- 14 Ocak 2019
- 10
- 2
- 29
SElammm hosgeldiin! iliskiden sonra 12. gün yaptir bence. benim 9. günde cikti deger düsüktü 10 du. bence 12. günde yaptir. en dogru sonuc o zaman cikar bence. gerci benim arkadas adetine 6 gün kalami ne yaptirmisti negatif cikmisti hamile oldugu halde.
en iyisi iliskiden sonra 12. günü kan testi yaptirmak. ne zamandir istiyorsun bebis canim?
Merhaba ben de yeni katildim çok karmaşık bir durumdayim yardima ihtiyacim var yaklaşık 10aylik evliyim 18gundur adet görmedim cuma günü test yaptım çubuğun bir tarafi pembe diğer tarafi da çok silik bir pembe oldu kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdım beta 6.42 çıktı ama ctsesi günü kanama olmaya başladı adet gibi çok değil ama var bugün de bitmek üzere gibi yani 1.5 gun sürdü merak ettiğim kanamayla beraber bebek varsa bile gitmiş midir? Çok istiyoruz bebek sahibi olmayı o yüzdenSElammm hosgeldiin! iliskiden sonra 12. gün yaptir bence. benim 9. günde cikti deger düsüktü 10 du. bence 12. günde yaptir. en dogru sonuc o zaman cikar bence. gerci benim arkadas adetine 6 gün kalami ne yaptirmisti negatif cikmisti hamile oldugu halde.
en iyisi iliskiden sonra 12. günü kan testi yaptirmak. ne zamandir istiyorsun bebis canim?
aydınlatırsaniz çok sevinirim