Ah canım senın talıhsızlıgın olmus bu olay gecmıs olsun canım... 25 haftalık gebelıkte zaten acılma olmaz cok yetersız olur ve kesi gerekır onuda sana yapmamıslar,tecrubesız ınsanların elıne dusmussun bıraz sanırım cnm...
Allah yardımcın olsun canım,gönlune göre versın rabbım ınsallah sıkı sıkı tutunur bebegın sana canım
canım tebrık ederım...
degerlere takılma kısıden kısıye deısıyor degerler,buyuk ıhtımalle gec döllenme olmustur,önemlı olan degerın katlanarak yukselmesı canım
Evimden uzakta yaptım doğumu, mecburen yenimahelle de yaptım herkes oranın en ii olduğunu söylesede bu kdr pis bu kdr insanlara kötü davranan bir hastane daha görmedim ben.. sen istersen can ver orda kimsenin umrunda değil + ben gittiğimde 30 a yakın kadınla birlikte aynı odada yarı çıplak sancı çektik :gitme: ztn yanımızda doğurdu çoğu dr ler bakmadığı için.. o yalvaran kadınlar hala gözümün önünden gitmiyorbu yüzden olsa gerek normal doğuma hiç sıcak bakmıyorum, ve yapabilen arkadaşları da tebrik ediyorum büyük cesaret vereliniortak sanada bol şans diliyorum allah tek avazda doğurmanı nasip eder inş.. :teselli:
ay okudukca ıcım tuhaf oldu nasıl bır donanımlı hastane bu yahu korku fılmı gıbı ıskence etmeyı ilke edınmısler gıbı... Allah ıslah etsın o saglıkcıları ne dıyeyım sana da tekrardan cok buyuk gecmıs olsun canım,ınsanın canından can cıkıyor bu kadar basite nasıl alınır anlayamıyorum...
ay okudukca ıcım tuhaf oldu nasıl bır donanımlı hastane bu yahu korku fılmı gıbı ıskence etmeyı ilke edınmısler gıbı... Allah ıslah etsın o saglıkcıları ne dıyeyım sana da tekrardan cok buyuk gecmıs olsun canım,ınsanın canından can cıkıyor bu kadar basite nasıl alınır anlayamıyorum...
büyük konuşmayım ama ölcegmi bilsem sokakta dogursamm gerci sezeryan ama genede yenimah. asla gitmem alah korusun aman oraya kimse gitmesin dr degiller valla cellat muayenelerde bile uzman yazmış yeni toy dr var uzman piyasada yok normalinde her uzmana 4 asşstan düşüyo ama uzman başlarında beraber girmeleri lazım bizim sosyeteler piyasada yok adı var sadece
Evimden uzakta yaptım doğumu, mecburen yenimahelle de yaptım herkes oranın en ii olduğunu söylesede bu kdr pis bu kdr insanlara kötü davranan bir hastane daha görmedim ben.. sen istersen can ver orda kimsenin umrunda değil + ben gittiğimde 30 a yakın kadınla birlikte aynı odada yarı çıplak sancı çektik :gitme: ztn yanımızda doğurdu çoğu dr ler bakmadığı için.. o yalvaran kadınlar hala gözümün önünden gitmiyorbu yüzden olsa gerek normal doğuma hiç sıcak bakmıyorum, ve yapabilen arkadaşları da tebrik ediyorum büyük cesaret vereliniortak sanada bol şans diliyorum allah tek avazda doğurmanı nasip eder inş.. :teselli:
Sana katılıyorum allah kimseyi oraya düşürmesin.. çünkü orda gördüğün tek şey çıplak sancı çeken kadınlar bol miktarda kan ve kendini başhekim sanan ezik hasta bakıcılar..
3 aylıken kanamam vardı gittim o hastaneye yenimah. aman orada dogurmadım şükür allah düşürmesin o hast.doguran kadınları vallahi dövmedikleri kalmıştı cevap veririken agresif fırcalqr tarzda cevap veriyolardı gerci bana degil abana olsa yediririm o diplomalarını gariban bayanlar vardı ama insanlar cahilseler bile sen dr sun okumuş kültürlü yakışan hareketler degildi hayretle baktım onlara
evet cnm bebek cıktıgı an kus gıbı hafıflıyorsun dıyorlar ama doktor ve yanındakı ekıp ne olursa olsun cok önemlı...Anlatmadığım o kdr şey var ki =) donanım konusuna gelince evet başhekim dahi indi benim doğumuma 25 haftalık olduğu için yaklaşık 7 8 dr eşliğinde doğurdum merak ediyolardı pratisyenler ve asistanlar hep başımdaydı.. orda 12 13 saattir aç kalan kadınlar vardı sancı içinde.. yemek verilmiyor doğum olacağı için.. yanımızda masa da pizza yediler sen hesap et gerisini :) özel de tabiki böyle bişey olmaz.. kötüleri yazdık iyileride söylemek gerekir.. bebek senden çıktığı anda ne sancı kalıyor ne bişey sanki az önce sen doğurmadın onu..sonra eşi içinde bi süre kıvranıyosun ama büyük rahatlık bu tartışılmaz.. hiç bişi olmamış gibi oluyosun buda mucize heralde..
