- 2 Temmuz 2020
- 80
- 7
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kesenin görünmesi için beta değeri 3000 5000 olması gerekiyor yani şu an daha çok erken ve çok yeniArkadaşlar ben ayın 1nde kan tahlili verdim beta hcg 431 çıktı bide bugün kan verdim 1620 çıktı. Ben 2 katı artar diye biliyordum. Sizce bu artış normal mi henüz doktora sonuç göstermedim. Yarına kaldı. Bide bu değer de kalp atışı ve kese görünür mü sizce?
Kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun.Kızlar merhaba
ben hamile oldugumu öğreneli 8 gün oldu. İlk öğrendiğimde cuma günüydi beta hcg 145ti
2 gün sonra pzt idi 513 oldu.
Önümüzdeki cuma doktor keseyi görürüz betahcg 2 bin olur dedi.
işte bugün o cuma baktı ve keseyi göremedi. Kan tahliline yolladı betahcg dediği değere ulaşmış 2 bin olmuş
Progesteronda 60 iyi dedi
Ama yine keseyi göremedi
Dış gebelik olacağını düşünmüyorum progestoronun yüksek ama neden keseyi göremedik dedi. Netleşemedi.
Yarın tekrar gidicem ama cok korkuyorum dış gebelik olabilir mi?
Benimde 513ten 1954 oldu ama kese görünmedi cnm dış gebelik olur dşye cok korkuyorumArkadaşlar ben ayın 1nde kan tahlili verdim beta hcg 431 çıktı bide bugün kan verdim 1620 çıktı. Ben 2 katı artar diye biliyordum. Sizce bu artış normal mi henüz doktora sonuç göstermedim. Yarına kaldı. Bide bu değer de kalp atışı ve kese görünür mü sizce?
İnşallah canımKötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun.
Canım 2 gün sonra tekrar ettir 2 katı artarsa değerin iyidirMerhaba benim adetim beş gün gecikti bugün kan testi verdim beta hcg 1350 çıktı 5 haftalık hamile olmam gerekiyor değerim normal mi?
Olmaz olmaz inşallah kötü düşünme.Benimde 513ten 1954 oldu ama kese görünmedi cnm dış gebelik olur dşye cok korkuyorum
Canım kese için 3000 olması gerekiyor kişiden kişeye ve döllenme zamanına göre de değişebilir diye düşünüyorumKızlar merhaba
ben hamile oldugumu öğreneli 8 gün oldu. İlk öğrendiğimde cuma günüydi beta hcg 145ti
2 gün sonra pzt idi 513 oldu.
Önümüzdeki cuma doktor keseyi görürüz betahcg 2 bin olur dedi.
işte bugün o cuma baktı ve keseyi göremedi. Kan tahliline yolladı betahcg dediği değere ulaşmış 2 bin olmuş
Progesteronda 60 iyi dedi
Ama yine keseyi göremedi
Dış gebelik olacağını düşünmüyorum progestoronun yüksek ama neden keseyi göremedik dedi. Netleşemedi.
Yarın tekrar gidicem ama cok korkuyorum dış gebelik olabilir mi?
merhaba canım benimde değerler senin gib.Adet gecikmemden anlamıştım zaten ilk bekliyordum gebelik, adet ağrısı gibi ağrılarım vardı. Sonrasında evde test yaptım hafif silik çıktı sonrada sağlık ocağına gidip kan verdim 68 çıktı
Merhaba canım sonra ben kadın doğumcuya gittim tekrar kan verdim 181 e çıkmıştı bir daha betaya bakılmadı bebeğin gelişimine bakıldı seninde daha başı sanırımmerhaba canım benimde değerler senin gib.
senin sonradan değerlerin arttımı nasıl oldu. dpktpr neler dedi
ah super sevindim maşallah evet bende 2 kez kan verdim 1. adet gecikiminin 2. günüydü 66 cıktıMerhaba canım sonra ben kadın doğumcuya gittim tekrar kan verdim 181 e çıkmıştı bir daha betaya bakılmadı bebeğin gelişimine bakıldı seninde daha başı sanırım
Artış iyi demişti bana doktor hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallahah super sevindim maşallah evet bende 2 kez kan verdim 1. adet gecikiminin 2. günüydü 66 cıktı
2 gün sonra 151 oldu
amin canım inşallah sende öyle.Artış iyi demişti bana doktor hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah
Sağol canım, benim şuan kalbi durduğu için alındı İnşallah yeniden nasip oluramin canım inşallah sende öyle.
Aa üzüldüm canim. Hayırlısı olsun inşallah. En kısa zamanda sende guzel haberler al insallahSağol canım, benim şuan kalbi durduğu için alındı İnşallah yeniden nasip olur