Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

emos arkadaşım bende adetımden 5 gün gectikten sonra yaptırdım 1,9 dendı hamile degılım ama bugun ilk bastaki sayfaları okuyunca bır arkadasın degerı düşükken hamıle 2 haftakı teste hamıle oldgunu ögrenmiş senı umutlandırmak ıstemem adetin gectiyse bır baktır

bı umut arkadasım 1,20 cıkmıs sanırım bu duruma göre degılsın ama adetin günü gectiyse bu sonuc cıktıysa yıne 1 hafta sonra yıne dene ınsaallah allah hepimize saglıklı evlatlar verır aminnnn

peki oradaki 21,3 ne anlama geliyor,yanıtlayn.lütfeeeennnneyvahedigeldismile

canım ıkı tane deger 21,3 grcek degerınse hamılesın 1,20 ıse degılsın benım kınde tek deger vardı sende 2 tane sen doktora sor canım ıkı deger cıkması ılgınc

canım 21,3 ile 5 arasında ıse hamılelık ıhtımalı var 5 den deger küçükse yoktur teste bunu ıfade etmıs senın teste kı degerın ne

kahretsinki doktor izinde.ve ben dün geceden beri ne yapacağımı bilemiyorum...

TETKİK ADI SONUÇ NORMAL DEĞELER BİRİM DURUM TEST TARİHİ
Hormon - Eliza Lab
Beta-HCG(Dil) 21.3 <5 Pozitif 11.10.2010

Beta-HCG(Dil) < 1.20 <5 Negatif 11.10.2010

tam olarak böyle

11.10.2010

canım ınan senın ıkı deger cıkmasını anlamadım benım tetkık adının altında beta hcg sonuc 1,9 yazıyor alt kısımlarda hamılelık degerlerı yazıyor canım

1,20 gibi bir değer çıkıpp daha sonraa değeri yükselen ve hamile olna arkaşlar varmı acaba cevap verirmisinizz duydunuzmu hiç

evet o benim adetim 3 gün gecikti 1.20 çıktı 2 gün sonra bidaha yaptırdığımda 25 çıktı
(bu arada hiç ilişkiye de girmedik)
sonra 50 sonra 75 sonra 150 ve şükürler olsun keseyi gördük inşallah hafataya da kalp atışlarını duyucaz.

biraz daha bekleyin geç döllenme deniyor buna arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin
bol bol da dua edin.

trabzon arkadasım agzından bal damlıyor benım adetım ( ben düşükten sonrakı ılk adetımı baz alarak yaptıgımda) 5 gün gecmişti bende dün test yaptırdım 1,9 cıktı ınsallah benımde öyle olur dualarını bekliyorum allah sıhatlı bır sekılde evladını cümle ıle almayı nasıp etsın

inşallah arkadaşım inan ne hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum
benimde 1 kimyasalım oldu
sonra ramazan da nasib etti Rabbim kuzumu
inşallah hayırlısıyla sağsalim kucağıma alabilirim

ben ilk değerim negatif çıkınca ağlamıştım çok ama Allahla dertleşir gibi
asla isyanla değil tevekkül ettim ve 2 gün sonraki pozitif haber benıim için
Allahın lutfu oldu resmen :)

8 ay uğraştık anca oldu aslında çok kısa bi zaman ama gel de psikolojiye laf anlat
Allah herşeyin hayırlısını nasib ediyor inan benim için en hayırlı zaman bu zamanmış
çünkü öğretmenim ve doğumum haziran sonuna denk geliyor
yani okuldan izin almak zorunda kalmıcam öğrencilerimi de yarım bırakmamış olucam.

sonucun negatif çıksada üzülme umudunu kaybetme
dua dua dua diyorum başka bişe demiyorum
Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah

allah razı olsun canım allah yavrunu saglıklı bır sekılde kucagına almayı ve büyütmeyı nasıp eder amin

adetim 1 gün geçince yaptırdım ben ve sonuç 1,20 çıkıtı doktor negatif ama değer yükselebilide dedi 1 hafta sonra bakalım yükselirse gözün aydın dedi ama dün yaptım evde test maalesef negatifff pazartesi gitcem bakalım adet olmazsam bu günle tam 4 gün geçti

allahımm inşallahh benimde öledir rabbim kimssenin kucağını boş bırakmasın çok zorr çokkk

inşallahh rabbimm kucağına almanı nasip etsinn cnmm ne mutlu sana ben 5 senedir bekliyorumm inşallahhh bu ay mucizemin haberini alırımm inşallahhh:Saruboceq:

bu arada trabzoncum senin 1,20 çıktığında gebelik belirtileri yaşıyomuydun benim ilk defa bu ayy belirtilerim çok fazla özelliklede göğüs uçlarıma kadar uzanan damarlar var mavi mavii bu ilk defa oldu bende sendede varmıydı böle belirtilerrr

canım herkesin bünyesi farklı bendeki belirti sen de olmayabilir
sende ki belirtide ben de
hatta bazı arkadaşlar hiç farketmiyolar.
bendeki en büyük belirti sık idrara çıkmamdı
ve kasığımda sancıydı
göğüslerimde senin belirttiğin gibi şeyler olmadı
ama şu an acayip şişmiş durumdalar.
öyle mide bulantıları baş dönmeleri falan sonra olana şeyler onlar mesela hala yok bende.

kızlar ben bişi sorcam en son adetim 20 eylüldü
13 ekimde kan tahlili yaptırdım negatif çıktı acaba çok mu erken yaptırdım yukarıdaki tablo 12. günden başlıyor. ama hamile olsam az da olsa bir değer çıkması gerekmiyormuydu bende 1.altında çıktı off daha kırmızıda görmedim. hiç bir belirtide yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…