Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMINAy çok değişik hamilelik akıntı kahverengi sarı mi anlayamiyorim bazen kafayı yiyorum Allah'ım nolur sağ salim bebklerimizi kalp atışlarını kesesini görmeyi herkese ve baana da nasip et Allahım nolur gerçekten zor ya
ben adetime 5 gun kala ogrendim 16.87 idi sok olmustum 3 gun kala 64.29 oldu bugun yine kan verdim yarin cikicak sonucum reglime 1 gun varSenin hiracim kaç ti kan tahlili gebeliğini öğrendiğinde
benim erken ogrenmem sabirsizligimi arttirdi ALLAHIM SAGLIKLA BEBISLERIMIZI KUCAGIMIZA ALMAMIZI NASIP ETSIN INSALLAHBenim de dün öğrendim kan tahlili nde hamileligimi 6489
perşembe gideceğim bakalım, çok teşekkürler...Tabiki kese görünür
Aynen canim oyle deniliyo iltihap olunca hucreler tutunmaya engel oluyomusKizlar enfeksiyondan bebek olur mu internette okudum enfeksiyondan bebek olur diyorlar ay çok korkuyorum yarrabim sen yardım et kizlar bu doğrumu
Canim bi miktar suya cok az elma yada uzum sirkesi kat temiziligini o sekilde yap istenmesende cinsel iliskiden bile bulasabiliyo .Aynen canim oyle deniliyo iltihap olunca hucreler tutunmaya engel oluyomus
bende enfejsiyon var ilac kullaniyorum mutlaka idrar tahlili yaptir canim ALLAH bebislerimizi bize bagislasinKizlar enfeksiyondan bebek olur mu internette okudum enfeksiyondan bebek olur diyorlar ay çok korkuyorum yarrabim sen yardım et kizlar bu doğrumu
Merhaba benimde adetime 3 gün var 86 çıktı ama bende kahverengi lekelenme de var ona morelim çok bozuluyorben adetime 5 gun kala ogrendim 16.87 idi sok olmustum 3 gun kala 64.29 oldu bugun yine kan verdim yarin cikicak sonucum reglime 1 gun var
mutlaka kontrole gidin tedbir amacli progestan fitil olarak baslatirMerhaba benimde adetime 3 gün var 86 çıktı ama bende kahverengi lekelenme de var ona morelim çok bozuluyor
pembe gibi mi gelen, yoksa adet kanı gibi mi, arayabileceğin bir dr un var mı ?Kizlar lavboya gittim peceteye sürdüm kırmızı kan geldi sizce
saglik ocagina gitmediniz mi henuz ? Idrar yolu iltihabi olabilir idrar testi yaptiracaktiniz bebeginizin sagligi icin ihmal etmeyin lutfenKizlar lavboya gittim peceteye sürdüm kırmızı kan geldi sizce