Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sat 21aralik 36 çıktıKızlar sat 12 aralıktı ancak son 2-3 aydır döngüm 38 gün sürüyordu. 2 gün önce değerim 120+ çıktı. Bugün yeniden kan verdim 376 çıktı. Sanırım 4 haftalık oluyor
Daha çokk yeni kuzum iki günde bi kan verrBenimde sat 21aralik 36 çıktı
Yarın tekrar kan verecek canimDaha çokk yeni kuzum iki günde bi kan verr
Iyi masallah saglikla ilerlesinmerhaba kızlar 31 aralıkta regli olmuşum.21 ocakta değerim 13 küsür 23ocakta 61 küsür. tüp bebek tedavisi oldum. sizce nasıl
inşallahhhhIyi masallah saglikla ilerlesin
Yolunda kuzum hayırlı olsun. 2 günde bir baktir 2 katına artmadı gerekiyor. Benim ilk tahlilimde 120 sonra 376 olmuştuKızlar merhaba reglim 4 gün gecikince test yaptırdım 456 cıktı değerim. Sizce yolunda mıdır herşey?
SELam beynimde 40 çıktı bendende şüphelendiler ama bir haftaya yukseldi yeni hamileliklerde oluyor ama 100leri görmeden bişe diyemiyor lar hamilesin diye bence hamilesinizdir korkmayınarkadaşlar bn siteye yeni üyeyim slm.20 seneden sonra sürpriz sat tarihinde kanda hcg baktırdım 17.19 doktor biyokimyasal gebelik dedi 1 hafta sonra çağırdı çok endişeleniyorum bni aydınlatırmısınız şuan günüm 2 gün geçti vakit geçmek bilmio budeğer çokmu düşük ?doktor geç döllenme olabilir dedi .ancak kasıklarımda sancı vr ,ve müthiş gazım vr ara ara çok saydam akıntım vr bugüne kadar hiç böle bişey yaşamamıştım.yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim. buarada bnm sat 9 şubat ayrıca 23 gündebir adet görürdüm.
canim hayirli olsun zaten dr demis daha cok yeni ..bu haftayi atlat yine bakarsin degerin yukselip yukselmedigine..sen sadece dinlen yorma kendini az sabir