- 17 Haziran 2010
- 2.415
- 13
mrb arkadaşlar.benim de adetim 4 gün geçti hcg değerim de 194 çıktı.2 gün önce 149,4 gün önce de 95di.artış bana az gibi geldi.doktor da daha çok erken 1 hafta bekleyelim dedi.daha önce böyle olan var mı?bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Bende ilk 6 gün gecikme ile gitmistim görünmemisti. Simdi 12.gün gitmis oldum ve cok sükür gödüm. Darisi sana canm
arkadaşlar bugün test yaptırdım beta hcg değerim 4100(adetim 6 gün geçti)
daha doktora göstermedim.bileniniz varsa yorum bekliyorum.
maşalahh canımm çok güsell değerinn Rabbim hayırsıyla kucağına almayı nasib etsinn
valla bi dinlendim sorma ama telefonum susmadı benimkş durmadan arıo ayrılmakta kararlıyım kıvırdı ayrılmak istiyorsan ayrılız demişti şimdi ne sacmalıon diyo ya ben istemiom artık neyse kafanı şişirmeyim tatlım bizimkilerden haber yok benle sen kaldık ebuş girebilecekmi anasından acaba kslb yok nereye gitti bunlar yaff
aplamm bak melike didi dicen ayrılamıyacaksınızzzz
aplamm hee wllaa bu arada ben iyi değilim kolum çok ağrıyor dün tatanosu oldumm çok öptüm çıkıyorum aplacım benn
öle olsun tatlım gecmiş olsun gecer bebişim yat uyu ateşte yapar o şimdi
bynkutluay öncelikle slm ben 1 agustosta düşük yaptım kürtaj oldum ve düşüğümden sonra ılk adetım 8 eylülde oldu folıc plus daha sonra folbiol kullanıyorum düşükten sonra duphaston verdı doktor ben düükten sonra ki ilk adetimi baz alarak gecikti diye gittim ögleden sonra 1,9 çıktı eşimle ilişkiye gireli 2 gün oldu sarı akıntım var bugun doktora sordum önemsemedı bılgın var mı şimdiden tesekkür ederım
hoşbulduk canım iyice sinirlerim yıprandı acıkcası doktora sordum bılemem dıye bulmaca cözmeye devam ettı benım merak ettıgım adetımın gecikmesı normal mı sarı akıntı neden oldu düşükten sonra ki adtımım mı baz acıkcası bu sonucla yıkıldım
8 eylülü baz alarak oldu en son 2 gün önceki ile gittim cok tesekkür edrım canım allah razı olsun
inşaallah canım cümle isteyene versın allah saglıklı sıhatli evlatlar internetten bırseyler bulmaya calısyorum şüpheli ilikide 10 gün sonra yazıyor kimisi de hemen 1 günde çıkar diyor hayırlısı o kadar istiyorum ki anne olmayı tüm takıntım bu oldu