- 15 Kasım 2009
- 425
- 180
Ah canım senın talıhsızlıgın olmus bu olay gecmıs olsun canım... 25 haftalık gebelıkte zaten acılma olmaz cok yetersız olur ve kesi gerekır onuda sana yapmamıslar,tecrubesız ınsanların elıne dusmussun bıraz sanırım cnm...
Allah yardımcın olsun canım,gönlune göre versın rabbım ınsallah sıkı sıkı tutunur bebegın sana canım
canım tebrık ederım...
degerlere takılma kısıden kısıye deısıyor degerler,buyuk ıhtımalle gec döllenme olmustur,önemlı olan degerın katlanarak yukselmesı canım
Evimden uzakta yaptım doğumu, mecburen yenimahelle de yaptım herkes oranın en ii olduğunu söylesede bu kdr pis bu kdr insanlara kötü davranan bir hastane daha görmedim ben.. sen istersen can ver orda kimsenin umrunda değil + ben gittiğimde 30 a yakın kadınla birlikte aynı odada yarı çıplak sancı çektik :gitme: ztn yanımızda doğurdu çoğu dr ler bakmadığı için.. o yalvaran kadınlar hala gözümün önünden gitmiyor bu yüzden olsa gerek normal doğuma hiç sıcak bakmıyorum, ve yapabilen arkadaşları da tebrik ediyorum büyük cesaret vereliniortak sanada bol şans diliyorum allah tek avazda doğurmanı nasip eder inş.. :teselli: