- 30 Kasım 2016
- 401
- 292
- 30
Hayır özel hastaneye gittim bugün diğeri bugün kapalıymışkimyasal gebeliklerde genelde kanda düşuş gorunur daha once verdiginz yerdemi kan verdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır özel hastaneye gittim bugün diğeri bugün kapalıymışkimyasal gebeliklerde genelde kanda düşuş gorunur daha once verdiginz yerdemi kan verdiniz
labaratuvarlara gore degerler farkli cikabiliyor ayni yerde ayni saatte 2 gun arayla kan vermek daha saglikliymis yarin yada öbur gun tekrar baktirin isterseHayır özel hastaneye gittim bugün diğeri bugün kapalıymış
Çok teşekkür ederim sağolunlabaratuvarlara gore degerler farkli cikabiliyor ayni yerde ayni saatte 2 gun arayla kan vermek daha saglikliymis yarin yada öbur gun tekrar baktirin isterse
Yarın vajinal görülür kese.eğer doktorun ultrasonu iyiyse.Merhaba arkadaşlar bu gün kan testi sonucum 1041 çıktı son adet 15 temmuz normal mi bu değer hemen kadın doğumcuya gitmeli miyim yoksa kese için biraz daha beklemeli miyim ? Hiç belirtim de yok endişeleniyorum
Kızlar ben de batıma 1 gün kala kan verdim. 140çıktı. Haftaya doktora gitcem
Yok kuzum 5gün önce ve 3gün önce çok silik çıktı evde yaptığım test. Bir de diş macunu testi yaptım merak ederek gerçekten onda da çıktı. 1gün kala kanda 140çıktımerhaba bata 1 gün kala evde test yapmış mıydınız benim üç gün var sabah test yaptım ama negatif
Bugün normal ultrasonda gördü keseyi doktor çok şükür şimdiden sonra nasıl bir yol izleniyor acaba? Kan idrar testi istedi folik verdi iki hafta sonraya gün verdi ? Bu süreçte ne yapmalıyım sizce?Yarın vajinal görülür kese.eğer doktorun ultrasonu iyiyse.
Canım iki hafta sonra kalp atışını da bebeği de görürsün inş.Kahvaltını yap hergün 1 muz 1 yumurta ye.kalsiyumlu proteiinli yiyecekler ye.konserve balık yemeBugün normal ultrasonda gördü keseyi doktor çok şükür şimdiden sonra nasıl bir yol izleniyor acaba? Kan idrar testi istedi folik verdi iki hafta sonraya gün verdi ? Bu süreçte ne yapmalıyım sizce?
Çok teşekkür ederim canım yaşasın kadınlar kulübüCanım iki hafta sonra kalp atışını da bebeği de görürsün inş.Kahvaltını yap hergün 1 muz 1 yumurta ye.kalsiyumlu proteiinli yiyecekler ye.konserve balık yeme
Yok kuzum 5gün önce ve 3gün önce çok silik çıktı evde yaptığım test. Bir de diş macunu testi yaptım merak ederek gerçekten onda da çıktı. 1gün kala kanda 140çıktı
İnşAllah hayırlı haberlerle gel.Teşekkürler yarın tekrar yapıcam umarım bu kez çift çizgi görürüm
Diş macunu nasıl oldu pekiYok kuzum 5gün önce ve 3gün önce çok silik çıktı evde yaptığım test. Bir de diş macunu testi yaptım merak ederek gerçekten onda da çıktı. 1gün kala kanda 140çıktı
Youtubede var canım videosu. Biz hamile olmayan bir arkadaşın ve kendi idarımla test etmiştik. Bir bak istersen ama beyaz diş macunu olmalıDiş macunu nasıl oldu peki
Tabi pek inandırıcı gelmedi bana önce ama sonra inandım sanki bilemedimDiş macunu nasıl oldu peki
Valla benimde sat 29 temmuz betam 104.4 acaba niye seninki yüksek benimli düşülsat 25 temmuz bugün ki beta değerim 772 normal midir kızlar ?