Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kalça zaten benimde çıktı ama göbiş çok çıktı sanırım iç karnım darmış senin ne kadarlık fındıgın
oyymaşaalhh canımm
benimm fındık 18+5 günlük canım çizelgemiz bi gün önden gidiyoo benim göbüşş daha yokk pek belli olmuyorr sanırım içten genişş

geçmiş olsun canım dikkat et kendine Allah esirgesin
ay benim kocişde öle ya kıyamam nasıl da düşünüyolar bizii

hiç sorma canım ya yarın kontrole gelemiyor dye çatlıyor kızımın resmini getir bana dyor geçen gece yatıyorum kulagını karnıma koydu ses dinliyor kıpırdamıyormuş dye kıyameti kopardı kalk doktora gidelim bişey mi oldu dye tam pinpirikli çok güldüm ama o gece ona :))

hiç sorma canım ya yarın kontrole gelemiyor dye çatlıyor kızımın resmini getir bana dyor geçen gece yatıyorum kulagını karnıma koydu ses dinliyor kıpırdamıyormuş dye kıyameti kopardı kalk doktora gidelim bişey mi oldu dye tam pinpirikli çok güldüm ama o gece ona :))

ama çok tatlı oluyor dimi datlım yaa eşimde acayip pimpirikli ay bide bebiş doğunca neler olur düşünemiyorumm
annemlerde kalacam inşalahh kısmetse doğumdan sonra nasıl dayanır bilemem

aaaaaay kıyamam ya yazık günah benim annem gelicek bi aylıgına kayınvalidem gelicek evdeyim yani bana bakıcaklar

canım ben kaçıyım vakit geçiyoo namazımı kılıyımm çok öptüm tatlım görüşrüüzz meleğinide erkekim öptü

aaaaaay kıyamam ya yazık günah benim annem gelicek bi aylıgına kayınvalidem gelicek evdeyim yani bana bakıcaklar

canım benim kayınvalide gelmez kanımca:))))
annemde gelemez abim babam falan iş yani
en mantıklısı orda kalmam gibi gözüküyorr

ben 12.haftadan sonra basladım kan ılacına... kızlar havalar bırden sogudu degıl mı... ınsallah dogumdan sonra yollar kapanmazda evıme gelebılırımmm

ben 12.haftadan sonra basladım kan ılacına... kızlar havalar bırden sogudu degıl mı... ınsallah dogumdan sonra yollar kapanmazda evıme gelebılırımmm
hoşgeldin datlımm ben çıkarken geldinn :KK43:(
evet canım walla donuyorum ayaklarım falan buz gibii
inşalahh hayırlısıyla doğurur evinede gelirsin canım
çok çapkın olucaz galiba hayatım bizde sizi öptük teyzesi

ebett teyzesii çapkın olacakk erkekim şimdidenn kıs ayarlıyoss
görüşürüzz quzumm

merhabalar.Ben bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 2162 çıktı.Sonucu aldım sadece doktoru göremedim.Sizce kaç haftalıktır.Cevap verirdeniz çok mutlu olurum.

baştaki sayfada ki değerlere baktım ama sayısal aralıklar çok geniş bir dağılım göstermiş kaç haftalık olduğunu tahmin edemedim.

Doğum için hangi şehre gidiceksin canım ?
kocaeliye gıdecegım canım elazıgdan...
merhabalar.Ben bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 2162 çıktı.Sonucu aldım sadece doktoru göremedim.Sizce kaç haftalıktır.Cevap verirdeniz çok mutlu olurum.
canım benıme 2700 lerde cıkmıstı 4 haftalıktı,senınde muhtemelen 4-5 haftalıktır... tebrık ederım cnm :) keske hemen doktora gorunseydın ultrasonda keseyı gorebılırdınız...

kocaeliye gıdecegım canım elazıgdan...

canım benıme 2700 lerde cıkmıstı 4 haftalıktı,senınde muhtemelen 4-5 haftalıktır... tebrık ederım cnm :) keske hemen doktora gorunseydın ultrasonda keseyı gorebılırdınız...

İst dr konusunda yardımcı olabilirdim, sormadan edemedim.. Off çok uzak. allah yardımcın olsun.. Sağ salim kavuşursun inş bebike a.s.

saolll recelcım Allah razı olsun dusunmen bıle sevındırdı benı... cok uzun yl hemde nasıl,mecbur ıkıye bölecegız yolu öyle gıdecegız kısmetse cnm...Amin cnm ınsallahh kavusurum bebegımee

X