Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ya dondum kızlarr ya yürüyüşe çıktım ama pişman oldumm bu ne soğuk böle yaaa

valla turkıye genelınde sanırım havalar sogudu... burda da öyle... daha dun guneslı sıcak havaydı askılı ıle evde oturuyordum bugun esofmanları,kıslık corapları cektım :)

Son düzenleme:

uzman tv adlı nette bır yerde ızlemıstım cnm ılk haftalarda bılınmeden alınan ılaclar bebegı o kadarf kolay etkılemez dıyordu doktor,kalbını bozma cnm benım hayırlısı olsunn

evet tatlım uyuyamıyorum gecelerı artık...Gecıcek bunlarda arayacagız bu gunlerımızı sanırım cunku bu seferde bebişlerımız uyanacak gecelerı acıkacak :)))

deprem oldu hala titriyorum arkadaşlar 5 saniye sürdü dua edin bize

slm arkadaşlar ben daha önce bi dış gebelik geçirdim adetim geçikdikçe tahlil yaptırıyorum beta hcg testi 6.27 çıkyor gebelik yok kese yok dış gebelikten şüpheleniliyor yarın tekrar kontrolüm var bakalım hayırlısı sizi içinizden bu şekil olan veya bir fikri olan varmı nee olur yardımcı olunn..:KK43:((

slm arkadaşlar ben daha önce bi dış gebelik geçirdim adetim geçikdikçe tahlil yaptırıyorum beta hcg testi 6.27 çıkyor gebelik yok kese yok dış gebelikten şüpheleniliyor yarın tekrar kontrolüm var bakalım hayırlısı sizi içinizden bu şekil olan veya bir fikri olan varmı nee olur yardımcı olunn..:KK43:((

slm cnm... 5 ın ustunde olunca gebelık var gorunuyor ama senın degerın bayagı düşük... dıs gebelıkten suphelenılmesı cok normal cnm ama bellı olmaz gec döllenme olmus olabılır Allahtan umıt kesılmez canım sen sıkma cnaını pozıtıf düşün...

slm canım çok şükür tatlımm iyim sen nasılsınnn ya canım bişey sorcam kasılma oluyomu sizde normalmi kasılmalar çok olmuyo arada bi
çok öptüm canım görüşürüz

meraba canım malesef hiç bi bilgim yok canım yalnız hangi ilaçlar olduğunu bilmiyorumama beimde arkadarşım hamile olduğuun bilmeden çok ağır ilaçlar kulanmıştı ama çok şükür şimdi bebeği saüğlıklı 1 yaşına girecekk

tesekkurler cevabın ıcın.
ıcım az da olsa rahatladı.ben de o günleri görürüm inşallah.

slm kızlar nasılsınız canım arkadaşlarım bende daha kasılma olmadı çok şükür canım ya

merhaba kızlar.ben cumartesı test yaptırdım.kan testi.0,5 cıktı.11. gunumde yaptırdım.yanı anlıcanız bende yok bırsey bu ayda:KK43:((3 tane yumurtam vardı cok umutlanmıstım.artık adet olmayı beklıyorum.sanırım yarın olurum.moralım cok bozuk bu yuzden:KK43:((( barı 3 5 gıbı bır deger cıksaydı adet olana kadar bır umudum daha kalmıs olacaktı.ama 0,5 sıfır yanı benımde umutlar bıttı.esımın morali cok bozuldu. o kesın bu ay olur dıyordu.hatta soledım olmadı dıye ınanmadı.saka yapıyorsun bence sen dedı.yok dedım sana saka yapmak ıcın neler vermezdım dıyorum ama hala sole hadı kac dıyor:KK43:((baya bır zorladı sonra ınandı.com moralı bozuldu.benı tesellı ettı falan ama onun daha cok ıhtıyacı vardı sanırım:KK43:(

canım hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın uzulmeyın ne olur,moral cok onemlı sabır cok onemlı bu durumlarda

merhaba
ben de yeniyim
01.10.2010 da kan testinde b-hcg 290 çıktı. 04.10.2010'da 1019 çıktı. 290 çıktığında doktor oran düşük belki geç döllenmedir demişti. Bugün 1019, bu artış normal mi acaba.
bir de acaip belim ağrıyor anlatamam. Her an bişey olcak diye korkuyorum.

tebrık ederım cnm :) degerın 2 kat aratarak yukselmesı beklenır 2 gunde bır... bel agrısı cok normal ben ılk ayımdan ıtıbaren hala cekıyorum sıkıntı yapma... tadını cıkar :)

belim çok ağrıyınca korktum açıkçası. Perşembe doktora gidicem. Gitmeden tekrar kan vermem gerekir heralde. Bir kese görünse, bir kalp atışı duyulsa, bir sağlıklı sıhatli kucağımıza alabilsek.bu dönemlerde insan nasıl sakin kalmayı başarır.

kesenın gorunmesı ıcın degerın 1000lerde olması gerektıgını burdan bır arkadas soylemıstı,kalp atısı bıraz gec olabılıyor o yuzden sımdıden bunların stresıne gırme derım cnm...

desteğin için sağol. insan bu dönemde olumlu şeyler duymak istiyor bunu doktorlarda farketse çok iyi olacak
normal beta hcg oran aralıkları da çok geniş. İlkkan testini adet günümde yaptırmıştım 290 çıktı. Doktorda az bulmuştu. bunu normal bulur inşallah . son adet tarihim 30.08 di. bugün 1019 normaldir inşallah.

bıldıgım canım daha oncede dedım 2 gunde bır ıkıye katlanması lazım cnm,degerın kötu deıl bence ama bır kan tahlılı daha ısteyebılır bunu kötuye yorma ısterse prosedur böyle maalesef cnm...

doktorların cogu maalesef bızler gıbı ılk kez yasamadıkları ve karsılasmadıkları ıcın bızım kadar ıtınalı davranmıyorlar yaklasmıyorar... Bazen sordugun sorulara gulen bıle oluyor... Ama ben ınadımdır soruyorum,anlamazsam bır daha soruyorum...ıstedıgı tepkıyı verebılır zorla gıtmıyorum ya lafımı soyler deıstırırm :)

belim çok ağrıyınca korktum açıkçası. Perşembe doktora gidicem. Gitmeden tekrar kan vermem gerekir heralde. Bir kese görünse, bir kalp atışı duyulsa, bir sağlıklı sıhatli kucağımıza alabilsek.bu dönemlerde insan nasıl sakin kalmayı başarır.

amin inşallah allah gönlüne göre versin canım stres yapma kendine sabır gerekiyor bu dönemlerde

X