Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenledim olmuş muAysegul34 ben resmi büyütmeye çalıştığımda yazılar okunmadı hiç bişey anlayamadım o yüzden
aysegul34 canim sen hemogram yaptirmissin beta yazmiyor. Kan degerleri bunlar..
İdrar da da bi sorun yok .gebelik icin degil bu ds ama uc tup kan almislar belki yuklenmemistir bidaha bi bak istersenEki Görüntüle 2193204 idrar testi var bundan anlıyor musun. Ya 6 gündür kan vermeyi bekliyorum şuan çok üzüldüm ya 3 tup kan aldılar bir de gebelik testi istiyorum diye söylemiştim
Baktım da yok inşallah geç bisatte de olsa çıkar. Teşekkür ederim ilgin icinİdrar da da bi sorun yok .gebelik icin degil bu ds ama uc tup kan almislar belki yuklenmemistir bidaha bi bak istersen
Rica ederim canim her sey gonlunce olsunBaktım da yok inşallah geç bisatte de olsa çıkar. Teşekkür ederim ilgin icin
Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallahMoralini bozma canım hayırlı zamanı var gelecek elbet
Beta hcg dışında herşey var burda. Birdaha direkt beta hcg deyin. Özel hastanelerin acillerinde de yapılıyor. 35-40 TL.Eki Görüntüle 2193204 idrar testi var bundan anlıyor musun. Ya 6 gündür kan vermeyi bekliyorum şuan çok üzüldüm ya 3 tup kan aldılar bir de gebelik testi istiyorum diye söylemiştim
aysegul34 cnm bende anlamadim hic bu sonuclardan sanrm ya yanlislik oldu hcg istenmedi ya da ne bilim burda hic yazmıyor ki ay nasil merak ediyordum senin sonuclari genr mi ogrenemedin simdi
Beta hcg dışında herşey var burda. Birdaha direkt beta hcg deyin. Özel hastanelerin acillerinde de yapılıyor. 35-40 TL.
Kız acile gitseneYa tek başına bi gidemedim bizimki tutturdu her şeyi beraber yapalım diye keşke bugün özele gitseydim çalışma saatleri uzun bizimkinin pazartesiye kaldı muhtemelen . Valla bide beni düşün merakten oluyorum bizimki çok heyecanlisi stres lisin pimpiriklisin diye diye söylendi p.tesi yi bekle ne olacak onunla da kavga ettim:))) artık bakalim ne olacak o kadar dedim de gebelik testi istiyorum diye
Bizimki şuan evde değil canim . Ha deyince yakın hastane yokk tek gidemem .bizimki acele etme sabırlı ol gideriz p.tesi diyor beni pek anlamıyor çift çizgiyi gördü ya şuan kendisi rahat sanki onunla bitiyorKız acile gitsene
Neyse hayırlısı sabretcen o zmn erkekler öyle maalesefBizimki şuan evde değil canim . Ha deyince yakın hastane yokk tek gidemem .bizimki acele etme sabırlı ol gideriz p.tesi diyor beni pek anlamıyor çift çizgiyi gördü ya şuan kendisi rahat sanki onunla bitiyor
Aynen nasip diyorum artık bu gidişle Allah izin verirse kalp atışı kese hepsi aradan çıkacak gibi:)Neyse hayırlısı sabretcen o zmn erkekler öyle maalesef
Allah gönlünüze göre versin insallah :)Ya tek başına bi gidemedim bizimki tutturdu her şeyi beraber yapalım diye keşke bugün özele gitseydim çalışma saatleri uzun bizimkinin pazartesiye kaldı muhtemelen . Valla bide beni düşün merakten oluyorum bizimki çok heyecanlisi stres lisin pimpiriklisin diye diye söylendi p.tesi yi bekle ne olacak onunla da kavga ettim:))) artık bakalim ne olacak o kadar dedim de gebelik testi istiyorum diye
Amin inşallah canimAllah gönlünüze göre versin insallah :)