SONUCU haber vermeyi unutma hayırlısı olsun hakkındaÇok çok teşekkür ederim çok sağolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SONUCU haber vermeyi unutma hayırlısı olsun hakkındaÇok çok teşekkür ederim çok sağolun
Amin cnm çok sağol eşim şehir dışında anca pazartesi gidebilirimSONUCU haber vermeyi unutma hayırlısı olsun hakkında
Anladım canım hayırlısı şnşallah benimde cok belim arıyor ıgneden sonraki 7gunum test yaptım çift cızgı cıktı ıgnenın etkisi daha geçmemiş 5gun sonra bıdaha yapıcam hayırlısıAmin cnm çok sağol eşim şehir dışında anca pazartesi gidebilirim ☺
Allah ım boş bırakmasın kucağını ya bende sabah yaptım fark etmedim net olarak dükkana gidip geldim bi baktım belirmiş çizgi acaba kurulduğundan mı öyle oldu şüphesindeyim bende son bi haftador göğüs ucum acıyordu geçti ama kasıklarda belimde ağrı var 5 düsük yaptım ben sanırım hepsi farklı mı oluyorbilemexim yaAnladım canım hayırlısı şnşallah benimde cok belim arıyor ıgneden sonraki 7gunum test yaptım çift cızgı cıktı ıgnenın etkisi daha geçmemiş 5gun sonra bıdaha yapıcam hayırlısı
Herh hamilelik farklı oluyor genelde benimde 3kaybım var 2016 lı oglum var Allaha şukur Nisan ve gecen ay kimyasal gebelik gecırdım yumurtalıklarım tembelleşmiş klomen ve ıgne kullandım bu ay hayırlısı inşallah isteyen herkese nasip etsinAllah ım boş bırakmasın kucağını ya bende sabah yaptım fark etmedim net olarak dükkana gidip geldim bi baktım belirmiş çizgi acaba kurulduğundan mı öyle oldu şüphesindeyim bende son bi haftador göğüs ucum acıyordu geçti ama kasıklarda belimde ağrı var 5 düsük yaptım ben sanırım hepsi farklı mı oluyorbilemexim ya
İnsallah tutar cnm ya insallahHerh hamilelik farklı oluyor genelde benimde 3kaybım var 2016 lı oglum var Allaha şukur Nisan ve gecen ay kimyasal gebelik gecırdım yumurtalıklarım tembelleşmiş klomen ve ıgne kullandım bu ay hayırlısı inşallah isteyen herkese nasip etsin
Cokkkk amınnnnİnsallah tutar cnm ya insallah
Sanki 3 ünde var hayalet çizgi insallah vardır cnm adetine ne kadar varKızlar merhaba
Bebe time marka 4 test yaptım sabah. 3ü negatif fakat 1 tanesinde hayalet çizgi var gibi sanki. Siz ne düşünüyorsunuz
Yarın tekrar ilk idrarla yaparmısın testini cnm3ü de aynı test. Negatif olanları koymadım. Duzensiz adet oluyorum bat 14 agustostu bu ay erken geldi 10unda geldi ama daha az pihtisiz ve daha kisa surdu. Ustune gorme olabileceginden supheleniyorum
Ne zaman yapacaksın sabah mı !Elimde son 1 test var. Yine bebe time. Guvenilir olmasa da. Onunla bi deneyecegim yine
bat nezaman canım 68 daha yenı anlamında 2gune 1kan vermen l azım 2ye katlıyormu diye bakılıcak hayırlısı olsun canımKızlar değerler nasıl bilgi verirmisiniz tekrar ne zaman kan vermem gerekiyor ?
Bat 17 ağustos canım pazartesi canım dün verdim ilk o zaman pazartesi tekrar vermem lazımbat nezaman canım 68 daha yenı anlamında 2gune 1kan vermen l azım 2ye katlıyormu diye bakılıcak hayırlısı olsun canım
Aynen pazartesi vermelisinBat 17 ağustos canım pazartesi canım dün verdim ilk o zaman pazartesi tekrar vermem lazım