- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
slmm quzumm naılsınn datlummmselamlar guzeller... KALB cim bak oldu canısı cok sukur :)
selam tatlım dr geliyorum bebegimin iki gündür hareketlerini vajinamın içinde hissediyordum dr gittim cok aşagıya indigini söyledi ilaç verdi yukarı cıkmasa yatıralım hast. dedi cok üzgünüm yaa bana dua edin arkadaşlarım
selam canım gece 4 e kadar bel agrısından bacak krampından uyuyamadım bır turlu... sımdı bol bol tadını cıkarın son aylara gırınce daha da sıkayetler artıyor...
benım sırt agrılarım yan yatmaktan oldu zaten... sırt ustu yatmak ıyı deıl dedı doktorum yatma dedı,sola agrılıklı yat ama saglı solluda yatabılırsın dedı.. hemen uykuya dalan bırı de deılım o yuzden uyuyana kadar bır sag bır sol dönemketen yatmaktan omuzlarım çürüdü sankı acıyor,belım agrıyor...Oyy sonu cok tatlı olacak ama sona gelene kadar cekıces napalım :)
arkadasım yenı dogum yaptı 20 dk surmus normal dogum yaptı bırde :)) Bırde öle tombişki bebişi off benı yaklastıkca stres basıyor doguramcam gıbı gelıo bazen :)
arkadasım yenı dogum yaptı 20 dk surmus normal dogum yaptı bırde :)) Bırde öle tombişki bebişi off benı yaklastıkca stres basıyor doguramcam gıbı gelıo bazen :)
slmm quzumm naılsınn datlummm
aplamm Rabbim yardımcın olsun stres yapma bol bol dinlennn
canım benım abrelcım bu kadar stres yapma kendıne bak gör dınlenınce kendıne gelceksın,işinden de bır surelık ızın alabılır mısın cnm senın ıcın daha ıyı olur en azından dınlenmen lazım cuunku...Izın alamasanda işte de hareketlerını kısıtlı yap cnm,gec yap işini bosver yeter kı senın saglıgın ıyı olsun iş ne zaman olsa yapılır
demekk ki tatlım Rabbim yardımcın olsun senden sonra da biz inşalahhbende düşünüyorum o kısmını ama o sancıyla ıkınılıo demek kı :))
saol canım allah hepn,zden razı olsun işten geldigimde ilk laptop acıyorum neler yazdınız nasılsınız d,e inan sizi hiç unutmycam allah bebkleriniz analı babalı saglıklı büyütsün inş.
slm canım çok şükür tatlımm iyim sen nasılsınnn ya canım bişey sorcam kasılma oluyomu sizde normalmi kasılmalar çok olmuyo arada biabrelim çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm inşallah düzelmiştir duam seninle özebuşum sen nasılsın hayatım uyuyamıyormuşun canım allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çooooook zor ya ben bile şimdiden düşünmeye başladım ve korkuyorum normal dogumdan stresten ölücem bynkutluay kuzum nerelerdesin nasılsın neler yapıyorsun canım
Kızlar tekrar merhaba,
hazıran ayındakı dusukten sonra tekrar hamile kaldım.
idrar testini ve kantestını adet olmama 3 gun varken yaptım ve beta hcg değerim 18,9 cıktı
hemen doktora gıttım bu degere gore hamılesın dıyemeyız dedı alttan bakınca da hamılesın dedı haftaya gel bakalım dedı.
sızce de bu deger dusuk mu kımyasal gebelık olabılır mı dusuk olabılır mı ılerde?
ayrıca dısımdekı ıltihaptan dolayı cok antıbıyotık kullanmıstım ve bundan sebeb mantar olusmustu ben de floziole dıye bır ılac almıstım.doktora soyledıgımde hıc sevmedıgımız bır ılactır o keşke almasaydı dedı.takip edicez devamlı dedı cok korkuyorum benım gıbı bu ılacı bılmeden alan var mı aranızda?bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım
cevabınızı beklıyorumm
uzman tv adlı nette bır yerde ızlemıstım cnm ılk haftalarda bılınmeden alınan ılaclar bebegı o kadarf kolay etkılemez dıyordu doktor,kalbını bozma cnm benım hayırlısı olsunnKızlar tekrar merhaba,
hazıran ayındakı dusukten sonra tekrar hamile kaldım.
idrar testini ve kantestını adet olmama 3 gun varken yaptım ve beta hcg değerim 18,9 cıktı
hemen doktora gıttım bu degere gore hamılesın dıyemeyız dedı alttan bakınca da hamılesın dedı haftaya gel bakalım dedı.
sızce de bu deger dusuk mu kımyasal gebelık olabılır mı dusuk olabılır mı ılerde?
ayrıca dısımdekı ıltihaptan dolayı cok antıbıyotık kullanmıstım ve bundan sebeb mantar olusmustu ben de floziole dıye bır ılac almıstım.doktora soyledıgımde hıc sevmedıgımız bır ılactır o keşke almasaydı dedı.takip edicez devamlı dedı cok korkuyorum benım gıbı bu ılacı bılmeden alan var mı aranızda?bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım
cevabınızı beklıyorumm
abrelim çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm inşallah düzelmiştir duam seninle özebuşum sen nasılsın hayatım uyuyamıyormuşun canım allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çooooook zor ya ben bile şimdiden düşünmeye başladım ve korkuyorum normal dogumdan stresten ölücem bynkutluay kuzum nerelerdesin nasılsın neler yapıyorsun canım