- 19 Şubat 2018
- 934
- 907
Teşekkür ederim zahmet oldu helal et hakkınıCanım cıkmadı bşşey karanlık cıkıyor telefonun golgesı var adetin nezaman 2gun sonra bıdaha test yap bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim zahmet oldu helal et hakkınıCanım cıkmadı bşşey karanlık cıkıyor telefonun golgesı var adetin nezaman 2gun sonra bıdaha test yap bence
Nedemek canım naptımkı test yapınca yine haber ver bşşey kalmamı bata benim daha cok var sureklı bas donmesi yasıyorum ignedenmı bilemedim 5.gunum daha nasıl gecıcekseTeşekkür ederim zahmet oldu helal et hakkını
Yukselebılır tabıkı de moralini yuksek tut canımMerhabalar arkadaşlar adetime 10gün kala beta hcg yaptırdım ama 0,100 çıktı 7gün kala tekrar yaptırdım yine 0,100 bugün adetime 3 gün daha var yükselme şansı olurmu bu konuyla ilgili bi bilginiz varmıdır ?
Sağol cnm merkez bize çok uzak eşim sürekli izin almıyor. Bu hafta düğün için gitmemiz lazım gitmişken doktora da gideyim diuorum. Kalp atışı duyulur mu. 6+1 olacağız inşallahGitmelisin zaten Dr bakar kese gorurse beta bakmaz kese yoksa beta ya bakar 2katı artıs varmı diye hayırlısı olsun canım
İnşallah duyarsın oglumda 6+3gıtmıstım duydum 4yasını bitirdi suan Rabbım kucağına almayı nasip etsinSağol cnm merkez bize çok uzak eşim sürekli izin almıyor. Bu hafta düğün için gitmemiz lazım gitmişken doktora da gideyim diuorum. Kalp atışı duyulur mu. 6+1 olacağız inşallah
İgne etkisi de olabilir ama insallah gebesinde Allah boşkoymasın kucagımızı benim adet sancım da var erken degil mi ya ne bilim hep Umur işteNedemek canım naptımkı test yapınca yine haber ver bşşey kalmamı bata benim daha cok var sureklı bas donmesi yasıyorum ignedenmı bilemedim 5.gunum daha nasıl gecıcekse
Vucudunu dinliyorsun oyuzden bunları yaşıyorsun birazda psikolojik yanı daha gecen ay kimyasal gebelik gecırdım bakalım bu ay klomen ve ıgne kullandık inşallah işe yararİgne etkisi de olabilir ama insallah gebesinde Allah boşkoymasın kucagımızı benim adet sancım da var erken degil mi ya ne bilim hep Umur işte
Bu belirtileri bazen ayırt etmek zor canım aynı belirtiler oluyorVucudunu dinliyorsun oyuzden bunları yaşıyorsun birazda psikolojik yanı daha gecen ay kimyasal gebelik gecırdım bakalım bu ay klomen ve ıgne kullandık inşallah işe yarar
İnşallah oglumda bata 5gun kala test yaptım ewde hemen cıkmıstı bulantım olmustı 2gun şüphelenmıstımpeki yarın tekrar test yaptırsam kesin sonuç verirmi ?
Kanda hemen cıkar zaten varsaİnşallah oglumda bata 5gun kala test yaptım ewde hemen cıkmıstı bulantım olmustı 2gun şüphelenmıstım
Ben olsam yapardım malesefkı insan bekleyemiyor bu durumdayken yada kan verin varsa azda olsa kanda beta cıkar diye dusunuyorum hayırlısı tabıkısizce yarın yapmalımıyım testi yoksa beklemelimiyim
Gecen ay 5gun kala yaptım cıkmadı 3g un varken yaptım cıktıBen olsam yapardım malesefkı insan bekleyemiyor bu durumdayken yada kan verin varsa azda olsa kanda beta cıkar diye dusunuyorum hayırlısı tabıkı
2gune ikiye katlıyor Beta belki silik cıkar varsa yada 1gun sonra cıkmaya baslar varsa eger bişey diyemem kesin diyeArtma ihtimali %kaç sizce?
Walla bende ya tutmazsa ya cıkmazsa diye ama yapacak bir şey yokKorkuyorumda