Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hıım göstermesse genelde kız olur derler hayırlısı olsun canımm... bır dahakı kontrolunde ogrenırsın muhtemelen o zaman bana söyle tıckerının bebişnin cınsıyetıne gore pembe ya da mavi duzenlerız....

Son düzenleme:

evet canım öleymiş saolun yinede hayırlısı olsun hepimiz için ....

Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz benim adetime 5 gün kala kanda gebelik testi sonucum < 2.00 çıktı bu değerin yükselme şansı varmı geç döllenmiş olabilirmi çünkü göğüslerim çok ağrıyo ve sürekli tuvalete gidiyorum benim gibi değer düşük çıkıp sonra yükselen varmı?

daha 5 gün varmış adetine yükselebilir de tam adet gününde sağlıksız döllenme olmuşsa elenip adet kanaması olarak düşebilir de:çok üzgünüm: hakkında hayırlısı olur inşallah tam adet gününü beklemek lazım:teselli:

merhaba arkadaslar,
reglımı 1 hafta gectı ve dun ıdrar testı yaptım< 5 sanıye ıcınde ıkıncı cızgı belırdı :) ve koyu cıktı< ınanamadım ... bugun doktoruma gıttım ( tabı tum gece heycandan uyuyamadım ) fakat doktorumun amelıyatı cıkınca muayene edemedı < benden kan tahlılını yap yarın sabah gel dedı bakalım cok heycanlıyım nekdar cıkcak degerımmmmmmmmm?????? yarına kadar tekrar hayırlısıyla beklemedeyım

ay canım ya görmedimkusura bakma lütfenn

canım bende yapmayı bilmiyorum ki sabahtan beri uğraşıyorumm

((( 25 mayıs quzummm çok saol datlum

benimkide pembeydii neler çektimm yaff

çok şükür oldu yaa tşk ederim melikecim sende sancı cektin ben gibi sagolsun arkadaşımız haletti kızlar özebus melikecim sisin göbek deliginiz yukarımı bakıo aşagımı

canım sanırım hamilesin hayırlı olsun tebrikler

nasılsın gözükmüyorsun yazmıyorsun aşkolsun unuttun beni genede cznın sagolsun canım ne kadar oldu seninki göbek deligi araştırması yapıom seninki yukarımı bakıo aşagımı

canım kimseyi unutmadım aşkolsun nye unutayım telefonlarım bozuktu nette yoktu anca oldu göbişim önde benim asagı bakıyor

kızlar abrel özebuş bynkutluay ne çizelgesi bu datlular merak ettim bende ya

tatlım yazımın altındaki resim var ya hem gebeligimin aynı gününü yazıo hem kız ise pembe erkek ise mavi oluyo özebus yaptı bizede yoksam ben gibi cahil nerden bilecek

göbek deliginize bakın arkadaşlar cinsiyet araştırması yapıoz bebişlerimize bütün hamişlerimiz göbek deliginize bakın ne yöne bakıo yukarımı aşagımı

abrelcim senin ne kadarlık oldu gebeligin

tatlım pc başında degildim özür benimki 18 haftalık yavrum seninki ben bilmiyorum özebusa son sat tarihini yaz gelince sanada yapar canım arkadaşımız hamileligimiz hep başından beraber gidiyo özebus bynkutay sen canlarımsınız cok seviyorum sizi arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…