Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bende geçen ay kan testi yaptırdım değerim36 çıkmıştı.Sonra iki gün sonra kanamam olmuştu kimyasal gebelik yaşamaşım.Bu ay yine gebe kalmak istiyorum.Kimyasal gebelikten sonra hemen gebe kalanlar var mı acaba aranızda.

bende geçen ay kan testi yaptırdım değerim36 çıkmıştı.Sonra iki gün sonra kanamam olmuştu kimyasal gebelik yaşamaşım.Bu ay yine gebe kalmak istiyorum.Kimyasal gebelikten sonra hemen gebe kalanlar var mı acaba aranızda.

Kimyasal gebeliğin hemen arkasından tekrar hamile kalabilirsin hayatım, hiç bir sakıncası yok, hatta hemen arkasından hamile kalma ihtimalin daha yüksek demişti bana doktorum, çevremde de bunu yaşayan örnekler var, dış gebelik sonrasında 3 ay ara vermek gerekiyor ama kimyasal gebelikte ara vermene hiç gerek yok yerimseniben hadi bakalım umarım bu sefer sımsıkı tutunur meleğin :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız sizleri çok ama çok özledim
hoşgeldinn canımm çok şükür sen nasılsın tatlımm
canım damatlar çogalıyor özebuşcum canım senin ne kadar kaldı doguma ben çok şiştim daha beşinci ayım bitti bebişimde 340 gr dı en son gttigimde
maşalahhh quzuyaa kaç kilo aldın canımm bende şiştimm iyicee
evet gerçekten ben iki gün önce düştüm çok korktum ama allahtan bişey olmadı senin ne kadar oldu

geçmiş olsunn quzumm yaa dikkat et kendineee

yprmayım dedım ama yorulmusum kuzu ya kasıklarım sancıyor... evıde yarın supururum artık hıc halım yok... optum sızı...

Kimyasal gebeliğin hemen arkasından tekrar hamile kalabilirsin hayatım, hiç bir sakıncası yok, hatta hemen arkasından hamile kalma ihtimalin daha yüksek demişti bana doktorum, çevremde de bunu yaşayan örnekler var, dış gebelik sonrasında 3 ay ara vermek gerekiyor ama kimyasal gebelikte ara vermene hiç gerek yok yerimseniben hadi bakalım umarım bu sefer sımsıkı tutunur meleğin :Saruboceq:

çok mutlu oldum teşekkür ederim.Bu ay göğüslerim adet döenmime göre biraz daha büyüdü bende kimyasaldan sonra hormonlarım mı bozuldu diye korkmuştum.belkide:))) tekrardan teşekkürler içimi rahatlattın.

arkadaşla ben de ilk ayımdayım daha yeni
önceki gebeliğim kimyasaldı
doktor progestron verdi günde 3 kere kullanıyorum.
sağ kasığımda ara ara sancıma oluyo
bu normal mi ?
sizde de oldu mu ?

slm arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım tekrar değerim perşembe 67 diydi bugün 203 e çıkmış laborotuarda kız normal yükseliyo güzel dedi ???

bide bu tahmini ne kadarlık oluyo biliyomusunuz ????

slm arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım tekrar değerim perşembe 67 diydi bugün 203 e çıkmış laborotuarda kız normal yükseliyo güzel dedi ???

bide bu tahmini ne kadarlık oluyo biliyomusunuz ????

sat tarihin ne canım en son adet olduğun tarihe göre hesaplıyosun canım

sat tarihin ne canım en son adet olduğun tarihe göre hesaplıyosun canım

evet öle biliyorum canım ama sat tarihim 13 ağustos öle hesaplarsam büyük oluyo çünkü biz geçen ay bir kere ilişkiye girdik oda yumurtlama dönemim değildi sanırım eylülün 5-6 sı falandı yani öle hesaplarsam 3-4 haftalık ama sattan hesaplarsam 6,5 haftalık falan oluyo ama 203 kan değerine göre öle olma imkanı varmı ??? benimki geç döllenme sanırım ???

Son düzenleme:
evet öle biliyorum canım ama sat tarihim 13 ağustos öle hesaplarsam büyük oluyo çünkü biz geçen ay bir kere ilişkiye girdik oda yumurtlama dönemim değildi sanırım eylülün 5-6 sı falandı yani öle hesaplarsam 3-4 haftalık ama sattan hesaplarsam 6,5 haftalık falan oluyo ama 203 kan değerine göre öle olma imkanı varmı ??? benimki geç döllenme sanırım ???

bencede canım geç döllneme olmuş kanımca
özebus aplalar yardımcı olurlar canım ya malesef sat tarihinden hesaplanıyodan başka bilgim yok üzgünüm

X