Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım benım hamılelıkten ıste cok duygusal oluoruz,bende bazen dıorum askerlerınle daha ılgılenıosun dıye ama haksızlık ettıgımı farkedıyorum sonra... onlarda ıste işten gucten ıhmal ettıklerının farkına varmıolar cnm asker adam bunlar sıkıntı yapma nolur,gör bak gecıcek cnm benım

başını şişirdim elimden kaçtın sandım saol ebrucum melikecim bak sendede bendeki sıkıntı var aslında benim sıkıntım cok daha farklı ama belkide hamilelikten abartıyormuyum acaba bilmiyuom delircem yaa

bebişimede kızdım herkese kızgınım annem aradı onunda kalbini kırdım ben ii deilim keşke yatabilsem yatamıyorum yataktan 3 kez kalktım kalbim bogazımda atıyo adeta bana yardım edin neolur ne yapppsam bu gece gecse

bebişimede kızdım herkese kızgınım annem aradı onunda kalbini kırdım ben ii deilim keşke yatabilsem yatamıyorum yataktan 3 kez kalktım kalbim bogazımda atıyo adeta bana yardım edin neolur ne yapppsam bu gece gecse

aplamm bak bi duş al ılık suyla belki biraz iyi gelir

başını şişirdim elimden kaçtın sandım saol ebrucum melikecim bak sendede bendeki sıkıntı var aslında benim sıkıntım cok daha farklı ama belkide hamilelikten abartıyormuyum acaba bilmiyuom delircem yaa

Kacar mıyım cnm benım tlf dayımda ondan gec yazıorum cnm... hamılelık ınan hassaslastırıyor ınsanı...

neyse ben çıkar şekerler çayı falan koyuyumm çok öpüldünüzzz
abrel aplacımm bak kendine dikkat et herşey yoluna girecekk

Kacar mıyım cnm benım tlf dayımda ondan gec yazıorum cnm... hamılelık ınan hassaslastırıyor ınsanı...

hassasmı oldum yoksa bu agresif kocam mı delirtti beni bilmiyom o kadarda titrer bana bebekten cok benim üstümnde duruyo sinirlenince beyni resetleniyo ya bende susmayı beceremedim kimyam bozuk ne yapayım susmayı beceremedim gitti melikecim tşk ederim yordum seni tsk takma bana olurmu üzülme aslında bu gecelik bi şey degil son 10 gün böleyiz sadece bu gece dozu maksimum oldu patladım artık

hassasmı oldum yoksa bu agresif kocam mı delirtti beni bilmiyom o kadarda titrer bana bebekten cok benim üstümnde duruyo sinirlenince beyni resetleniyo ya bende susmayı beceremedim kimyam bozuk ne yapayım susmayı beceremedim gitti melikecim tşk ederim yordum seni tsk takma bana olurmu üzülme aslında bu gecelik bi şey degil son 10 gün böleyiz sadece bu gece dozu maksimum oldu patladım artık

estagfirulah ne yorulması aplacımm herşey yoluna girecekk bak inan banaa sabret bakalım apla onada hak ver işi stresli

sanada ii geceler ebrucum melikem saolun ii geceler inş dedigin gibi gecer öptüm allah gönlünüze göre versin her şeyi inş yarın akşam görüşürüz

yavrum benım kıyamam sana uzme kendını,bebegınıde uzme..senın stresın ona da yansır hadı ılık bır dus al sıcak cayını al elıne dınlen azcık kuzum

selam bende aranıza yenı katıldım kan testı yaptırdım hemsıre pozıtıf dedı ama testte ole bısey yazmıyor daha doktorada gıtmedım sonuclarımı gondersem benı aydınlatırmısınız nekadarlık hamıleyım ben sımdı
beta hcg b 190
2-3 hafta 335-392
3-4 hafta 335-1925
4-5hafta 1500-23000
6-10 hafta 10500-219000
10-14 hafta 15400-218700
hamile 2.trimester 15400-218700
hamile 3.trimester 2800-144100
POSTMENOMPOZ 10

cnm tebrık ederım...
degerının 5 ın uzerınde olması gebe oldugunu gosterır cnm senınde 190 cıkmıs,gunun gectıyse muhtemelen senın 4 haftalık vardır cnm... fazla degerlere takılma tadını cıkar :)

X