Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bu gün izinimden kullandım evdeyim ama evde degildim işerimi hallettim selamlar tatlım nasıllar arkadaşlarım bakalım 3 lü testimizde temiz cıktı şükürler olsun sen yaptın mı bynkutluay

slm kızlar nasılsınız abrel,im çok sevindim temiz çıktıgına testlerinin özebuş nasılsın canım bynkutluay sen nasılsın kuzum

bu gün izinimden kullandım evdeyim ama evde degildim işerimi hallettim selamlar tatlım nasıllar arkadaşlarım bakalım 3 lü testimizde temiz cıktı şükürler olsun sen yaptın mı bynkutluay
slm aplacımm maşalah aplam çok sevindim çok şükür aplamm bizimde temiz çıktıı
slm kızlar nasılsınız abrel,im çok sevindim temiz çıktıgına testlerinin özebuş nasılsın canım bynkutluay sen nasılsın kuzum

slm datlımmm çok şükür tatlım sen nasılsın buarada ismim melike

arkadaslar bırınız yorumlarmı nedır bu netten aldım sonucumu doktor yarın cıkıcak demıstı dayanamadım hastanenın sıtesınden aldım

tahlil.png

canım seni üzmek istemem ama hamilelik olması için sanırım 5in üzerinde olması gerekiyor üzgünüm canım

slm canım benim adımda pınar özebuş senin gerçek adın ne abrel seninkinide merak ediyorum canım arkadaşlarım

heee ay bılmem kı :))) 27 yasındayım cnm cokta genc sayılmam ama 20-22 yaslarında zannedıyorlar komsularım :)) boyumda uzun ama zayıf ve mınyon yuzluyum ondan heralde cevrem yasımı duyunca sasırıyor...

he anladım canım bende 25 yaşındayım benide 18 zannediyorlar bende minyon tipliyim orta boyluyuym zayıfım hiç göstermiyormuşum bende

oyy kıyamam ona ben... hadı bakalım anneye el sallıcak mı :)))

benımde kısmetse pazartesı... sanırım nst ye baglıcaklar...kasılmalara,kalp atıslarına bakmak ıcınmıs... sancı lup olmadıgına bakcaklarmıs sanırım

yerim ben onu ya canım ben şimdiden korkmaya başladım dogumdan ne yapıcam nasıl atlatıcam bilmiyorum annesi saglıkla bi dogsun prensimiz snra prensesimiz gelsin

sen bırde bana sorsan canım... bırde normal dogum mu deıl mı oda bellı olcak,oglusum dönmüş mü dönmemiş mi bakalım... yaklastıkca daha cok tedırgın oluor ınsan... sımdı dıyorum dogum zamanı yanı o gun esımde yanımda olsun dıye sezeryan mı olsam dıyorum doguma anneme gıdıcem ya 20 saat yol... normal dogum olsa esım gelemez gunu net olmuor cunku... esıme dıyorum öle yapalım dıye onada gecen bırı sezeryanı ızletmıs nette,kesikleri gırunce cıkmıs odadan garıbım dayanamamıs :) mecbır kalamdıgın surece sezeryan olma dıyor of cok kararsızım normal ıstıyorum aslında ama ondan da cok korkuyorum,sanırım ben acısız sancısız bırsye ıstıyorum

sen bırde bana sorsan canım... bırde normal dogum mu deıl mı oda bellı olcak,oglusum dönmüş mü dönmemiş mi bakalım... yaklastıkca daha cok tedırgın oluor ınsan... sımdı dıyorum dogum zamanı yanı o gun esımde yanımda olsun dıye sezeryan mı olsam dıyorum doguma anneme gıdıcem ya 20 saat yol... normal dogum olsa esım gelemez gunu net olmuor cunku... esıme dıyorum öle yapalım dıye onada gecen bırı sezeryanı ızletmıs nette,kesikleri gırunce cıkmıs odadan garıbım dayanamamıs :) mecbır kalamdıgın surece sezeryan olma dıyor of cok kararsızım normal ıstıyorum aslında ama ondan da cok korkuyorum,sanırım ben acısız sancısız bırsye ıstıyorum

evet canım bende çok korkuyorum sezeryanı istiyorum ama eşim saglıgım için normal olsun dyor aynen senin eşininde dedigi gibi kesikler filan ürpermiş o da bende kararsızım ne yapıcaz bilmiyorum eninde sonunda çıkıcaklar ama bakalım nasıl ebuşcum

X