Peki 5 gün kala yaptırdığınızda kaç çıkmıştı?
[/QUOTE cumayı ogun pazartesi kan verdim 138 cıkmıstı. Gecen ay kanda 40 cıkmıstı mesela 3gun kala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki 5 gün kala yaptırdığınızda kaç çıkmıştı?
[/QUOTE cumayı ogun pazartesi kan verdim 138 cıkmıstı. Gecen ay kanda 40 cıkmıstı mesela 3gun kala
Varsa idrar testin sabah ilk idrarla yap yada bekle adet tarihiniİdrar testimi yapmalıyım sizce ?
Hayır 138 Dı 2gun sonra 366 1hafta sonra 14bındı oda klomen ve ıgneyle olmustı oglum0.138 miydi 5 gün kala yaptrdığınızda
Sağol canım inşallahİnşallah duyarsın oglumda 6+3gıtmıstım duydum 4yasını bitirdi suan Rabbım kucağına almayı nasip etsin
Ben cuma günü doktora gitsem bile vajinal ultrasonda kesenin görüneceğini düşünmemiştim fakat sizin dediğini gibi 1000 lere geldiğinde görünüyorsa değerimin normal artış göstermesi halinde yarın görünmesi gerekiyor o zamanDeğeriniz bence beklenen adet gününe göre iyi çıkmış. Keseyi görmek için öyle demiştir doktor. Değer 1000lere gelince vajinal ultrasonda kese görülebiliyor diye biliyorum. Karından ultrasonda görmek için bir süre daha geçmesi gerekiyor.
Şu şekilde yazıyor internette. Bence görürsünüz inşallah çok heyecanlıBen cuma günü doktora gitsem bile vajinal ultrasonda kesenin görüneceğini düşünmemiştim fakat sizin dediğini gibi 1000 lere geldiğinde görünüyorsa değerimin normal artış göstermesi halinde yarın görünmesi gerekiyor o zaman
tesekkür ederim :)Şu şekilde yazıyor internette. Bence görürsünüz inşallah çok heyecanlı
5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir. Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesinin gerektiği belirtilir.
Canım naptın yaptınmı test merak ettimpeki yarın tekrar test yaptırsam kesin sonuç verirmi ?
Anlaşılır ama sen ıgne kullanmadınmıYapmadım canım yarın hastaneye gidicem canım birsey sorabilirmiyim geç döllenme utrosonda anlaşılırmı
Mejda merhaba ben bugün tekrar test yaptım gönderebilirmiyim sana karartma icinCanım baktım ama golgelı cekmişsın cıkmıyor ya tekrar cek yada telefonun ışıgını testin arkasına tut cızgıyı goruyırsan vardır benim hamileyken baktığım testte gorunuyırdu
Gonder canımMejda merhaba ben bugün tekrar test yaptım gönderebilirmiyim sana karartma icin
Ben bakınca silik bisey görüyorum insallah yanılmam telefon ışığını tuttuğumda da incecik görünüyorGonder canım
Fazla karartmadım bile ınstadan yaptım belli oluyor bence bu kan testi yaptır artıkBen bakınca silik bisey görüyorum insallah yanılmam telefon ışığını tuttuğumda da incecik görünüyor
Fazla karartmadım bile ınstadan yaptım belli oluyor bence bu kan testi yaptır artık