Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım profılıne gırıyorsun,orada hakımda yazan yerde tıckerınız yazıo ya oraya bunu kopyalıyosun cnm

bazen sıtededen dolayı gorunemeybılıor cnm sıkıntı yapma hallederız

cıkar bıtanem bazen benımde kayıtlı oldugu halde gostermedıgı oluor,eksıksız kopyaladıysan cıkar o sen sıkıntı yapma aman haa...

sagolasın canım arkadaşım sana arkadaşlık yolladım kabul edip etmemek sana kalmış canım

kabul ettım bıtanem tesekkur ederım teklıfın ıcın cnm... bebegım 34.haftasında cnm 1-1 bucuk ayım kaldı Allahın ıznıyle... Bende stres ve korku bsladı artmaya...

kabul ettım bıtanem tesekkur ederım teklıfın ıcın cnm... bebegım 34.haftasında cnm 1-1 bucuk ayım kaldı Allahın ıznıyle... Bende stres ve korku bsladı artmaya...

kesinlikle canım benimde şimdiden sardı 22+5 oldum hep düşünüyorum nasıl olucak dye allah saglıkla girip çıkmayı nasip etsin

kesinlikle canım benimde şimdiden sardı 22+5 oldum hep düşünüyorum nasıl olucak dye allah saglıkla girip çıkmayı nasip etsin

arkadaşlar bende isterim mail adreslerinizi benim kafam kel mi yaaa kalp özebus bynkutluay

kalpcim şimdi profile gir aşagıya indir bk orada ticker yazıo oraya buradan ozebusun verdigini oraya yapıştır hemen oluyo bende yapamamıştım kriz olmuştum valla

abrelcim sanada yolladım arkadaşlık kabul edersen sevinirim bitanem yaptım ama çıkmıyor fenalık çöktü

tekrar denedik bakalım bu sefer olcek mi

bak tatlım eksiksiz kopyala oraya yapıştır profilden 3 cü sıra var ya oraya gir send eben gibi ilk sıradakine giriyon ondan o boşluk degil profilden 3 cü şık gir aşagıya in oradaki boşluga yapıştır

olmuyor tatlım çizelge yazıyor oraya girdim kopyaladım eksiksiz ama olmadı anormallik bende mi acaba

iyi geceler şekerlerr slm verip ben kaçarrrrrrrrr melklelerinizle tatlı uykularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…