Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

MazeGuase06 ilk yaptığın testin üstünden kaç gün geçti artış iki günde 18 den 57 ye mi çıktı eğer böyleyse hayırlı olsun hamilesin:anneadayı::KK200:

Aysegul34 ben resmi büyütmeye çalıştığımda yazılar okunmadı hiç bişey anlayamadım o yüzden

Aysegul34 canım burda ben de göremiyorum benim testimde direk beta hcg diye yazıyordu o yüzden anlayamadım:/ bugün mü yaptırdın testi

aysegul34 aysegul34 canim sen hemogram yaptirmissin beta yazmiyor. Kan degerleri bunlar..
20180928_192759.png
idrar testi var bundan anlıyor musun. Ya 6 gündür kan vermeyi bekliyorum şuan çok üzüldüm ya 3 tup kan aldılar bir de gebelik testi istiyorum diye söylemiştim

aysegul34 aysegul34 cnm bende anlamadim hic bu sonuclardan sanrm ya yanlislik oldu hcg istenmedi ya da ne bilim burda hic yazmıyor ki ay nasil merak ediyordum senin sonuclari genr mi ogrenemedin simdi

Eki Görüntüle 2193204 idrar testi var bundan anlıyor musun. Ya 6 gündür kan vermeyi bekliyorum şuan çok üzüldüm ya 3 tup kan aldılar bir de gebelik testi istiyorum diye söylemiştim
Beta hcg dışında herşey var burda. Birdaha direkt beta hcg deyin. Özel hastanelerin acillerinde de yapılıyor. 35-40 TL.

aysegul34 aysegul34 cnm bende anlamadim hic bu sonuclardan sanrm ya yanlislik oldu hcg istenmedi ya da ne bilim burda hic yazmıyor ki ay nasil merak ediyordum senin sonuclari genr mi ogrenemedin simdi

Beta hcg dışında herşey var burda. Birdaha direkt beta hcg deyin. Özel hastanelerin acillerinde de yapılıyor. 35-40 TL.

Ya tek başına bi gidemedim bizimki tutturdu her şeyi beraber yapalım diye keşke bugün özele gitseydim çalışma saatleri uzun bizimkinin pazartesiye kaldı muhtemelen . Valla bide beni düşün merakten oluyorum bizimki çok heyecanlisi stres lisin pimpiriklisin diye diye söylendi p.tesi yi bekle ne olacak onunla da kavga ettim:))) artık bakalim ne olacak o kadar dedim de gebelik testi istiyorum diye

Ya tek başına bi gidemedim bizimki tutturdu her şeyi beraber yapalım diye keşke bugün özele gitseydim çalışma saatleri uzun bizimkinin pazartesiye kaldı muhtemelen . Valla bide beni düşün merakten oluyorum bizimki çok heyecanlisi stres lisin pimpiriklisin diye diye söylendi p.tesi yi bekle ne olacak onunla da kavga ettim:))) artık bakalim ne olacak o kadar dedim de gebelik testi istiyorum diye
Kız acile gitsene

Bizimki şuan evde değil canim . Ha deyince yakın hastane yokk tek gidemem .bizimki acele etme sabırlı ol gideriz p.tesi diyor beni pek anlamıyor çift çizgiyi gördü ya şuan kendisi rahat sanki onunla bitiyor
Neyse hayırlısı sabretcen o zmn erkekler öyle maalesef

Allah gönlünüze göre versin insallah :)

X