Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal gebelik yasamissiniz dusmus degeriniz. Sifirlaninca normal adet gibi kanamaniz baslayacak malesef gecmis olsun. Ben de yasamistim aynisiniBen yine tahlil yaptım değer düşmüş sonuç 5 çıktı
Gebelik yoktur değil mi adetime 6 gün var daha
Canım ne oldu son durumun göründü mü ultrasonda?Arkadaşlar 16 ocak son adetimin ilk günü bu ay 17 şubatta kan testi yaptırdım, beta hcg sonucum 5.392 çıktı. İlk doktor karın ultrasonu baktı çok küçük daha haftasını vermiyor dedi. 2 ayrı doktora gittim bu arada 2.doktor 5 hafta 2 günlük dedi. Hcg ye göre de 3-4 haftalık diyor. Şimdi iyice kafam karıştı. Benim değerim normal mi? Yüksek mi ya da olması gereken mi bu? İkiz filan olabilir mi yüksek mi 5392 hcg? Lütfen bilen biri cvp yazabilir mi? Çok heyecanlıyım ve korkuyorum.
Sizin henuz kanamaniz baslamadi mi? Benim 15 ti sonra 7 ye dusmustu sonra kanamam baslamisti.Sizin değerleriniz kaçtı acaba
Üzülmeyin kimyasal gebelik yasadiysaniz rahim kendini hamilelige hazırlıyor demek, en kısa zamanda insallah hamile kalırsınızEvet 1 mart başladı maalesef
Canım sonuç ne oldu ?Merhaba bana yardımcı olur musunuz bugün doktora gittim değerinin 2000 olacağını keseyi görebileceğimiz söylemişti ama beta HcG 1200 çıktı dört gün önce 505 di bugünse bu değerim fazla artmamis ve korkuyorum böyle birşey yaşayan var mı sizce dış gebelik olabilir mi
Gebesin canım benim....Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim,
28 ocak sat, 31-33 günde bir adet oluyorum ortalama, 22 şubatta kaset test negatif çıktı, 25inde kontrol için doktora gittim 6,76 çıktı beta, doktor kimyasal bence adet olacaksın dedi, yine de 2 sonra tekrar değere bakalım dedi, bugün de farklı bir yerde yaptırdım 50,7 çıktı değer, hamileysem de çok artmış görünüyor, sağ yumurtalık tarafımda ve sol tarafta belde yumurtlama dan beri hep ağrım oluyor, aynı durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Çok normal ama hesabi daha iyi yapabilmek icin bence 2 ya da 4 gün sonra tekrarlayin kolay olur bir de ilk evrede 3-4-5 katına yukselip sonradan yavaslayacak yukseliş merak etmeyin, hayirlisi olsun saglikla alin kucaginiza bebeginiziYardımcı olur musunuz lütfen 3 gün önce gebelik olduğunu öğrendim beta 43tü
Bugün de 256 olmus
3 gün içinde böyle yükselmesi normal midir
Merhaba ilk etapta guzel yukselmis fakat sonra yukselis azalmis ama yine de hesaplayinca 52 nin %60'ı 30 falan eder, en az 82-83 civari cikmasi lazimdi 80 cikmis. Peki ayni saatlerde mi verdiniz gecenkilerle? Tekrar 2 gun sonra kan verin insallah yukselmis olurMerhaba son adetim 14 subat adetime bir gun kala test yaptim silik cikti bu ayin 15 de kan tahlili yaptirdim 52 cikti bugun tekrardan kan verdim 80 cikti doktorum biraz dusuk dedi benim gibi yasayan var mi acaba ? Sizce dusuk mu