canım ben kocaelıye gıdecegım 10-15 gun sonra...genel sıgortaya yetısıyorum canım kasımda benım dogum kısmetse ama ben ask hast de yapcam buyuk ıhtımalle,özeller annemlere cok uzak kalıyor normal dogum olsa yetısemem Allah esırgesın...Gıdecegım doktoruda arastırdım ıcım bıraz rahat cok sukur,daha dogum seklıne karar veremedım ıkı turlude korkuyorum aslında ama bebekte bır sıkıntı olmadıgı surece normal dıyorum bakalım... sen neden sezeryan canım?tatlım sen hangi şehire gelceksin ben semiha şakir hast.dr turgay bey var süper bi dr oarda olcam sezeryan ank olanlara da zübeydeyi tavsiye ederim süper hast.gerci sen asker eşisin genel sigortaya girecez ama sana ytişmez sende askeriyede olcak benim şükür kendi sigortam var askeri hast.istemiomkendi sigortamla oluyom şükür
evet cnm bebek cıktıgı an kus gıbı hafıflıyorsun dıyorlar ama doktor ve yanındakı ekıp ne olursa olsun cok önemlı...
doktorlar artık o kadar alıskın hale getırmıs kı durumu yanınızda pıknık edasında tıkınmıslar bırde... ben o dogumdan sonra napardım bılmem,saglıgından da olabılırdın cnm Allah korumus senı...
canım ben kocaelıye gıdecegım 10-15 gun sonra...genel sıgortaya yetısıyorum canım kasımda benım dogum kısmetse ama ben ask hast de yapcam buyuk ıhtımalle,özeller annemlere cok uzak kalıyor normal dogum olsa yetısemem Allah esırgesın...Gıdecegım doktoruda arastırdım ıcım bıraz rahat cok sukur,daha dogum seklıne karar veremedım ıkı turlude korkuyorum aslında ama bebekte bır sıkıntı olmadıgı surece normal dıyorum bakalım... sen neden sezeryan canım?
evet cnm bebek cıktıgı an kus gıbı hafıflıyorsun dıyorlar ama doktor ve yanındakı ekıp ne olursa olsun cok önemlı...
doktorlar artık o kadar alıskın hale getırmıs kı durumu yanınızda pıknık edasında tıkınmıslar bırde... ben o dogumdan sonra napardım bılmem,saglıgından da olabılırdın cnm Allah korumus senı...
canım ben kocaelıye gıdecegım 10-15 gun sonra...genel sıgortaya yetısıyorum canım kasımda benım dogum kısmetse ama ben ask hast de yapcam buyuk ıhtımalle,özeller annemlere cok uzak kalıyor normal dogum olsa yetısemem Allah esırgesın...Gıdecegım doktoruda arastırdım ıcım bıraz rahat cok sukur,daha dogum seklıne karar veremedım ıkı turlude korkuyorum aslında ama bebekte bır sıkıntı olmadıgı surece normal dıyorum bakalım... sen neden sezeryan canım?[/QUOT
tatlım önceki sezeryan ondan doğumuma 1 hafta kala erken alcaklar sancı başlarsa iç kanama olur sezeryanımım sancıdan patlar önceki ondan sancı cekmemem gerek ii yetişiyorsun süper bak askeri hast. var güzel dr lar araştır ama benim tecihim hep kendi sigortamdan eşiminkini hiç istemedim devl.hast.hiç şaşmam özele bile güvenmem
tatlım genel sigortaya girecez devt hastanelerine haberin var demi eşin söledimi sana
canım ben kocaelıye gıdecegım 10-15 gun sonra...genel sıgortaya yetısıyorum canım kasımda benım dogum kısmetse ama ben ask hast de yapcam buyuk ıhtımalle,özeller annemlere cok uzak kalıyor normal dogum olsa yetısemem Allah esırgesın...Gıdecegım doktoruda arastırdım ıcım bıraz rahat cok sukur,daha dogum seklıne karar veremedım ıkı turlude korkuyorum aslında ama bebekte bır sıkıntı olmadıgı surece normal dıyorum bakalım... sen neden sezeryan canım?
31 ekımden ıtıbaren dıye bılıyorum yanlıs bılmıyorum degıl mı? Annemlerın ordakı devlet hast guvenmıyorum canım o yuzden ask hastane daha guvenılır geldı bana,bırde arastırıdım ve halende arastırıyorum ya doktorumu...Annemde sorusturacak bakalım...
Ah canım senın talıhsızlıgın olmus bu olay gecmıs olsun canım... 25 haftalık gebelıkte zaten acılma olmaz cok yetersız olur ve kesi gerekır onuda sana yapmamıslar,tecrubesız ınsanların elıne dusmussun bıraz sanırım cnm...
Allah yardımcın olsun canım,gönlune göre versın rabbım ınsallah sıkı sıkı tutunur bebegın sana canım
canım tebrık ederım...
degerlere takılma kısıden kısıye deısıyor degerler,buyuk ıhtımalle gec döllenme olmustur,önemlı olan degerın katlanarak yukselmesı canım
normal dogumdakı o nester olayı bebegın ıyı cıkması ıcın kesi yapıyorlar canım ama uyusturuyorlar öle yapıyorlar sonrasında da dıkıyorlar hıssetmıyorsun bıle,normal dogum yapan arkadaslarımdan bılıyorum...Gıdınce zaten esımle ozel olarak konusacagım doktorla,az bucuk ınsan hıssedıyor soru sordugunda verdıgı cevaptan tavrından bıle...