Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar banada yardım edin. 7 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. Doktor bendede eşimdede bir sıkıntı görmedi. Gecen ay klomen kullandım. Ama yine olmadı. Bu ay klomen artı çatlama iğnesi vuruldum. 17 eylül gecesi vuruldum iğneyi. Dün erken gebelik testi yaptım evde ikinci çizgi anında silik çıktı. Bugün kan verdim beta hcg 6.1 sizce hamile miyim?? Çok istiyorum bir bebeğim olsun :KK43:

Arkadaşlar banada yardım edin. 7 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. Doktor bendede eşimdede bir sıkıntı görmedi. Gecen ay klomen kullandım. Ama yine olmadı. Bu ay klomen artı çatlama iğnesi vuruldum. 17 eylül gecesi vuruldum iğneyi. Dün erken gebelik testi yaptım evde ikinci çizgi anında silik çıktı. Bugün kan verdim beta hcg 6.1 sizce hamile miyim?? Çok istiyorum bir bebeğim olsun :KK43:
Hayırlı olsun bence hamilesiniz :KK37:5 üzeri hamileliktir tabi ki önemli olan 48 saatte 2 katında artması sakince bekleyin 2-3 gün sonra tekrar ölçtürün inşallah katlanarak devam eder Hoppa

merhaba, bende adet düzensizliği var.( polikistik over denildi) 23 ağustosta adet olmam gerekiyordu, olmadım. 14 eylülde ağır grip nedeniyle acile gittim. serum verebilmeleri için ilk önce beta hcg ye baktılar.
1.32 çıktı.. yokmuş deyip seruma geçtiler. ve ben bu tarihe kadar tüm soğuk algınlığı ilaçları vs baya kullandım. hala hasta olmadım. hamile olduğumu hissetmiyorum çünkü hiç bir belirti yok vucudumda..nette tesadüfen geç döllenme yorumlarını okudum biraz önce.. nedir ne değildir diye..
benim gibi adet düzensizliği yaşayıpta, adeti 1 ay geçince sonucu negatif olup daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı????

merhaba, bende adet düzensizliği var.( polikistik over denildi) 23 ağustosta adet olmam gerekiyordu, olmadım. 14 eylülde ağır grip nedeniyle acile gittim. serum verebilmeleri için ilk önce beta hcg ye baktılar.
1.32 çıktı.. yokmuş deyip seruma geçtiler. ve ben bu tarihe kadar tüm soğuk algınlığı ilaçları vs baya kullandım. hala hasta olmadım. hamile olduğumu hissetmiyorum çünkü hiç bir belirti yok vucudumda..nette tesadüfen geç döllenme yorumlarını okudum biraz önce.. nedir ne değildir diye..
benim gibi adet düzensizliği yaşayıpta, adeti 1 ay geçince sonucu negatif olup daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı????
Öncelikle geçmiş olsun. Adet düzensizliğiniz varsa eğer gebeliğin kesin olup olamayacağını söylemek çok zor. Doktorunuzun ilaç vermesi gerekirdi 1 aylık gecikmeden bahsediyoruz. PCOS tanısı kesin konuldu mu?

cnm 1 ay gecikmede eger gebe kalmissan kesin bi sonuc alman lazmdi negatifse uzgunm

Kızlar Merhaba adetimin her ay 1-2 gün farklılık gösterdiğini saymazsak (ki bunu doktorlar bile düzensizlikten saymıyor) hep düzenlidir. Eylül 5 de korunmayı bıraktık ve 20 de gelmesi gereken adetim gelmedi şu an 8 gündür geçiyor. 2 gün gecikince kan verdim 0,100 çıkmıştı. Dün idrar testi yaptım o da negatif... geç gebelik ihtimali olabilir mi acaba tam korunmayı bıraktığımız ay bu kadar gecikmesi kafamı kurcalıyor hiç böyle olmamıştım diğer yandan testlerin negatifliği... bugün yarın kan versem geç gebelik de olsa çıkar mı sizce?

Kızlar Merhaba adetimin her ay 1-2 gün farklılık gösterdiğini saymazsak (ki bunu doktorlar bile düzensizlikten saymıyor) hep düzenlidir. Eylül 5 de korunmayı bıraktık ve 20 de gelmesi gereken adetim gelmedi şu an 8 gündür geçiyor. 2 gün gecikince kan verdim 0,100 çıkmıştı. Dün idrar testi yaptım o da negatif... geç gebelik ihtimali olabilir mi acaba tam korunmayı bıraktığımız ay bu kadar gecikmesi kafamı kurcalıyor hiç böyle olmamıştım diğer yandan testlerin negatifliği... bugün yarın kan versem geç gebelik de olsa çıkar mı sizce?
cnm smdilik yok gozukuor ama 2 gun sonra artis gostermesi lazm gec dollenme olursa hakkinda hayrlisi olsun

Selam arkadaşlar ben adet düzensizliği sebebiyle Dr a gittim bugün sat 23 ağustos. 4-5 aydır düzensiz böyle bir hafta erken oluyorum bazen 1 hafta 10 gün falan geç oluyorum. Eski düzenime göre dün olmam gerekiyordu deyince Dr a beta hcg yede bakalım yine de dedi. Sonuçlar yetişmedi mesai saatine haftaya salı görüşürüz dedik çıktık. Akşam e nabızdan tahlil sonuçlarıma bakayım çıkmış mı dedim beta hcg 18, 86 çıkmış. Acaba gebelik olabilir mi? Haftaya salıyı beklemeli miyim yoksa tekrar Dr a gitmeli miyim? Ne düşünüyorsunuz?

Kimse cevap vermedi ama dün yani ilk tahlilden 2 gün sonra yakınımdaki hastaneye gittim sonuç 57 çıktı. Aynı gün eve gelirken eczaneden aldığım gebelik testi ni yaptım negatifti. :işsiz: Salı gününü bekliyorum bakalım Dr ne dicek

20180928_190516.png
Eki Görüntüle 2193190 kızlar Ben bu sonuçtan bit şey anlamadım beta hcg nerede burada yada şu 6000 ler 500 küsür olan değer nerede anlamadım yardımcı olur musunuz

X