Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benim dr zeytinburnbunda muayenehanesi ayrıca seniha şakirde uzman dr sezeryanı semiha şakirde yapcak cok süper drum ya arayana zeytinburnunda tavsiye ederim

benim dr zeytinburnbunda muayenehanesi ayrıca seniha şakirde uzman dr sezeryanı semiha şakirde yapcak cok süper drum ya arayana zeytinburnunda tavsiye ederim

semiha şakir kadın doğum hastanesi bazen arıyo arkadaşlar dr bari yardımız olsun hamiş arkadaşlarıma turgay karakaya adı tavsiye ederim

oralarda olsaydım senın bu guvenınden sonra gözum kapalı gıderdım oraya :)

valla tecrübeli bi hamişim bu 3 cü olcak allahın izni ile hayatta en büyük tecrübe güvenilir yaşayarak aldıgın pratiktir dr lar bile bak o kadar zor tıp sınavını geciyolar ancak 5 yıl pratikten sonra uzman oluyolar bende 3 cü olduguna göre o kadar dr gittin parmakla gösterilecek bir dr ve devamlı devlet bünyasinde ayrıca cerrahpaşa mezunu bencede kapat gözünü böle dr lara gidince allah razı olsun ondan ve onun gibi işin ehli hem uzman hem hastasının her ince ayrıntısına kadar ilgilenen işini yapan dr lardan

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum geçtiğimiz hafta halsizlik karın ağrısı ve akıntı şikayeti ile doktora gittim günüm gelmediği için hamilelik beklentim yoktu doktor test yaptırıyorum dedi bende günüm gelmeden nasıl belli olacak dedim kanda çıkarmış beta hgc hormonum 180 çıktı doktor hamilesin dedi şaşırdım tabi şu an bu haberi alalı 4 gün oldu hala inanamıyorum 3 hafta sonra gel dedi ben bekleyemicem sanırım başka bi doktora daha gideceğim kasık ağrıları devam ediyor çünkübilmiyorumkismile

tebrik ederim canımmm kokrkma bizde aynı şeyleri yaşadık bende senin gibi evham yaptım ilk zamanlarda sürekli doktora gittim stres yapma canımm

tebrık ederım :)
kasık agrılarının olması cok normal canım,gebelıkte cok cıddı bır durum olmadıkca doktor deıstırmek ıyı deıl bence deıstırme... aynı doktoruna gıt hamılesın cunku adam deısık bırsey dememıs kı... ha hanı der pardon yanlıslık oldu hamıle deılsın o zaman basla doktora gıt :) beta degerı 5 ınde ustunde oldugunda gebelık oldugunu gosterır...

teşekkür ederim arkadaşlar işte ne bileyim hiç bi bilgi de vermeyince tedirgin oldum hamilesin dedi bu kadar ne yapacam yada ne yapmayacam ne normal ne ne değil bişey söylemedi

teşekkür ederim arkadaşlar işte ne bileyim hiç bi bilgi de vermeyince tedirgin oldum hamilesin dedi bu kadar ne yapacam yada ne yapmayacam ne normal ne ne değil bişey söylemedi

Folic falan vermedi mi ? hiç bişey söylemeyen dr olur mu? sanki hamilelik normal her gün olan bişi gibi davranan dr lardan nefret ediyorum lmaz: bu arada tebrikler analı babalı inş

canım damatlar çogalıyor özebuşcum canım senin ne kadar kaldı doguma ben çok şiştim daha beşinci ayım bitti bebişimde 340 gr dı en son gttigimde

kalbcim hosgeldın canım,bızde senı özledık cnm özletme bu kadar... ne kadr oldu bebişin???

Bende sabahtan berı hazırlık yapıyorum yarına mısafırlerım var esımde yokken 1 gun onceden yapılcakları yapayım salata turlerınıde yarın yaparm zaten... ama yorulmusum yahu... daha supurge acıcam oyyy

Maasallah bebişine o zaman,bırde son aylara girince gör sen bazen canımı acıtıyor gercekten ama oglusum hareketlı olsunda varsın canımı yaksın dıyorum :)

evet gerçekten ben iki gün önce düştüm çok korktum ama allahtan bişey olmadı senin ne kadar oldu

Aman canım dıkkat et kendıne ne olur...
Bız 33 haftalık olduk teyzesı... Ultrasonda bıze gözlerını acıp kapadı yavrum :) Aynı babamıza benzıyor yaw

hadi ya bizde tam 22 haftalıgız ayın yedisinde tekrar gidicez bebişimim kıpırtısından doktor amcası bakamadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…