Ne kadar yukselecegi önemli aslında. Belirtileri nelerdi? Kaçıncı günde öğrendin?Benim de kan testim 518 çıktı düsük mü sizce kızlar kaç haftalık hamile olmuş oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar yukselecegi önemli aslında. Belirtileri nelerdi? Kaçıncı günde öğrendin?Benim de kan testim 518 çıktı düsük mü sizce kızlar kaç haftalık hamile olmuş oluyorum
Ben adetten 10 gün önce test yaptım silik cikti sonradan gittim 518 çıktı değerimNe kadar yukselecegi önemli aslında. Belirtileri nelerdi? Kaçıncı günde öğrendin?
Ben adetten 10 gün önce test yaptım silik cikti sonradan gittim 518 çıktı değerim adet günüm de gittim kan vermeye 518 çıktı
Adet gecikmemden anlamıştım zaten ilk bekliyordum gebelik, adet ağrısı gibi ağrılarım vardı. Sonrasında evde test yaptım hafif silik çıktı sonrada sağlık ocağına gidip kan verdim 68 çıktıPozitif mi cikmisti? En belirgin belirti neydi ?
Evet kese göründü 2 hafta sonra gelin kalp atışına bakalım dedi doktor. :)Merhaba durumunuz ne oldu acaba benim de adetim 15 gün gecikti, beta testi cuma günü yaptıracağım kese göründü mu acaba ben de strese girmek istemiyorum keseyi göremeyip((
Evet kese göründü 2 hafta sonra gelin kalp atışına bakalım dedi doktor. :)
Gerek yok canım bu artışı gördükten sonra bir daha baktırmıyorlar artık ultrason önemli Hayırlı olsunMerhabalar
Sırasıyla beta sonuçlarımı veriyorum son betayi geçen cumartesi verdim. Bu hafta cumartesi doktor randevum var. Tekrar beta olcturmeli miyim yoksa doktor randevusunu mu beklemeliyim şimdiden teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2644257
Çok teşekkür ederim çok arada kalmıştım sağolun gercektenGerek yok canım bu artışı gördükten sonra bir daha baktırmıyorlar artık ultrason önemli Hayırlı olsun
Tebrikler hamilesinizMerhaba arkadaşlar beta 57,97 ne demek oluyor
Yalnız anlamadığım şurası var 9.gün gecikmedeyim şuan değerin daha yüksek olması gerekmezmiydi?Tebrikler hamilesiniz
Geç döllenme olabilirYalnız anlamadığım şurası var 9.gün gecikmedeyim şuan değerin daha yüksek olması gerekmezmiydi?
hamile gözüküyorsunuz ama adetinizin kaç gün geçtiği önemli.Merhaba arkadaşlar beta 57,97 ne demek oluyor
Yalnız anlamadığım şurası var 9.gün gecikmedeyim şuan değerin daha yüksek olması gerekmezmiydi?
Cevabınız için teşekkür ederim, ben de keseyi gördüm şükürler olsun biz de pazartesi bebeği görmek için gideceğiz inşallah görürüz
Benimde 9. Günümde çıkan sonuç salı günü tekrar vericem ozman belli olucakmış doktorum öyle söyledibenim daha önceki gecikmemde 9 günde 30 çıkmıştı ama hamilelik olmamıştı. Geç döllenme olabilir. Doktorla görüşmenizde fayda var.