normal dogumdakı o nester olayı bebegın ıyı cıkması ıcın kesi yapıyorlar canım ama uyusturuyorlar öle yapıyorlar sonrasında da dıkıyorlar hıssetmıyorsun bıle,normal dogum yapan arkadaslarımdan bılıyorum...Gıdınce zaten esımle ozel olarak konusacagım doktorla,az bucuk ınsan hıssedıyor soru sordugunda verdıgı cevaptan tavrından bıle...
benim dr zeytinburnbunda muayenehanesi ayrıca seniha şakirde uzman dr sezeryanı semiha şakirde yapcak cok süper drum ya arayana zeytinburnunda tavsiye ederim
oralarda olsaydım senın bu guvenınden sonra gözum kapalı gıderdım oraya :)
Allah yardımcım olsun o zaman ne dıyeyım :))
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum geçtiğimiz hafta halsizlik karın ağrısı ve akıntı şikayeti ile doktora gittim günüm gelmediği için hamilelik beklentim yoktu doktor test yaptırıyorum dedi bende günüm gelmeden nasıl belli olacak dedim kanda çıkarmış beta hgc hormonum 180 çıktı doktor hamilesin dedi şaşırdım tabi şu an bu haberi alalı 4 gün oldu hala inanamıyorum 3 hafta sonra gel dedi ben bekleyemicem sanırım başka bi doktora daha gideceğim kasık ağrıları devam ediyor çünkübilmiyorumkismile
teşekkür ederim arkadaşlar işte ne bileyim hiç bi bilgi de vermeyince tedirgin oldum hamilesin dedi bu kadar ne yapacam yada ne yapmayacam ne normal ne ne değil bişey söylemedi