- 12 Temmuz 2019
- 13
- 1
- 35
Benimde 9. Günümde çıkan sonuç salı günü tekrar vericem ozman belli olucakmış doktorum öyle söyledi
İnşallah hayırlı haberler alırsınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 9. Günümde çıkan sonuç salı günü tekrar vericem ozman belli olucakmış doktorum öyle söyledi
İnşallahİnşallah hayırlı haberler alırsınız :)
Kizlar bu degerlere gore benim yani 33 beta hcg 12 gun sonra kaca yukselmesi gerekKizlar merhabar adetim 12 gun gecikti basta kan testim 10 cikti 1 gun ara ile 33 cikti bugum 16. Gun dun gece dr ra gittim cok erken gec dollenme buyuk ihtimal dedi adet tarihine gore 10. Hafta da gel kese yada kalp atisi var mi bakalim dedi . Arada saglik ocagina gidip olctirsem mi artisa gore giderim dr ra . En dusuk beta kac ken kalp atisi duyulur acaba
Malesef düştü cnmMerhaba sonucunuz ne oldu?
Benim dr gec dollen me olabilir dedi dr rum kac degerim dusuk 2 kati duzenli artis var keseyi bebegi gormemiz icin vakit gecmesi gerek gedi 22 gun gecti adetimden bu gece kan vericem inşallah yukselmistir degere gore dr ra gidicem bebegi gormeye canim . 1 gun ara ile kan vermen lazim 1 kati artik var ise saglikli gebelik imisKizlar adetim 2-3 gun gecti olmadim test yaptim silik cikti pozitif yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik cok istiyoruz ne zamanda bebek sahibi olmuyi bugun Dr gittim kan testi yapildi ve beta hcg 17,44 cikti ve idrar testide pozitif cikti dr bugun bakti keseyi goremedi hamileysem 4+3 gunluk hamileyim bu zaman icinde ultrasondan kese gorunmez mi ? Alttan bakmadi 2 gundur ayakta biraz yuruyeyim is yapayim hemen Kahve rengi akinti geliyor 2 gundur progestan verdi ama beta cok dusuk sanirim hamilelik olmayacak dusuk olacak gibime geliyor bu durumda olan var mi ? Lutfen yardimci olun arkadaslar cok uzgunum
Gayet iyi benceArkadaşlar merhaba. Cuma akşamı beta baktırdım 161 çıktı. Bu sabah tekrar verdim 689 çıktı. Artışı sizce olumlu mu? Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba 48-72 saat arasında 2 kat kadar artması gerekiyor. Sizinki biraz fazla artmış. Aynı lab. Larda mı yaptırdınız. Eğer öyle ise takip etseniz iyi olur bence.Arkadaşlar merhaba. Cuma akşamı beta baktırdım 161 çıktı. Bu sabah tekrar verdim 689 çıktı. Artışı sizce olumlu mu? Yardımcı olabilir misiniz?
En az iki kat artması gerekir. Fazla artması sorun olduğunu göstermezArkadaşlar merhaba. Cuma akşamı beta baktırdım 161 çıktı. Bu sabah tekrar verdim 689 çıktı. Artışı sizce olumlu mu? Yardımcı olabilir misiniz?