- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 31
Kızlar merhaba. Ben adetime 2 gün falan varken şüphelenip idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün gidip kan verdim. Sırasıyla ;
20 Eylül 150,4
22 Eylül 307,2
24 Eylül 481,9
26 Eylül 778,5
Çıktı sizce değerler nasıl ? Doktorum takip edelim dedi sonuçta %50-60 bi artış var dedi. Keseyi görmeden bir şey diyemem dedi. Dış gebelikte olabilir normal bir gebelikte dedi. Rahim kalınlığımda 11 mm imiş. Yarın yani Cumartesi tekrar kan verip bakalım 1000 i geçerse keseyi görebiliriz dedi. Herhangi bi iç kanama ya da dış gebeliğe dair bir kese göremiyorum şuan dedi vajinal ultrasonda. Kanamam vs. yok. Sadece ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor geçiyor. Düşünceleriniz neler ?
Kanamalı kramplar olmadığı sürece Bi sıkıntı olmuyor Allahın izniyle doktorlarda ilk 3 ay düşük oranı yüksek olunca notr kalıyorlar ne moral bozuyorlar ne de olumlu kınusuyorlar beslenmenize ve kendinize dikkat edin kalp atışı dan sonra daha rahat olursunuz olumsuz yönde düşünmeyinMerhabalar size bir şey sormak istiyorum. Bi formda beta hcgnizin az ilerlediğini ve sağlıklı bir gebelik geçirdiğinizi söylemişsiniz. Benimde tam iki katı artmıyor değerim. Sırasıyla 2 gün arayla yaptırdım
20 Eylül 150,4
22 Eylül 307,2
24 Eylül 481,9
26 Eylül 778,5 vajinal ultrasonda baktı kese göremedi. Rahim kalınlığı 11 mm dedi. 2 gün sonra tekrar bakalım dedi. Dış gebelik riskinde var dedi.
28 Eylül >1000 binden büyük (küsürat yazılmamış) çıktı ve o gün vajinal ultrasondan baktı doktor. Kesemizi gördük 3mm dedi yanlış hatırlamıyorsam. Dış gebelik riski ortadan kalktı dedi. 4 Ekim’de tekrar gel bakalım kese büyümüş mü dedi. Çok mu az artmış acaba ??? Doktor da %50-60 oranında bir artış oluyor ama zamanla göreceğiz sağlıklı mı yoksa sağlıksız mı dedi.