Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

küsttük saat akşam 6 dan bu yana aramıo bende aramayacam uyku tutmuyo sinirden

melikem canım hiç ii degilim devamlı aglıyorum cok canım sıkkın yanlış demedim melike demi kafam yerinde degil canım benim

yok doguda ben ist ona her gece nöbet ayrıyız tek başımayım sancım tek kanamalarım oldugu zamanlar tel. cekmşyo ölsem tek ölcem yaa tek başıma bi hamiş ölsem keşke

melikem canım hiç ii degilim devamlı aglıyorum cok canım sıkkın yanlış demedim melike demi kafam yerinde degil canım benim
melike aplacımm doğruu aplamm yapma lütfen
yok doguda ben ist ona her gece nöbet ayrıyız tek başımayım sancım tek kanamalarım oldugu zamanlar tel. cekmşyo ölsem tek ölcem yaa tek başıma bi hamiş ölsem keşke

Allah korusun aplacımm sonuçta ekmek kapısı o da mecbur biyerde
kolay değil tabii asker eşi olmak ama apla bilerekyola çıktın eşinle sabredeksin aplam öle ölüm lafları da anma nolur bak kanamaların olduğunda nasıl da korkuyordun bebeğine bişey olacak diye eşin böle olmasını istermi gecesini karısının yanında geçirmek varken nöbette geçirmek istermi onunda aklı sendedir eminim ki alır gönlünü sende kötü şeyler düşünme nolur

melike aplacımm doğruu aplamm yapma lütfen

Allah korusun aplacımm sonuçta ekmek kapısı o da mecbur biyerde
kolay değil tabii asker eşi olmak ama apla bilerekyola çıktın eşinle sabredeksin aplam öle ölüm lafları da anma nolur bak kanamaların olduğunda nasıl da korkuyordun bebeğine bişey olacak diye eşin böle olmasını istermi gecesini karısının yanında geçirmek varken nöbette geçirmek istermi onunda aklı sendedir eminim ki alır gönlünü sende kötü şeyler düşünme nolur

küçük bir tartışma degil nasıl atlatacagımıda bilmiyom neyse şişirmeyim senin başını saolasın tesellin için tatlım alalh bebişini bagışlasın bunalımdayım sanırımm acayip canım sıkkın cok

küçük bir tartışma degil nasıl atlatacagımıda bilmiyom neyse şişirmeyim senin başını saolasın tesellin için tatlım alalh bebişini bagışlasın bunalımdayım sanırımm acayip canım sıkkın cok

yok aplacım estağfirullah tabi ki önemli değil sen kendini iyi hissetmen için elimden geleni yaparım
amin aplam cümlemizinkini
ama bak kendini yıpratmaktan başka bişey değil ki yaptığın aplam
bu seferlik sen alttan al ara eşini konuş bi belki rahatlarsınn

yok aplacım estağfirullah tabi ki önemli değil sen kendini iyi hissetmen için elimden geleni yaparım
amin aplam cümlemizinkini
ama bak kendini yıpratmaktan başka bişey değil ki yaptığın aplam
bu seferlik sen alttan al ara eşini konuş bi belki rahatlarsınn

bu gece kahrımdan ölsemde aramam o arasada konuşmam kuran kapatcam tel.deliryorsada delirsin

eşimle tartıştım cok canımı sıkıyor cok:KK43:(

akşama kadar iş yerinde agladım bir kere bile bebegim oynamadı okadar üzüldümki askerlerine bile benden ii davranıyo yaf

ebrucum ölmek istiyom ben yaa kuran bak

canım benım hamılelıkten ıste cok duygusal oluoruz,bende bazen dıorum askerlerınle daha ılgılenıosun dıye ama haksızlık ettıgımı farkedıyorum sonra... onlarda ıste işten gucten ıhmal ettıklerının farkına varmıolar cnm asker adam bunlar sıkıntı yapma nolur,gör bak gecıcek cnm benım

bu gece kahrımdan ölsemde aramam o arasada konuşmam kuran kapatcam tel.deliryorsada delirsin

ayy aplamm ama bak sende huzursuz olacaksın o da bebeğinde diğer çocuklarda o zaman şöle güsel bi duş all ondan sonra da güsel bi uyku çek bebğini düşünerek uyu doğuşunu düşünn

X