakıyolarr yumurta catlamısmıı yumurtalar gebelıge hazırmıı.. aynı gun ıcınde tahlılın sonucu cıkıyoo ılac ıgne tedavısıne cvp verıyomuu dıye ...
canım benim ben im bi arkadaşım tüp bebek tedavisi gördü test günü gelmeden test yaptıı kullandığı ilaçlardan dolayı hormonlar değişiyorya o yüzden idrarda pozitif çıktı ama malesef
sen ilaç falanda kullanmamışsın canım bnece hamişsin inşalahhhh
amin canımm inşalahh sende meleğinin kokusunu doya doya çekeceğin günler gelirr
emoş canım sıkma canını insaallah hayırlı haberlerini alırız sen allahın izniyle ilan edecen bak gör hamileyim diye pek sık giremiyorum kaynanam bize geldi seni merak ettim seni canını sıkma dualarımız senle canım
trabzon canım nasılsın hamilelik nasıl bebiş yaramaz değildir inşaallah allah bebişini sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin insaallah emoşla bizede ve tüm isteyenlere canım dualarımız senle de canım allaha emanet olunuz kaynanama yakalanmadan cıkayım hepinizi öpüyorum )
canım umudunu tükenme moralini yüksek tut bitanem benim ilk hamilelikte idrar testi yaptılar bebek yok dediler canım sonra öğrendim hamile olduğumu ama nasip değilmis sen moralini bozma kendine dikkat et yine canım dikkatli ol biraz sabır et bekle canım regl 15 gün gecerse öyle ilac al biraz daha bekle derim canım
kızlar bişey soracam şimdi ben başka bi ilaç kullnıcaktım o yüzden adet gecikmesi olmadan dün kan testi yaptırdım.büyük bi ihtimalle hamilesin değerlerin çok yüksek dedi.yarın adet günüm sizce 2 gün önceki yapılan kan testinde kesin çıkmışmıdır.doktor bu değerlerin başka bişeydende yüksek çıkmış olabilir dedi.teste göre hamilesin dedi.şimdi ben adet gününün geçmesinimi beklicem?kafam karıştı yaa