- 22 Haziran 2010
- 47
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nekadar yuksek vaybe benim 200ciktiselam kızlar walla bende hiçbişey anlamadım 14 mart yumurtlama tarihimdi. Adetim 5 gün geçti, bugün kanda beta 6.975 çıktı. doktorum çok iyi dedi ama burda kimsede böyle bir değer okumadım, şaşkınım...
gayet iyi ikikatini gecmisBenim cumartesi 114 pazartesi 370 çıktı bu kaç haftalık oluyor ve iyi mi yükselmesi
şükür yarebbim peki kaç haftalık oluyorgayet iyi ikikatini gecmis
ogenelde sonadettarihinize gore doktor söylüyorşükür yarebbim peki kaç haftalık oluyor
Son adetime göre yapınca benimki 2 aylık cıkıyorogenelde sonadettarihinize gore doktor söylüyor
belki gecdollenmedirSon adetime göre yapınca benimki 2 aylık cıkıyor
Geç yumurtlama martta adet olmadım 16 martta yumurtladımbelki gecdollenmedir
doktora sorun eniyisi sizGeç yumurtlama martta adet olmadım 16 martta yumurtladım
İnşallah Buradan yazalım. Umarım gönlümüzce olur. Minikler göstersin kendiniAmiiiinn cok Amin. Benimde yarin sabah randevum var sanada banada keseyi gormek nasip olur insallah.
Aynen öyle canım cuma günü gideceğim teşekkürlerdoktora sorun eniyisi siz
Budegerler aşırı yuksek degil gecdollenme olabilir onemli olan saglikli artmasi
Değerlerin sağlıklı artmamış normalde iki katı artması lazım yani kimyasal gebelik olabilir en iyisi pazartesi doktora görünYardımcı olur musunuz iki gün arayla değerlerim
230-360-511-711 değerlerim sizce ne durumda çok mu düşük sağlıklı gebelik ihtimalim var mı neden kimse yazmıyor
Keseyi gördük canım ama bebek içinde değildi yarın özelde doktora gideceğimDeğerlerin sağlıklı artmamış normalde iki katı artması lazım yani kimyasal gebelik olabilir en iyisi pazartesi doktora görün
Hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırsın bize de yazKeseyi gördük canım ama bebek içinde değildi yarın özelde doktora gideceğim