Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kocaeliye gıdecegım canım elazıgdan...

canım benıme 2700 lerde cıkmıstı 4 haftalıktı,senınde muhtemelen 4-5 haftalıktır... tebrık ederım cnm :) keske hemen doktora gorunseydın ultrasonda keseyı gorebılırdınız...

sağol canım.keseyi görmesi için illa alttan mı bakması gerekiyor.Ulturasondan da görebilir mi?

yok cnm ultrasondan bakıyor... görunmezse alttan bakabılıyor... bana alttan da bakalım demıstı emın olmak ıcın ben ıstemedm 5 gun sonra tekrar gıttım ultrasonda hemen gorundu

yok cnm ultrasondan bakıyor... görunmezse alttan bakabılıyor... bana alttan da bakalım demıstı emın olmak ıcın ben ıstemedm 5 gun sonra tekrar gıttım ultrasonda hemen gorundu

Ya hemde müsait değildim alttan bakmak için.O zaman şuanda benim kese görünüyordur.Bebek tutunmuş yani değil mi?geçen ay kimyasala gebelik yaşadımda bu nedenle biraz tedirginim.

dıs gebelık olup olmadıgından emın olmak ıcın hemen ultrasondan baktı sonra emın olmak ıcın alttan bakalım dedı ben ıstemedım musaıt deıldım bende... kesın kese gorunuyordur dıyemem cnm benım dıs gebelık oolma ıhtımalı var tabıkı her gebede vardır bu... bıkac gun sonra gıt cnm dıs gebelık deılse gorunur kese

birde canım bu 4 haftalık deyince yumurtlamadan sonraki dört hafta mı yosa son adetten sonra ki 4 hafta mı?nasıl hesaplanıyor?

canım adet tarıhınden ıtıbaren hesaplanır,netten gebelık hesaplayıcıları sata göre ordan bakabılırsın cnm... ama bebegın gelısımıne gore ultrasonda ılerleyen haftalarda farklılık gosterebılıyır...

benim en son adetim 3 eylül değerimde 2162 çıktı.Sanırım normal.Çünkü 1 ekimde adet olmam gerekiyordu ve 6 gün geçmiş oluyor.YAni ben şuanda 4 haftalık falan gebe oluyorum.Çok sağol canım sabırla cevapladığın için.

rıca ederım cnm bızde yanı duyguları yasadık... benımde ıcımden öle gecıyor... tekrardan tebrık ederım cnm :)

+Benimde sat 4 eylul bugun 4+4 mus bugun ki degerim 1653 cikti cok guzel dedi dr um cunki 2 gunde ikiye katlamis
ama bana cok ilac verdi arkadaslar sizede ilac verdimi doktorunuz
ultrosondada gorduk haftaya gel bakalim kalp atisina dedi:)

benim en son adetim 3 eylül değerimde 2162 çıktı.Sanırım normal.Çünkü 1 ekimde adet olmam gerekiyordu ve 6 gün geçmiş oluyor.YAni ben şuanda 4 haftalık falan gebe oluyorum.Çok sağol canım sabırla cevapladığın için.

Canim sen 4+5 haftalik hamilesin:) benden 1 gun once:)

sana hepsını toptan vermıs doktorun cnm :)
ılk 3 ay folık aldım,3 ayı doldurunca folıgı bıraktım kan ılacına basladım buna doguma kadar devam ,2 ay oncede magnezyum şase ve agrı kesıcı verdı...

X