abrelcim senin ne kadarlık oldu gebeligin
Geldim canım benim 22 haftalık kız bebişim teyzesi
tamam datlumm dediğin iyi oldu sıkmamm quzumm çok şükür test sonuçlarımız temiz çıktııhiç bi problem yok şükürler olsunn bebekimm öptümm datlummmm
aman ha canım sakın sıkmaaaaaaa... benımde gelıyor ama hıcbırsekılde ellemıyorum doktorum kesınlıkle sıkmamamı söyledı sıkma sakınn... gogus pedı al onu kullan ben öle yapıyorummm cnmmm
ıyı geceler canısı ne demek,bende ebuşş... :))
Geldim canım benim 22 haftalık kız bebişim teyzesi
tamam datlumm dediğin iyi oldu sıkmamm quzumm çok şükür test sonuçlarımız temiz çıktııhiç bi problem yok şükürler olsunn bebekimm öptümm datlummmm
maşallahh fıstığaaa
allah bagışlasın canım cok kilo aldın mı mide bulantıların gecmiştir umarım bir ara baya vardı sende sanırım
çok sevindim hayatım temiz çıktıgına testlerinin ya kızlar çok güzel bi duygu ya kıpır kıpır minişler içimizde
özebusumm quzumm benim bebeiş dr a göre bugün 17+6 canım düzeltebilirmisin quzum ben malum bayan beceriksizz
oy kuzum bızde senı cok sevıyoruzzzz bebegımmmtatlım pc başında degildim özür benimki 18 haftalık yavrum seninki ben bilmiyorum özebusa son sat tarihini yaz gelince sanada yapar canım arkadaşımız hamileligimiz hep başından beraber gidiyo özebus bynkutay sen canlarımsınız cok seviyorum sizi arkadaşlarım
canım bana son satını ya da bebegın muhtemel dogum tarıhını yaz sanada yapayım gırdıgım zamannnözebuşum canım nasılsın neler yapıyorsun hayatım şu takvimden banada ögret kuzum ya merak ettim
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pb___.pngözebusumm quzumm benim bebeiş dr a göre bugün 17+6 canım düzeltebilirmisin quzum ben malum bayan beceriksizz
ebet datlım sağolsun özebusum bapıyoohayatım bu nasıl yapılıyor bende anlamadım özebuş mu biliyor
oy kuzum bızde senı cok sevıyoruzzzz bebegımmm
canım bana son satını ya da bebegın muhtemel dogum tarıhını yaz sanada yapayım gırdıgım zamannn
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pb___.png
canım benım 17+6 olmuyor nedense 18 haftalık oluyor 1 gun fark atıyor sadece eger ıstersen bunu koyabılısın cnmm
özebus bynkutluay göbek deliginiz nereye bakıyo burda arkadaşlar cinsiyete göre göbek deligi dediler dedim benim hamiş arkadaşlarada sorcam aşagı bakınca erkek yukarı bakınca kız diyolar sizişnkiler nasıl arkadaşlar